Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgo

Neata la toata lumea.

Pffff ... eu sunt intoarsa pe dos pentru lucruri care nu au legatura cu bebe, si intr-un fel ma bucur si n-as vrea sa trec nici prin drama Magdei, nici prin temerile celorlalte mamici care au sarcini cu risc.
Problema mea e hubby si felul in care evolueaza lucrurile intre noi - tot mai prost - si mai ales ceea ce simt si nu-mi place deloc ce simt. Am senzatia ca m-am trezit peste noapte cu o alta persoana in viata mea, si felul in care el s-a transformat ma face sa nu-l mai vreau si nici sa ma mai gandesc la un viitor impreuna ...
De aici pana la a ma simti prizoniera e numai un pas. Nu mi-e teama sa raman singura cu copiii - s-a mai intamplat si n-am murit - doar ca mi-e ciuda ca e pentru prima oara cand am acceptat un om exact asa cum este el si a fost arhisuficient. Acum, pentru el nu e suficient ceea ce este si face, iar pentru a "creste" in ochii proprii ma necajeste pe mine si nu mai vede decat scopul: banii ...
Daca suna, nu vreau sa-i mai vorbesc, pentru ca eu sunt calma - adica rece - iar el pur si simplu innebuneste si simte distanta. Dar nici nu vrea sa se intoarca, si risca. Iar eu ma indepartez din ce in ce mai mult.
Nu stiu cum o sa se termine, dar fata de cum eram cand ne-am cunoscut si cum am ajuns, distanta e colosala. Nu in asta m-am bagat si nu sunt genul care sa inghit si sa tac, pentru ca n-am de ce.

Danyce, felicitari pentru Zafira ! Asa este, venim marti cu Wizz. Sambata mi se pare ok si probabil o sa ne vedem la gara - banuiesc ca nu vii cu masina atata amar de drum.

Gata, vine microbuzul sa ia juniorul la gradi.

Mami de Mathias si 15+


Da, Virgo, cel mai probabil voi merge cu trenul. E posibil insa sa mergem cu totii la prietena mea din Eindhoven si al meu sot sa ma "depuna" la gara pt intalnirea cu tine, dupa care ei sa stea la prietena mea pana cand il anunt eu sa ma "ridice" iar. Cu ocazia asta aduc de la prietena mea toate lucrusoarele ramase de la baieteii ei.

Sper sa fie totul ok cu sotul tau pana la urma..E normal ca o relatie sa evolueze si sa nu mai existe scanteii de la inceput. Al meu a trecut deja printr-o criza a varste mijlocii de toata frumusetea pe fondul nemultumirilor profesionale si normal ca toate frustrarile se revarsau in capul meu..Si eu, la fel ca tine, nu-s deloc tipul care sa-si tina gura. Sunt insa tipul persoanei care gaseste solutii mai mereu si se lupta cu toate morile de vant pentru a-si atinge obiectivul. Obiectivul meu a fost, in cazul asta, sa-l readuc pe calea cea buna, sa se comporte din frumos cu mine, asa cum eram obisnuita de el inainte..Slava Domnului, am reusit cu brio. M-a costat insa mult timp, rabdare, nervi si eforturi sustinute.
Acum sunt zana cea buna, mai ales de cand cu gemenii la purtator.
Pana si job i-am gasit eu altul, i-am scris si scrisoarea de intentie si i-am trmis-o la Serviciul Personal...sa fiu sigura ca ajunge acolo unde vrea. El era asa demoralizat ca vedea doar negru in fata ochilor si nici nu indraznea sa faca el vreo miscare sa obtina ce dorea.
Hai ca m-am intins ca o zi de post. Voiam doar sa spun ca exista momente de criza ff mar in mai toate relatiile si sper pt tine sa treci repede si cu brio de perioada asta.

Daniela Veuger 16+ cu si Alma Bianca 21 octombrie 2004



www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pastilutza spune:

Dragele mele,
Imi pare rau sa aud de probleme in relatiile voastre.
Sunt asa de diferite relatiile astea incat mie imi este greu sa dau vreun sfat.
Eu mi-am urmat totdeauna sufletul in privinta omului de langa mine.
Daca ajungi sa nu mai simti nimic, atunci mai bine faci un pas in fata si iti vezi de viata.

