Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MonaJ spune:

O primavara frumoasa va dorim si noi !
La multi ani, Mirela! Sa fii sanatoasa, fericita si voioasa!

Vad ca somnul da batai de cap tuturor. Si pentru noi noaptea e tare greu: treziri nenumarate pentru titi, vrea numai in brate sa pape si nu pot sa ii dau daca stau intinsa asa ca trag de el toata noaptea sus jos si eu am impresia ca-mi petrec noptile stand in fund, cand il pun jos se trezeste si o luam de la capat...dimineata ma trezesc buimaca si cu dureri de maini de parca am tras la rame...
Chiar ma gandeam, oare dintre bebeii care sunt alaptati mai sunt care dorm in patut?
Eu ma gandesc serios ca de la 10l luni sa ii introduc si cate un bibe pe zi pentru ca ma simt epuizata, stoarsa de puteri...
Va pupam si va trimitem un martisor virtual !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:


Un ghiocel, o-mbratisare si un pupic de voinic!
Va lasam o pozica de primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

La multi ani, Mirelush!! Sa ti se implineasca toate visele!
Intrebai de dr in Buc. Pt eco san am mers la endocrinoloaga mea:180 ron ambii sani. Ea e specializata si pe infertilitate.
Asa cum banuiam, sarcina mi-a lasat cadou si un fibroadenom la sanul stang :(

Ca si ginecolog am mers la dr Parvu Ioan. Nu e specialist in trombofilie, insa colaboreaza indeaproape cu dr Voican de la hemato-Municipal. Nu colaboreaza deloc cu Uschi. Detalii pe pm daca nu cumva ti le-am zis :)) am imbatranit si eu.

Sa ne spui cum au iesit analizele pt fact XIII.
Dr Epure colaboreaza bine cu Uschi si stie multe pe parte de trombo. Eu, personal, nu am fost pe aceeasi lungime de unda cu el, dar poate tie iti place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

La multi ani,Mirela! Multa fericire si sanatate si un bebe mic cit mai curind.

Analize si eu tre sa i fac sapt viitoare,ce bine daca i ar lua din deget ca mi e groaza ca l chinuie. Elena,ai fost cu bb la analize?
O primavara frumoasa! (Pe mine ma apuca buna dispozitie mai tare cind ninge )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Minunat inceput de primavara!....desi vad ca azi e cam mohorata vremea...dar oricum nu mai conteaza ,caci m-am montat pozitiv deja de la data de intai.Ieri am sarbatorit intens prin munca,iar seara am tras o fuga la Iasi,la un concert Stefan Stan.Ne-am simtit super.Dimineata bebe avea un dinte in plus.I-a iesit un lateral inferior(acum avem 7 dintzisori).
STEF,,sa stii ca bebe LC e un mare pofticios,si da,ii curg balele la tot ce vede ca bagam in gura.Ii dam sa guste aproape din tot ce mancam noi,si nu refuza nimic,oricat de nou si ciudat i s-ar parea gustul...e asa simpatic...isi umfla narile,stramba din guritza,plescaie a ”testare” ,se cutremura bine din tot corpul si apoi deschide gura mare din nou ca un pui de vultur.E un spectacol!.Bebe tau cum e?
ANITTU drag, pe tine si toata gasca...timp mai mult zici?Nici gand,doar un mic surplus de energie,da ocupatie stii cum ne gasim?Un -doi..Cand ziceai ca e teatru la PN?Parca vine si Brenciu pe acolo...
MIRELUS,,LA MULTI ANI!Sa-ti aduca anul numai impliniri si momente vesele...si poate un ghiocel,floricica,fluturas,piersicuta,bulgaras...numa sa strige MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Virgi, pe 12, sapt viitoare e teatru, O scrisoare pierduta. Pe 4 aprilie parca vine Brenciu, tre sa merg sa iau bilete neaparat. daca vrei iti iau si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

