Piersicute de iulie august (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vera_l spune:

Buna fetelor,
Scriu rpd ca doarme piticul,somn de frumusete de vreo juma' de ora..
Mai intai,va multumesc pentru sustinere!Sper ca macar la primavara sa scot capul din butoi

Ile,imi e mai greu sa ma mobilizez sa sciu aici,adica am citit azi dimineata si pana acum cand m-am apucat de scris am uitat deja tot.plus ca piticu e terorist,cum pun mana pe laptop,cum e gramada pe mine.Un mesaj scurt pe fb il scriu rpd,aici insa imi ia mai mult timp si deh..
Felicitari lui I pt noile achizitii,pup frumusica

Fleur,e un dulce Eric!Asta-i semn ca trebuie sa-l mai lasi si cu taica-su,chit ca te duci in weekend la shopingareala si tot e ceva,iti mai recreezi si tu mintea,mai stau si baietii singuri "ca baietii" si gata,toata lumea-i multumita

Ali,Felicitari pentru "mama",eu inca-l mai astept desi am zis ca probabil se pastreaza sa-mi zica direct o poezie

Carmen,cat de curand facem o intalneala,ca acush vine primavara si cine mai sta in casa !?

Iuli,pentru moment noi suntem bine,nu doarme inca de-a curmezisul..el mai degraba inainteaza in timpul somnului pana ajunge cu capul in grilajele patutului/patului

Balanta,multa putere iti doresc,tare greu trebuie sa fie cu aman2 si bolnaviori..Sanatate multa!

Zizou,felicitari Emmei pt noile achizitii si mult succes si tie cu munca!

Valy,si eu i-am ridicat spatarul caruciorului de tot,de la 6 luni

Va pup,zi frumoasa!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Ali, cand ai zis prima oara mata ascunsa am crezut ca v-ati jucat de-a v-ati ascunselea. Dupa aia am vazut poza si am crezut ca este sotron. Doamne ce complicat e de fapt, nu stiu ce v-ati jucat dar important e ca a intrat in joc si Denis.

Sa stii ca eu ieri si azi nu am facut nimic, am stat doar si m-am jucat cu V, si, surpriza (de fapt era normal si de asteptat), a fost mult mai linistit si fericit ca nu l-am mai tinut in carucior ca sa fac eu cine stie ce nimicuri (ca doar nu se vede nimic in urma mea).

Realizez acum ca in patut merge si lateral. Acum cateva minute era pe alta latura decat acum, si nu l-am vazut cazand si punandu-se la loc.

Balanta, si eu as face aerosolii tot dupa baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Vera esti tare cu poezia.sa Sti ca ,chiar ii ziceam sotului ca e foarte interesant:inainte cu o zi nu a scos nimic din gurita si cand s a pornit a zis incontinuu...
Ana...ha ha ha ce am mai Ras...pai ne am jucat si sotronul ce l ai vazut in poza si de a scunselea...
Da normal ca sunt mai linistiti si multumiti daca le dam atentie doar ca EU sunt stresata maxim cand e casa intoarsa.cu toate ca si daca fac dupa o ora nici nu se vede.o mai patesc cu cumnatamea care e o albinuta harnicuta...si ma chinui intr o zi sa fac tot curat si frumos ca stiam ca vine ea si imi spune..."vai ca si la mine e dezastru in casa"ca si cum ca si la mine e.m a bufnit rasu)))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Deci iar am iesit azi, vreo ora si ceva, l-am lasat dormind (adormise la san) si l-am gasit tot dormind, in alta pozitie bineinteles. Tot cu taica-su. Zicea ca a adormit cu canita de apa in brate...
Bine ca e taica-su acasa dimineata,cred ca o sa-i fac asa programul, dupa alaptatul de la 11 ma eclipsez...si el doarme.

Vera, lasa ca zice el ma-ma, la timpul lui. Momentul e inegalabil, nici o poezie nu e pe masura simplului ma-ma. Dupa aia cand mai intinde si manutzele dupa tine in timp ce spune ma-ma... nu se poate povesti in cuvinte.

Si Balanta, DA, ei constientizeaza ce inseamna ma-ma. Am citit ca la varsta lor (7-8 luni) spun ma-ma si ta-ta celor doi parteneri, fara sa faca deosebire intre ei. La noi insa deosebirea e clara, nu sunt inchipuiri de-ale mele, cand nu sunt in camera dar e taica-su, striga ma-ma, si nu se linisteste pana nu apar. Cand ii e greu si are nevoie de ajutor, la fel. Cand e jucaus si bine-dispus: ta-ta sau da-da, cu ochii la taica-su.