Am ajuns la zi cu tot ce a fost scris saptamana asta.
Va pup pe toate.

PS Dupa tratamentul cu Azitrox pentru Ureaplasma si Mycroplasma am repetat analizele si bacteriutele sunt tot acolo. Mi-au cam stricat cheful pacatoasele astea!
Abia miercuri ajung iar la doctor pentru o noua varianta de tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Buna dragelor,

In primul rand, Magda, imi pare tare rau sa aud de pierderea suferita.. Chiar ca cuvintele sunt de prisos, sper numai sa iti revi in curand si sa iti fie bine din nou...

of Virgo, chiar ca de problemele astea nu aveai nevoie acuma in perioada asta.. sti care e parerea mea? ca de fapt nu esti chiar asa de indiferenta cum vrei sa pari. Am mai incercat si eu sa fac pe viteaza pana acuma dupa certuri, dar tot ce reuseam sa fac era sa strang si mai multa amaraciune in suflet si sa ma fac sa imi fie si mai rau. Eu zic ca tot comunicand poti rezolva problemele. Mi-a trebuit si mie mult timp sa imi dau seama ce metoda de abordare e mai eficienta, iar inchisul in sine si suferitul in tacere nu a fost o solutie buna.. Tot o discutie calma (sau mai putin calma) a fost cea care ne-a scos din impas.

Ah, si iarasi greseala mea era ca lasam sa se stranga multe si apoi izbucneam, si ii aduceam la cunostinta tot ce ma nemultumea. Bineinteles ca nu recunostea nimic, imi cerea exemple, eu uitasem deja si tot eu eram aia nebuna care tinea in ea atata timp. Eh, uite ca acuma i le zic pe fata, exact in momentul in care face ceva care ma supara, cu riscul sa stric o atmosfera placuta. Sa nu mai existe confuzii macar. Ca si la cateii aia ce fac pipi in casa, pana nu ii pui cu botul acolo exact cand se intampla, nu rezolvi nimic cu ei. Pot sa spun ca metoda asta a fost foarte eficienta pana acuma

De 10 ani impreuna crede-ma ca mi-a luat ceva sa il aduc pe o lungime de unda care sa imi convina si inca mai am de lucru, dar asta e o misiune pt toata viata. Toti ne schimbam de-a lungul timpului, important e sa stim cum sa ne adaptam la schimbari, impreuna.

Sper sa iei decizia cea mai buna pt tine si familia ta

Noi suntem bine, m-a apucat azi iar o stare din aia de somnolenta si durere de cap de imi vine sa ma culc aici pe tastatura Bine ca e vineri si mai am putin si plec si eu acasa.. Weekend de relaxare si somn de voie!!!! Abia astept

Va pup

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Pastilutza, problemele mele au trecut de ceva vreme, sotul are jobul nou de vreo doi ani deja, iar acum se comporta exemplar, mai ales de cand cu sarcina. Nu prea am ce sa-i reprosez in momentul de fata, chiar eu sunt cam carcotasa de la hormoni si el ma suporta cu tot cu nazurile mele.
Face cam tot ce-i cer, ma simt uneori un mic dictator.

Eu ii scriam lui Virgo pe scurt ca si in alte relatii au fost momente de criza, chiar destul de mari, dar se pot rezolva. Asta am vrut sa scriu. Si ca nu mereu depinde totul de persoana in sine, ci si de factorii externi. Cand e lovit un barbat de criza de identitate/maturitate, se schimba cu 180 de grade si nu-l mai recunosti, nu mai e deloc cel cu care ai pornit la drum. Nu stiu cati ani are hubby-ul lui Virgo, dar imi trecuse usor ideea ca s-ar fi putut sa aiba in jur de 40 de ani. Al meu are 43 si criza l-a lovit pe la vreo 39 de ani.

