Piersicute de iulie august (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Asa

Balanta . Stiam ca dpn-ul vostru a fost pe 10 august, dar nu stiam de ziua lui Albert. Pentru mine luna august a fost, de cand ma stiu, luna ghinioanelor si intamplarilor triste, cele mai triste. Cand am fixat data nuntii in august, m-a cam strans in spate, dar am decis sa trec peste and move on. Iar cand dr mi-a fixat dpn-ul pe 10 august (tocmai pe 10!!!), m-a strans rau de tot in spate. But again, move on. Doamne ajuta sa fim sanatosi si cei de departe sa aiba grija de noi, care ii iubim!

Leti, am renuntat la interfon pentru ca la mine in bloc, nu stiu de ce, semnalulde mobil este ecranat (am zone in casa unde nu e semnal) si din cauza asta interfoanele (ca am probat mai multe) dadeau ffffff des erori. Oricum bb doarme cu noi 90% din timp, deci nu isi mai avea rostul oricum.

Camila, cand mai fac ceva bun va zic. Deocamdata ne hraneste soacra si pizza hut

Antonia, noua pediatra ne-a zis ca e ok sa ii dam urzici. Cum a zis si Balanta, au aceleasi contraindicatii ca si spanacul. Eu cred ca o manuta de urzici intr-un piure (blansata, ca si spanacul) e ok.

Ali, iti tin pumnii cu dulciurile. Incearca si dulciuri sanatoase, cum ar fi avocado pasat cu pudra de roscove si fructe uscate (pt Rafi poti adauga si miere), iese o crema de cioco pe care o pot manca amandoi copiii, de ex la micul dejun pe paine. Sau genul asta de snack
http://www.edithskitchen.ro/2011/04/batoane-de-cereale-cu-fructe-confiate.html , ar trebui sa ii placa, sunt fff bune. Sau shake-uri de lapte cu banane, roscove, kiwi, miere.

Am ramas si eu cu gura cascata cand am citit ce a scris Ada. Ce femei rele. Si proaste, daca imi permiteti. Adevarul este ca ma uit si eu in jur si ma minunez (la modul negativ) de cat au involuat oamenii; parca educatia si bunul-simt si acceptarea nevoilor/durerilor celor din jur au devenit niste chestii penibile..
Nu mai spun nimic ca ma intristez/enervez.

Gata, ma duc la culcare. Daca am omis ceva, vad eu maine. Sper sa avem o zi linistita, iar pana atunci o noapte linistita . Noapte buna


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Antoniap

Si o intrebare si de la noi:
Stiti cumva daca urzicile se pot da deja la bebeii nostri sau o fi prea grele pentru ei?


eu i am dat sapt asta
are 8.5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Seara buna fetelor. Intru si eu macar la fiecare capitol.

Leti eu una as merge atat pt a schimba mediul pt mine dar si pt a-l obisnui pe bebe cu drumurile si cu alt peisaj , o sa va fie si viua mai usor pe viitor. Te inteleg perfect insa la capitolul baie, eu urasc orice alta baie decat cea de acasa.

Iilui imi pare rau ca iar se simte rau M. L-a vazut si alt dr in afara de pediatra lui?

Cu urzicile am avut si eu ac nelamurire , am intrebat-o pe Ina care zicea ca sunt ok, asa ca i-am dat . Au mers dar nu au avut ac succes ca spanacul.

Lore suntem bune , am scapat de varicela si sunt bucuroasa ca nu au ramas cu semne un mare stres de-al meu.

La capitolul cra -avem al 3 lea dintisor si am pornit de-a busilea. Avem o viteza!!! Imi pare mai usor asa am scapat de tinutul mereu in brate.
- striga dupa mine mama imediat cum dispar din raza lui vizuala. Cand nu sunt prin preajma sta linistit la altii, cum apar sta numai lipit de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Carmen ce faci? Cum mai e Patrick?

Fleur ma bucur ca Eric s-a adaptat rapid la noul program.

Delia mai da-ne vesti despre micuta ta!

Ada no comment! Prostia si rautatea imbraca forme incredibile!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Buna seara fetelor!
Intram si noi scurt. Am fost afara azi, insa ne-a cam batut vantul si plus ca nu a vrut in carut deloc,..... numai in brate, de la unul la altu......prost narav. Inainte de a ajunge acasa a adormit si a dormit vreo 3 ore, asa ca am mancat si noi si am tras un pui de somn.
Balanta, ce tare, aveti saltea umblatoare!
Iuli, eu nu i-as da Nexium tinand cont ca varsaturile sunt o reactie la vaccin, daca ar fi fost reflux se manifesta pana acum....
Iuli, Fleur, Maria, felicitari pt achizitiile baietilor!
Anto, eu stiu ca poti sa-i dai urzici, noua ne-a zis pediatra ca putem sa-i punem in piure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Neata! Las si eu cafeluta! La 6 jum a fost a doua trezore si incerc sa mai bag si eu niste nanel. Azi suntem musafiri la socrela il sarbatorim pe fratele sotului, asa ca socializam.
Sa aveti o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna dimineata si de la noi. Dam si noi un ceai fierbinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Buna dimi...hop si EU la cafea cu voi.mersi Lorena
...e tare Buna
Maria mersi de ceai...pe asta il voi bea mai tarziu
Iuli mersii de idei...suna tare bine si gustos ce zici tu acolo.sanatate baiatului si sotului
Fleur nu mi am gasit perdele Inca ptr ca nici nu m am hotarat Inca ce gen sa fie.sunt sucita rau.ma uit ca prostu si nu stiu ce vreau.sau ce vreau e tare scump
Ada ce proaste...succes la gasirea rochiei.cred ca e grea misiune
Camila ce tare ai fost cu gara.am Ras singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Neata si de la noi,

Maria, merci de ceai (eu cafea nu beau).

Ada, chiar ca proaste proastele alea!

Noi suntem bine. Exersam de zor cataratul si ridicatul in picioare. Ii ies si cativa pasi in lateral... munceste fata de zor! Daca era pedespsita si tot nu facea atata! Cum se trezeste, asa buimaca si cu ochii intredeschisi se pune in 4 labe si o ia la goana!
Ma enerveaza constipatia in schimb. De 2 zile ii bag supozitor ca se chinuie rau si plange. Para amestecata cu pruna n-au avut nici un efect. O sa mai incerc azi din nou sucul de morcovi.

Offf, iar e urat afara! Nu mai vine odata primavara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata.
Lore, multumim de cafeluta.
Felicitari pt achizitiile piersicutelor.
La noi dupa o zi cu soare azi iar e innorat si rece. M-am saturat de vremea asta si parca vad ca atunci cand trece vin direct calduri sufocante.
Eu citisem de urzici ca se dau dupa 1 an, dar nu am gasit nicaieri o explicatie pt asta. Poate doar din cauza ca riscul de contaminare e mai mare decat la plantele de cultura gen spanac. Eu daca as avea cred ca as incerca totusi sa ii dau putine dupa 8 luni.
Nu mai stiu ce sa ii dau de mancare la mofturici. Plus ca ma enerveaza la culme ca mananca cu ta-su si cu bunica-sa, dar cu mine nu. E testat si rastestat si nu stiu ce sa inteleg de aici. In timpul sapt sunt doar eu cu ea pana cel putin la ora 5, daca nu mai tarziu. Pai daca nu mananca cu mine....
Cum gatiti lintea pt bebe? Stiu ca se pune intai in apa si apoi se fierbe, dar cu ce o combinati?
Duminica frumoasa. Va pup.

Mergi la inceput