Valy, am intrebat si eu, mai demult, daca se poate da supa de carne sau ma rog, de carne cu legume. Eu vreau sa-i dau supa de casa sau ciorba, pasate, ca nu mai vrea decat ce mancam noi, ca si Denis. Raspunsul este ca n-ar fi recomandata zeama de carne pana pe la 1 an.
Eu am insa exemplul nasei lui Eric, al carei baietel de 2 ani acum, nu a mancat niciodata piureuri, ci doar ce mancau si ei, cu restrictiile normale bineinteles (adica nu miere, carne de porc, albus etc). Nici piureuri nici finger foods ci pur si simplu mancare. Zice ca nu s-a inecat niciodata.

Apropo de mancare, i-am mai schimbat un pic orarul meselor. Sta cu noi la masa de dimineata, pe la 9-10, si primeste un iaurt cu fructe pt copii. Cica e echivalent cu 125ml lapte, intr-adevar pare satul dupa.
Pe la 1-2 piure legume-cereale-carne, pe la 5-6 cereale-branza-fructe.
In cursul zilei ii mai dau sa rontaie paine prajita veche de o zi sau biscuiti. Si apa sau suc din canitza.

Azi e un pic mai linistit. Tot mai are muci...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare si de la noi. Eu sunt acasa doar cu Domnu si cu Tudor. Nectarel e taran pana luni. Asa ca weekendul asta vreau sa dorm. Dar de obosita ce sunt, am plecat prin vizite. Dupa iritatia de la ochi, o sa incercam cu celelalte.Noi nu mai avem nicio achizitie deocamdata, doar statul in picioare si arumcatul pe spate. Daca nu esti atent e jale. Asa cum povesteam si pe fb, pe Tudor l-am prins tocmai in momentul in care voia sa- l tunda pe Nectarel. A scapat saracul de data asta,Of, Vali , nasol cu cazatura. Psanatate multa piersicutelor bolnave.Balanta, Nectarel a inceput saamance din nou lapte noaptea.ma gandesc ca poate si la voi , e doar o perioada. Sa va faceti bine. Eu, iaurt pot sa-i dau oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Buna dimi.ce faceti dragelor?cum de nu ATI facut Inca nimeni ceai ,cafea?credeam ca o gasesc gata facuta si nu mai trebuie sa imi fac EU.
Si daca tot imi fac si EU un ceai va invit si pe voi la ceai,cafea,capucino si orice mai vreti.praji nu ca trebuie sa ne facem frumi pana la vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ali multu de cafea , ceai , eu as bea orice ca nu am baut nimic azi

As merge si eu la cocor la martisoare dar cu bb, oricum trebuie sa iau pt baieti! Deh daca am baieti

Flori iau joi de la cosbuc, am 4 dne la sc si 2 la gradi deci 6 buchete in total

Ce vreme urata ai mei vor sa plece si eu nu am nici un chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Buna dimineata fetelor!
Noi tocmai am venit de la control. Am fost la dr mea preferata (profa de la neonato din CJ) care e senzationala. As vrea sa am si in Bucuresti un asemenea medic. Norocul meu ca ma ajuta si pe mail/ telefon cand am nevoie de sfaturi.
Se pare ca suntem binishor desi a auzit un usor suflu sistolic.... o sa mergem si la cardiolog sa vedem.

Carmen, iti dadusem pe pm nr meu. Din pacate tanti aia isi gasise job si nu mai este disponibila, dar dadusem sfoara in tara. Acum vad ca ai batut palma cu tanti cealalta. Las ca daca e buna, nu o sa regreti.

Balanta, si la mine a facut scandal la lapte pana am descoperit ca din cauza tetinei era treaba si am schimbat tetina cu una noua de 6 luni plus, dr brown, si acum s-a linistit de tot. Papa ff linistita lapticul. Se mai agita la san cand ii vine prea tare, in rest e ok.

LML Antonik, Patrik, Erik caci eu nu am intrat pe forum sa apuc sa va urez!

LML si Ana Grace pentru azi

si Anei mele pentru care dam o felie de tiramisu facut in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

buna ziua!

va servim cu niste macarons si freshuri de portocale! sarbatorim astazi cele 7 lunite de viata extrauterina!!!

LML si Anei si lui Grace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Tiramisu yammi eu vreau 2 portii virtuale ca regimul nu imi permite

Mergi la inceput