Enfin, Virgo draga, capul sus! Va iesi si soarele pentru tine. Timingul nu e bun deloc pentru divergentele astea, insa sunt convinsa ca te vei simti mult mai bine daca o sa urmezi sfaturile Flaviei.
Abia te astept sa povestim la un smoothie in Eindhoven si sa mergem la shopping acolo



Editez sa spun ca sunt perfect de acord cu ElenaR. Intr-o relatie trebuie muncit mereu, trebuie sa ne adaptam din mers, sa gasim solutii si sa invatam din greseli. Si eu faceam aceeasi greseala ca Elena (adunam mai multe in mine si rabufneam). Si la mine functioneaza foarte bine acum daca spun totul verde in fata si la timp, in momentul in care ma deranjeaza ceva. Chiar daca se supara pe moment, retine ce ma deranjeaza si vad progrese de fiecare data. Si eu mi-am reeducat sotul, daca pot vorbi asa..ca sa ajunga pe o lungime de unda acceptabila ( ca sa o citez acum complet pe Elena).


Daniela Veuger 16+ cu si Alma Bianca 21 octombrie 2004



www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Daaaa, deci s-a crizat cealalta Fecioara si daca i-am intrat in colimator, sa te tii ...

Danyce, asa e, hubby face ... 40 in toamna, imi scapase amanuntul asta. Am vorbit aseara mai mult, eu eram cocosata de o durere de mijloc sora cu moartea. Nu trecea cu nimic, mama ei. Imi faceam cartile sa las victima la vecina si sa ma duc in spital. Dar a trecut de la o doza de paracetamol. Pffff, m-am babit.
Acum parca si el a inceput sa regrete, vazand pe pielea lui in ce s-a bagat si ca-l mananca rechinii. Doar nu era nici o tragedie sa mai fi tras un an-doi, ca poate tot plecam pana la urma si ar fi reusit sa-si faca rostul in alta parte, si eu la fel.
Dar nimic. Hotarat sa demonstreze nu-stiu-ce, si mai ales nu-siu-cui, a intrat in hora cu riscul de a pune la bataie relatia noastra. Cand o sa vada ca pe mine ma intereseaza fix deloc sper sa o lase mai moale si sa revina cu picioarele pe pamant.
Ieri m-a intrebat cand intru in prenatal. Ca ce face el fara mine daca trebuie sa stea singur la Constanta ? Pai eu nu plec asa cand am chef, ci cand trebuie si imi convine. Prefer sa intind pre si post natalul cat incape, ma avantajeaza financiar si nu renunt pentru nimic si nimeni. I-a cam cazut fata ... adica nu vin dupa el cu primul tren !? Uite ca NU.
Gata, ies in oras ca am treaba cu carul. Maine ii iau copilului bicicleta, sa vad de unde ca parca n-as vrea noua.

Mami de Mathias si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Iti tin pumni, Virgo, in primul rand sa se calmeze apele! In nici un caz nu va trebui sa faci doar cum vrea sotul tau, trebuie sa gasiti insa o modalitate de comunicare si sa ramai cat mai pozitiva cu putinta pentru copilasi. Drumul poate fi lung,dar tot trebuie sa ajungeti la un consens.
Al meu e si foarte incapatanat de la natura, asa ca eu am dus munca de titan sa schimb niste elemente esentiale pentru el (i-am gasit jobul dorit si am si solicitat in locul lui, el a fost doar extrem de placut surprins ca-l suna de la firma respectiva si deja in al 9-lea cer cand a fost angajat in cateva zile de la interviu), sa-i scot in evidenta posibilitatile existente, toate avantajele ce le are in viata lui...El, olandez, se saturase pana peste cap in Olanda si era furios pe sistemul olandez (si ala de sanatate, si pe Fisc cu taxele imense, etc..) si credea ca deplasarile nesfarsite in strainatate il "scapa" sau il tin "la distanta" de tot ce-l enerva. Asa ca am aranjat intalniri cu prieteni buni sau cunostinte din diverse colturi ale Europei (normal ca fara sa-i spun intentia mea, ziceam ca facem un bbq sau iesim undeva) si eu dirijam conversatia pt a se discuta toate aspectele ce-l deranjau pe el, din diferite tari. Dupa un timp s-a convins ca nici in NL nu e dracul asa de negru (nici in Ro nu voia sa vina, de fapt nici o alta tara nu putea numi, stia doar ca nu e multumit si gata). Un alt aspect a fost rutina impusa de programul zilnic si putinul timp liber pt a face ceva mai palpitant impreuna. Asta i-a alimentat ideea ca el doar in deplasarile de la fostul job se poate distra (cu colegii). Am sesizat problema la timp si de atunci am tot organizat iesiri peste tot si chiar ff avantajoase dpdv al bugetului, ca la el si banii il stresau, desi castiga bine (ba la o gradina zoologica de peste granita, ba la Efteling, ba cate o fuga in Franta, in diverse colturi, ca in Fr am peste tot cunostinte, neamuri sau prieteni). Am organizat si destul de des iesiri doar in doi ( o lasam pe Alma cate un weekend la socrii sau la prieteni). Vreo doi ani jumate am sponsorizat eu totul pt a-i da sansa sa stranga bani, pt a-i oferi confortul mental vis-a-vis de finantele ce pe el il speriau. Oricum erau tot banii nostri.Dupa ce i-a zburat ideea asta din tartacutza, acum plateste el toate iesirile.Mai mult, ideile mele sunt aproape mereu litera de lege la noi in casa. Am insa acum si grija sporita pentru modul cum le prezint si momentul ales..
Gata,promit sa nu mai povestesc despre subiectul asta sa nu va plictisesc, mai ales ca acum sunt ok din toate punctele de vedere. Sunt doar solidara cu Virgo si o inteleg foarte bine.Altfel cred ca nu ma apucam niciodata sa povestesc despre hopurile trecute din relatia mea.

