Piersicute de iulie august (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Ali, cand ati luat amenda Rafi era pe scaunul de bb sau direct pe scaunul masinii?

Cu vaccinurile stiu ca e un trend acum sa nu se faca. Eu am ales sa nu citesc nimic. Mi-e frica sa nu i le fac, dar si stau cu emotii sa nu faca vreo reactie.
Sapt viitoare trebuie sa-l facem si noi pe cel de 6 luni. L-am tot amanat ca era mucioasa.

Eu m-am umplut de draci si azi. Luni a venit postasul cu alocatia si nu a batut la usa ca de obicei, ci mi-a lasat hartie in usa sa merg la posta sa o ridic. Am vazut-o cand am iesit afara. Ok... ma duc la posta. Se uita aia lung la hartie si imi zice: aaaaa, pai e de astazi! Banii sunt la postas, pe teren. Ma duc azi din nou. Imi zice: aaaa, pai nu pot sa va dau ca nu e pe numele dvs. (Era pe al sotului). Ii arat ca avem acelasi nume, aceeasi adresa, sunt cu copilul in brate... Zice: nu pot d-na sa va dau, ca e vorba de 2 milioane! De ce nu e pe numele dvs? Imi venea sa-i sparg capul. Asta in ideea in care dupa ce am nascut s-a dus sotul sa depuna actele si le-a depus pe numele lui, ca de la banca nu i-au dat extras pe numele meu. Si banii trebuiau sa vina pe card, dar s-au gandit ei sa ii trimita mai bine prin posta. Si cand s-a dus la primarie din nou, cu un alt extras, i-au zis ca nu mai tine de ei, sa mearga la Directia de Prestari Sociale sau ceva de genul... Statul lu' peste!
Asa ca diseara trebuie sa incerce sotul sa ajunga pana in 7, ca mai nou nu mai au program pana la 8.
Sper da indemnizatia sa-mi intre pe card, sa nu am vreo surpriza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Am scris un mesaj mai devreme si mi l-a sters Eric, trecea pe acolo in premergator si mi-a inchis laptopul...

Maria, tin pumnii sa nu faca varicela si Silviu.

Carmen, bravo lui Patrick si felicitari pt alegerea bonei, de acum te mai linistesti si tu.

Ioana, ai o vedeta acolo!

Valy, chiar ma gandeam la tine ca ma chinui de vreo sapt. sa gasesc timp sa pun pe mail niste meniuri scanate dintr-o carte. Sper ca papa mai bine fata.

Ali, nu i-am dat inca orez, tre sa ma mai documentez. I-am dat in schimb kefir, un deliciu, bea direct din cana mea, nu puteam sa i-o mai smulg din manute. Pana la urma i-am dat dintr-un paharel de-al lui.

Ilenuta, ce fata hotarata si plimbareata ai. Voiam sa te intreb, ai inceput sa o speli pe dintisori? Bravo pt harnicie (eu nu mai apuc sa fac nimic prin casa daca nu sta barbatul cu Eric).

La servici incep direct full time, pana la noi ordine.

Vaccinuri: eu sunt pro, sunt un rau mai mic pt a evita un rau mai mare.

Ericu meu face pasi din ce in ce mai apasati, se ridica in picioare f usor acum si mesteca mai bine bucatelele de mancare. Cand m-am uitat in gurita lui azi dimineata, surpriza: 3 dinti noi, nu doar unul, 2 incisivi laterali de jos si lateralul stanga sus care iesise mai inainte. In total are acum 7 dinti si al 8 lea se intrevede.

Va pup, ma reclama cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Multumim de aprecieri

Azi am pus pitik in scaun in fata (mi-am facut curaj de la Oli) si am mers la Hornbach cu o oprire in drum la posta sa ridic o decizie. Daca o sa am timp intr-o zi o sa va povestesc despre asta - pana unde poate ajunge coruptia in sistemul de justitie romanesc. Sincer, nu inteleg de ce ii mai zice justitie, ca ce se intampla acolo nu are nici o legatura cu asta. Ne tin de prosti niste nemernici!
Scuze dar sunt turbata rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

ola fetele.multumesc pt gandurile bune.
nu stiu daca papa mai bine,sau m-am obisniut eu cu cntitatile ei reduse...lapte papa cam 600-650-700 adunat.
cereale papa vreo 50-100-rar;
acum problema este carnea si galbenusul.isi face sila-pana i se inrosec ochii sa vomite.
fructele-asa si asa.e pe toane.
azi a papat un iaurtel humana.

