Clubul "babelor" FIV-oase 73

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Va doresc o primavara frumoasa si binecuvantata!

Ady, ce martisoare superbe ai

Tuturor o si un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Velvet, multumesc! !
Qiao, asa ma bucuram eu cand eram angajata si aveam vinerea scurta...eram asa fericita sa ma plimb la ora 3-4, cand erau putini oameni pe strada, era soare, frumos...foarte frumos gestului colegului, mai ales ca imi amintesc ca ii cam faci treaba .
Elly, Gaby, Sandy, !


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Alex sentimentul a fost mult mai placut stiind ca in timpul asta ar fi trebuit sa fiu la servici. cred ca acum 2 ani a mai facut ceva asemanator, dragul de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, ai dreptate Qiao, e si mai si asa. Ce carte ti-ai luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

amaradia esti bine?mor dupa falcoasa ta din poza!

alex

Qiao frumos gestul colegului...da,e frumos sa fii libera...sa te simti libera...si eu am uitat cum e aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Ari, da, astazi a fost o zi excelenta. Mie imi place soarele, pentru ca imi da energie!
Si da, mi-a cam zgariat retina, si, desi prin regulament spune sa nu facem comentarii asupra acestui lucru, n-am putut sa imi tin gura. Cu totii facem greseli si e normal pentru uneori scriem in graba cu scopul de a ajuta.
Apropo, lectie fulger: in romana, negativul imperativului prezent se formeaza asa: nu + infinitivul verbului -> nu face, nu zice, etc.. Stiu ca profii de romana nu prea explica asa, dar cam asa se formeaza.
Ca tot era vorba de multinationala, primesc cāte un mail (a se intelege mai multe) de la mari directori plin de greseli si nu poti spune ca se grabesc, ci ca au lacune grave pentru ca erorile sunt repetitive! Nu stiu daca e din cauza ca sunt filolog la origine, dar nu am o parere prea buna despre ei. Poate ca nu e vina lor in īntregime, ci si a unor profesori care nu īsi merita titlul! Si mi-am mai zis un of.

Lara ma bucur ca ai raspuns la apel in aceasta zi frumoasa!
Ei, uite ca e bine sa ti se spuna care-ti sunt propriile-ti motivatii ce putem face? Nu toata lumea poate sa raspunda direct la īntrebarea: cat fac 1+1? Tu acum ai gasit o persoana care iti zice ca poate tu nu ai fi multumita ca de fapt rezultatul e 2!
Eu si acum iau Clexane 0,4 plata integrala. Sunt cucu, insa e o adevarata aventura procurarea lui, am gasit 9 buc pe la nu stiu ce farma, unde: dar nu vreti de 0,2 sau 0,6 ca avem... Acum mi se trimite cāte o cutie saptamanal din provincie, ma descurc si eu cum pot
In privinta combinarii rom-englezei, acum nu mai e chiar atat de accentuata ca in facultate , insa sunt defecte profesionale.
Optimismul inteligent e un termen pe care l-am inventat pe loc cineva mai destept decāt mine si cu care am dat prima oara ochii dupa ce am vazut beta in scadere anul trecut, mi-a spus ca īntotdeauna cand pornesti la drum, trebuie sa iti faci si un plan B. Daca A esueaza, nu ar fi mai bine sa stii pe ce cale sa o iei? Astfel desi am sperat cu inima deschisa ca acest drum va fi cu succes, am avut mereu pregatit si un plan B. Stresul si ultra-analizarea nu duc la nimic bun, dar nici ecografiile facute una dupa alta. Si nici acum, desi as dori sa ascult inimioara non stop, mai mult de 5 secunde nu am lasat ieri medicul. Si am fost norocoasa sa o aud prima data la 5s6z. Nu vreau sa stresez bebe
Īncerc sa respect vorba lui Qiao cu ZEN ! E noul meu tic verbal. s-a remarcat oare?! Sper sa nu mi se ceara drepturi de autor, pentru ca nu stiu pe unde o scot
E asa de frumoasa via#539;a si daca iti dai seama, mai devreme sau mai tārziu, intr-un fel sau altul, nu are cum sa nu-ti reuseasca planurile facute la un moment dat. Ca unii urca treptele mai greu, iar altii parca ard etapele, well, poate e doar karma?!
Nu vreau sa "strivesc corola de minuni a lumii", insa daca eu nu imi zic punctul de vedere, atunci de ce as scrie inca? As putea sa ma retrag si eu cel care are tot nr. XVI, ca si mine , insa eu mai am forta si ar trebui sa am, ca-s mai tānara !

Ady multumesc mult si stiu ca stii, dar trebuie sa iti zic ca niste martisoare fff frumoase!

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

nanne

noapte buna,fete frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Multumesc, velvet!
Oare mai scrie cineva? Eu nu deschid laptopul pentru capitol nou la ora asta , desi eu am umplut pagina

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Da, Nanne, mai scriu eu, na'! Eu ador British-urile, imi par niste pisici foarte frumoase. La fel si Siberienele. Spune-mi, te rog, daca personaliattea lor este asa cum scriu astia pe net: dragute, iubitoare, nu naparlesc prea mult si NU sunt prea mieunatoare?!


Samira, nice to see you! Sper ca esti bine.


Qiao, sper sa repete colegul figura si vinerea viitoare.


Ady, ce scumpe sunt si cat de linistit dorm frumoasele tale!!!


Alex, martisoarele tale sunt frumoase. Ai si vandut sau doar pentru prieteni si familie le faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

cap nou aici

Mergi la inceput