Sa fiu on-topic:
Azi fac exact 17 saptamani si ma simt din ce in ce mai bine, greturi nu mai am, am tot mai multa energie si tot mai multe idei de pus in practica. Azi ma duc pe jos la piata in oras sa iau niste vinete ca vreau neaparat o salata de vinete, dar mai ales sa fac putina miscare si sa ma bucur de soare. Dupa ce revin continui cu diverse activitati ce tin de renovarea in casa. Oricum vom fi in santier cel putin o luna. Dar nu ma stresez, ca tot noi ne vom bucura de rezultat.
Pe copilasi ii simt dansand, mai ales noaptea. Sper sa nu aiba ritmul asta si dupa ce se nasc

Va pup si va urez o zi excelenta!




Daniela Veuger 16+ cu si Alma Bianca 21 octombrie 2004



www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Virgo, imi lare rau de relatia ta cu sotul tau. Oare barbatii astia o iau razna in asemenea momente? Ce o fi in capul lor????
tu savureaza fiecare moment din sarcina

Flavia, tin pumnii la triplutest

Anculetu, mie mi-a zis la 12 saptamani ca vom avea baietel 60%.

Paztilutza, poate de data asta are efect tratamentul si scapi de probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ce faceti azi, mamici cu burtici?
Vad ca ati disparut toate din peisaj. Oare asa vreme frumoasa e la voi?
La noi au promis meteorologii 20 de grade si mult soare, dar e innorat si nici vorba de temperatura promisa.
Mergem imediat la piscina acoperita din oras sa facem putina miscare. Abia astept sa petrec si ceva timp in coltul wellness, in jacuzzi. N-am mai fost de cand cu burtica asta dubla.

Daniela Veuger 17+ cu si Alma Bianca 21 octombrie 2004



www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabold spune:

A fost o zi superba aici. Am fost la marea baltica, ne-am plimbat pe malul marii, mi-am pozat burtica, am mancat inghetata..o zi superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Neata burtici.

Eu ma lupt de 3 zile cu durerile de spate/mijloc. Din fericire ma lasa dupa o doza de Paracetamol, dar mi-e ciuda ca bag medicamente in mine. Inainte daca luam ceva la 6 luni era eveniment.

Hubby vine maine sau poimaine. Fara sa-l chem eu, fara sa urlu, fara sa duc munca de convingere. Cand mi-a spus am reactionat foarte normal si un pic indiferent.

Miercuri ma duc la echo sa vedem cum stau lucrurile inainte de zborul de marti. Le-am rezolvat chiar pe toate: ginecologul, echografia, medicina muncii. Poate cu putin noroc va spun si ce culoare va avea caruciorul.

Multumesc tuturor fetelor care mi-au oferit sprijin virtual si mai ales Minei ca mi-a tinut de urat in weekend !

Mami de Mathias si 15+

Mergi la inceput