draga gyan, crezi ca daca ti-ai modificat mesajele in care spuneai cum ti-ai lasat copilul sa planga o ora jumate si in care expuneai "justificarile" pt asta si pe care, pt aceste motive, ti le-am dezaprobat (da, citesc des la odiseea voastra, fiindca aici sunt cateva fete pe care le admir si le apreciez), gata, se uita ce ai scris despre bietul copil, despre cum l-ai lasat sa planga atat de mult si cum te mai duceai sa il vezi la intervale de timp din ce in ce mai mari???
eu nici nu imi pot imagina cum poti deschide usa la camera unde plange copilul, te poti uita la el cum sufera si poti sa il lasi acolo cu orele, in lacrimi, si te poti intoarce la treburile tale . in naivitatea mea, imi imaginam ca doar la orfelinate se intampla asemenea grozavii, ca un copil sa fie lasat sa planga cu orele; nu credeam ca o mama isi poate lasa copilul sa planga o ora jumate... imi e si groaza sa ma gandesc mai departe...cine stie, poate incercarile astea de a dezavata copilul sa isi mai "deranjeze" parintele, vin la pachet si cu niste "mangaieri" mai ferme...
bineinteles ca fiecare isi creste copilul cum crede ca e mai bine. din nou, eu credeam, tot in naivitatea mea, ca ne crestem copiii cum e mai bine pt copii, nu mai comod pt noi, parintii...
nu te obosi sa imi raspunzi, nu are nici un sens. daca nu ti-ai fi modificat mesajele ce ti le-am dezaprobat fiindca iti supui copilul nevinovat la niste tratamente care mie mi se par inadmisibile, incredibile, nu as fi zis nimic.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Wow, eu n-am observat ca le-a modificat. Si eu dezaprob cu toata convingerea astfel de atitudini fata de copil si cred ca si ea si-a dat seama ca a gresit. Important e sa invatam din greseli.
Dar parerea mea e ca era ok sa lasi ce ai scris, sa iti asumi si sa-ti dai una peste frunte, 'da, mai, ce bleaga am fost de i-am facut asta copilului, de azi am inteles si-o sa-mi cer iertare si o sa fiu un adevarat sprijin pentru el'.

Eu am renuntat de ceva vreme sa imi expun categoric parerile aici, sa nu mai para SF-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:


Neata!

Ne-am trezit si noi, pe la 9, deci e ceva, fata de 10-11.
Si vreau sa va spun ca de 3 zile de cand ne trezim ceva mai devreme, Mihnea papa fructele. Ce chestie, chiar nu m-as fi gandit ca aici era hiba...
Probabil nu-i place sa manance fix cum se trezeste, desi laptic accepta asa.

Fetelor, am cel mai iubaret copil din Univers, cred.
Eu n-am mai vazut asa ceva. Are doar 10 luni si sa-l vedeti cum imi ia fata in manutele lui si face ma-ma-ma-ma...si isi lipeste nasucul sau gurita de obrajii mei...sau isi infasoara bratele in jurul gatului meu si isi infunda nasucul acolo......pur si simplu ma topesc.

Bine, ca si si rasfatat...uhuhuuu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Draga minunata mama balanta_tm,nu ai niciun drept sa ma judeci,tu nu stii cit de dorit a fost copilul asta si prin cite am trecut pina aici.Ca sa intelegi mai bine ce am incercat sa fac ia si citeste aici http://www.babycenter.com/0_baby-sleep-training-cry-it-out-methods_1497112.bc Desi ca o mama minunata ce esti nu vei intelege pt ca tu faci NUMAI ce e bine pt copiii tai. Eu atit am putut face,sa il las "sa plinga cu orele" si sa imi vad linistita de "treburile" mele. Iar mesajele le am modificat tocmai pt ca UNA ca tine,outsider sa nu mai faca presupuneri ca las copilul sa plinga cu "orele",pachet de "mingiieri ferme" si cine mai stie ce. Iar daca vroiam parerea ta as fi intrat la tine la odisee.
Anitta,am explicat de ce am sters. Asta cu "de azi o sa fiu adevarat sprijin pt el" suna ca si cum pina acum am abandonat copilul. Multumesc.

Mergi la inceput