taticile-sunt stationare-dar daca hormonal n-a iesit nimik-stam in standby-cica pana pe la 2 ani se retrag.dar mi-au precizat: numik carne din comert pana la 3 ani.

una peste alta crestem si noi.merg cu ea sapt viitoare la cantarit.

deci :imi iau olita?
va pupacesc.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

daca ati pune meniuri pe e-mail ar fii suuuuuper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ce e cu carnea din comert? De tzatzicile cui vb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare , fetele. Ile, cata treaba ai facut? Eu nu mai sunt in stare de nimic. Cu locatia de botez si nunta iar s-au sucit. Cred ca o sa- l botezam cand face 18 ani, iar eu o sa ma marit la 60. ce mai conteaza? Numai nervi. Pana se hotaraste Doamna mea dureaza. Nectarel este ok. I-am pus ochelari si e tare haios cu ei. Maine as vrea sa ajung si eu la targ. Ca achizitii, ar sta numai in picioare dar nu face pasi. Nu merge de-a busilea. Se cearta cu tine, dar nu face silabe.De mancat, mananca foarte bine, dar a rarit-o cu laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns drusu spune:

Off, vaccinurile...un subiect atat de controversat. Am mai spus, eu am un baiat care va implini 18 ani in curand si experienta mea cu vaccinurile lui nu e prea incurajatoare. La 1 an, dupa vaccinul impotriva rujeolei, a facut rujeola. L-au diagnosticat mai multi pediatri, cert fiind dupa aparitia semnului Koplik. Dupa o doza de Diteper, asa cum se facea atunci, a facut tuse convulsiva. A fost cumplit, dar a trecut. Dar surpriza...exact acum un an Tudor al meu a facut iar rujeola. Dar o forma foarte urata, asa cum sunt toate facute la varste mai mari. Problema mea e de ce au fost anul trecut epidemii de rujeola si rubeola in scoli, daca toti au fost vaccinati. Au fost scoli si licee in care jumatate din elevi s-au imbolnavit. Specialistii in boli infectioase mi-au spus ca au fost virusi mutanti, virusul rubeolic imbracand forme de rujeola, manifestarile clinice fiind asemanatoare celor doua boli, fara analize de laborator nu mai stii ce de ce suferi.
Deci...nu sunt impotriva tuturor vaccinurilor, dar daca as avea acum un bebelus as fi mai selectiva. Imunitatea pe care o dau nu e pentru toata viata, pe cand contactul direct cu virusul o ofera. Presupunand ca macar pana la 1 an copiii au o oarecare imunitate de la mama, as prefera sa faca rubeola, oreion, rujeola, varicela la varsta copilariei, decat in adolescenta sau chiar la maturitate.
E o decizie greu de luat, chiar si de cei care sunt total impotriva vaccinarii.
Dar fiecare hotarare apartine parintilor si trebuie respectata, personal pare usor sa spun ca m-as mai gandi, copilul meu fiind mare.
Nu am vrut decat sa va impartasesc experienta mea.
Asa ca, fiecare decide ce este mai bine pentru puiul ei, iar cand avem dubii e bine sa avem incredere in intuitie. Ce e bine pentru o persoana, pentru mine poate nu e in regula, poate eu sunt exceptia sau unul din cazurile rare in care reactiile adverse se manifesta mai puternic.
Va imbratisez pe toate si aveti incredere in voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Oli era in scaunelul Lui de bebe.
Fleur intre timp I am luat un borcanel de la nestle cu orez ,pui si legume...avea bobite de orez intreg si I a placut.asa ca ,cred ca merge sa le facem si noi.deci EU nu imi amintesc absolut nimic despre ce si cum I am dat sa manance la rafi.zici ca mi s a stricat hardul.
Ada ISi tine ochelarii?nu trage de ei?
Valy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns drusu spune:

Fleur, felicitari pentru dintiori si pentru pasii apasati! In curand o ia la goana prin casa.
Ilenutza, cea mai harnica mamica !
Valy, ai incercat sa-i amesteci putina carne la inceput in piureul de legume pe care il prefera? Maresti cantitatea treptat.

Mergi la inceput