Piersicute de iulie august (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Iuli, am facut aseara biscu dp.reteta de la tine...au iesit tari :(( placutze de frana mai exact! Cred k totusi ar treb sa fie mai moale-lipicios aluatul si pus in tava cu lingurita...pt k dk e usor modelabil intra multa faina si ies tari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Laura, daca e cat permite, nu e decalotat propriu zis din cate stiu. Faci bine ce faci, doar ca a sunat ciudat, "decalotez...nu fortez". Prin "decalotare" eu inteleg sa desfaci destul de brutal si mult. Pediatra la care am renuntat ne zicea sa facem asta, cat nu se prinde, si ca atunci cand mai cresc (avea o luna bebe cand am avut discutia) "nu te mai lasa sa le umbli in scutec" - ori asta pt noi a insemnat clar fortat, trauma, deci nu desfacutul usor...

Ile, pt ca nu imi place sa rezolv o problema imaginara. Daca nu se va descurca singur, vom vedea la mom respectiv ce va fi de facut. Judec ca la vaccinuri, si anume am decis noi ca parinti ca nu ne vom uita cu regret in urma in caz de ceva.

Cu mancarea nu ma agit deloc, dupa cum vedeti. In unele zile mananca mai mult, in altele mai putin. In general cam 250 g zilnic de chestii, la bucati estimez mai greu. Fructe ii dau mai mult piure (pt prune). Am introdus gluten dar mai putin. Ar trebui sa gatesc si mai complicat pt el, dar deocamdata tot la aburite/fierte/crude suntem.

Vlad numai de suprastimulare mai plange inainte de somn, se intampla rar. Nu adoarme singur dar adoarme usor in general. In timpul saltului a fost mai greu cu somnul, cadea la propriu din picioare dar nu se lasa culcat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

si noi am introdus usor glutenul in gris cu lapte

Sper sa avem o noapte mai usoara!
va pup
PS: COrinuka, nu ma bati ca nu am apucat sa ne vedem. Dar revin in cluj de sarbatori si sper sa ne vedem
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Haideti la cafea. Sper ca ati avut o noapte usoara. Nectarel a dormit toata noaptea. Eu o iau din loc cu o noua saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata.
Ada, multumim de cafeluta.
Aurora aseara dupa ultima masa avea chef de povesti si nu de somn. Cred ca o deranjaza ceva pe la dintisori ca e tot cu mana in gura si cand ii masez eu gingiile e super fericita. A adormit intr-un final, dar s-a tot trezit. Acum vad ca nici gand sa mai adoarma iarasi. Parca e in priza.
Multumesc Pusi pt raspuns.
Smantana chiar nu da nimeni?
Va pup si va doresc o zi usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Neata buna dragelor,

Ada, multumim de cafea. Eua cum o beau pe a 2-a.

Ce aveti in meniu azi?
Noi am papat deja fructele, ma gandesc la amiaza, pornind de la ideea Arubei cu pastele, sa-i pregatesc paste cu dovlecei.



Mami de Sara Ioana (21.07.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

cori, deci timp de 10 zile decalotezi usor, ungi cu elocom (unde ungi? locul "decalotat"?) si apoi mergi la control? elocom vad ca are cortizon, pt ce este in cazul tau? sa previi inflamatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

pusi, eu azi la pranz le dau dovleac cu cartof (inspirata de iuli ).
a propos, iuli, m-am dus ieri la dm si am vazut ca uleiul de rapita de la alnatura este facut la noi si aprobat de nemti ca fiind bio. nu stiu daca e bine sau rau.
oricum, am citit un pic de uleiul de rapita si unii zic ca nu ar fi asa ok, ca rapita ar fi modificata genetic, ca uleiul din ea nu se face prin presare la rece, etc. sunt confuza acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Buna fetelor
Noi am dormit ceva mai bine dar pe la 3.30 ne-am trezit cu nasul infundat bocna si i-am pus ser fiziologic mult cum a zis Ile si parca si-a mai revenit. A inceput sa povesteasca pe limba ei, si am culcat-o la san.
De dimineata la 7.30 alta trezire cu nasul infundat - iar ser si aspirat de data asta.
Saracutza. Nu vrea nici ser sa-i pun si plange si la aspirat...

Tocmai am aflat ca bunica mea e in spital cu pneumonie

Va pup

PS: dati-mi va rog o idee ce sa mai gatesc ca nu avem nimic de papa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Buna fetelor,

Ioana: eu acum i-am dat supa de cartof dulce cu praz si loboda facuta cu bors si a lins tot, dezavantajul ca iar a revenit la obiceiul ei de a refuza completarea de lapte.
Dupa ce ne intoarcem din parc ii fac cus-cus cu spanac, dovlecel si mazare, toate congelate de anul trecut, din gradina proprie. Si ieri a avut meniu numai cu verzituri si a ras tot, eu cand am vazut ce verde a iesit ma temeam ca va refuza, dar se pare ca nu o sperie mancarea ca pentru martzieni :)) A facut si kk verde evident!

Mergi la inceput