Clubul "babelor" FIV-oase 73

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

QiaoBing medicul de familie nu este la ei, dar eu incerc cu medicul meu poate am noroc si scap fara taxa daca nu asta este pltesc

mie la telefon nu mi-au spus medicul de familie sa fie de la ei, asa mai am un motiv in plus de cearta chiar daca platesc analiza nu scapa fara sa le zic catava cuvinte ca-si bat joc de pacienti si ar trebui sa-i informeze mai bine la telefon.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Qiao- eu mi-am facut analize la Medlife cu trimitere de la alt medic ... si nu au comentat.

Noi am fost instiintati ca tb sa avem trimitere de la un medic specialist ... dar nu scrie ca tb sa fie de la Medlife ...

Am cautat si mail-ul lor :

Dragi parteneri,

Din dorin#355;a de a eficientiza timpul petrecut īn unit#259;#539;ile noastre #537;i a face fiecare vizit#259; cāt mai pl#259;cut#259;, v#259; reamintim care este protocolul MedLife īn ceea ce prive#537;te accesarea analizelor medicale.

Īn prima etap#259; este indicat#259; o consulta#539;ie la medicul de familie sau la un medic specialist, care va completa o fi#537;#259; medical#259; cu analizele necesare īn vederea stabilirii diagnosticului. Ulterior, cu aceast#259; fi#537;#259; medical#259;, respectiv cardul de abonat #537;i buletinul de indentitate, v#259; prezentan#539;i īn recep#539;iile din cadrul Hyperclinicilor MedLife, pentru a beneficia de efectuarea analizelor recomandate.

Men#539;ion#259;m c#259; pentru orice alt set de analize care nu va fi īnso#539;it de indica#539;ia medicului, pacientul va achita contravaloarea acestora #351;i nu va beneficia de gratuitatea sau discount-ul inclus īn abonament. Astfel, pentru a evita asemenea situa#539;ii, v#259; rug#259;m s#259; consulta#355;i in prealabil un medic specialist care s#259; va recomande testele #351;i investiga#355;iile necesare.

Īn cadrul consulta#355;iei, medicul v#259; va oferi informa#355;ii utile referitoare la preg#259;tirea pentru toate testele indicate, recipientele folosite #351;i orele potrivite pentru recoltarea acestora.

V#259; mul#355;umim pentru īn#355;elegere,

Echipa MedLife


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Buna fetelor si sper ca v-ati petrecut cu bine de Dragobete!
Ari multumesc mult si succes cu rufele invadatoare!

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

nanne am spalat mult azi-noapte, de-am umplut balconul. Acuma, beleaua-i ca nu se usca, mama lor de rufe, ca e umezeala prea mare afara. Succes maxim luni, la eco!
velvet si fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

noi de Dragobete am alergat dupa praguri pt parchetul de pe hol, pe urma eu am dus-o pe Bubulina la "sanatoriu", iar sotul a pus o parte din praguri ... halal distractie
elly da, asa ne-a trimis si noua, numai ca live la receptie mi-a zis ca le trebuie de la un medic de-al lor, ba mai mult, ca fara trimitere nu le lucreaza cei de la laborator Au urmat discutii cu call-center-ul, HR-ul ... am zis povestea.
camcris cum-necum, tu sa vii cu o beta pozitiv !
nanne cum se mai simte graviduta noastra ?
aristicule nu te invidiez deloc cu atatea mutari, dar astept mutarea cea mare, la curte, sa ti-l aduc pe Gugu in vizita, la iarba verde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

pup babutele,pe cele prezente si pe cele care doar citesc

Velvet ma bucur tare mult ca v-ati decis,iti doresc sa fie primul si ultimul fiv,e un dr bun mr.White,mergi cu toata increderea inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Ari

daniela multumesc multdar nu voi face FIV cu dr albu.stiu ca e f bun,dar cat am fost la el mi s-a parut totul pe fuga si am renuntat...si tie iti doresc succes si un bebe cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Velvet am citit pe fuga si am inteles gresit .Atunci astept sa te decizi si sa iti fac galerie.
Am vazut ca vrei sa faci histeroscopie,eu zic sa nu te grabesti,sa o faci doar in luna premergatoare fiv-ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

daniela m-am gandit sa fac histeroscopie,poate am sanse natural.daca oi avea ceva pe acolo.stiu ca e bine sa o faci inaintea FIV ului.dar nu stiu cand voi face FIV...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele! sa aveti o zi frumoasa!

Elly pai pe la ora 18 este ok? "La mama"? cine mai vine?
Camcris iti tin pumnii!!!!
Ari si mie imi este urat iarna cu rufele ca se usuca greu pe balcon, cand nu suntem acasa mai las usa deschisa la balcon ca sa intre caldura si sa se usuce mai repede.


Mergi la inceput