Cat si cum vorbim la mobil in transportul public?
Raspunsuri - Pagina 5
maru spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorinne
Poti detalia, te rog, partea asta ? Nu am inteles de ce o persoana care citeste intr-un mijloc de transport ar fi catalogata ca "ciudata". |
ok, sa lamuresc:
tu nu calatoresti dimineata la 6AM cu Greyhound spre Toronto, zi de zi, si citesti in bus, asa ca nu esti o ciudata!
si eu citesc in autobuz, dar nu dimineata, cand ar trebui sa aprind luminile din overhead si sa luminez cam 3 randuri de scaune, deranjand evident pe cei ce vor sa doarma.
si promit sa folosesc zambaricii aia mai des in scris, ori ghilimelele...
maru spune:
statistic vorbind, e o anomalie ca nimeni pe forumul asta nu pacatuieste in a vorbi la mobil in mijloacele de transport.. (ori ma rog, nu au scris la subiect, e mai bine asa?)
Citat: | ||||
citat din mesajul lui violetan
Eu n-am inteles prima propozitie bolduita. Adica de ce n-am avea pe forumul asta educatie "mobilistica"? Caz doar n-o fi vreo materie secreta care se preda doar la cine stie ce scoli exclusiviste. Pana la urma e vorba de un minim spatiu intim si de respectare a celor din jur. Eu sper sa mai continue subiectul cu intamplari amuzante si pareri, fara sa ne certam... Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru statistic vorbind, e o anomalie ca nimeni pe forumul asta nu pacatuieste in a vorbi la mobil in mijloacele de transport .. |
Iar la un alt subiect se tragea concluzia ca userii forumului sunt mai asa si asa pentru ca ei au acces la internet.
Tragand linie si adunand, reiese ca Romania este impartita in doua: Romania conectata la internet, versus Romania care vorbeste intr-una la mobil.
Asadar, cine n-are intrernet foloseste mobilul pentru a sta in permanenta conectat cu lumea!
PS. De cand cu smartphonurile, cele doua tabere incep sa se intersecteze. Atentie forumisti, dusmanul se infiltreaza!
andacos spune:
citat din mesajul lui maru statistic vorbind, e o anomalie ca nimeni pe forumul asta nu pacatuieste in a vorbi la mobil in mijloacele de transport.. (ori ma rog, nu au scris la subiect, e mai bine asa?) Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Acum pe bune...da' tu ce ai vrea sa vina cineva sa spuna cum isi suna sotzia/sotzul din piatza sa-l anuntze ca a luat cartofi cu ...lei kg si mai are de luat pulpe?
Eu n-am intzeles-o pe aia cu venitul politziei la usa daca vorbesti la mobil la orele diminetzii!
Dana
andacos spune:
citat din mesajul lui maru la intors insa se vorbeste la telefon, regula e sa nu dureze mai mult de 5-10 min... la fel risti sa ajungi acasa cu echipajul de politie... Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
La pasajul asta d efapt ma refeream...poate ne si explici cum e asta.
Dana
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
La pasajul asta de fapt ma refeream...poate ne si explici cum e asta. Dana |
pai probabil ca daca te lasa undeva in pustiu sau pe vreo autostrada, echipajul de politie e singura cale de intoarcere in oras/sat (nu ca te-ar aresta, pe motiv de vorbit la telefon...eu asa inteleg)
cineva spunea mai sus ca la londra e lumea supercivilizata...in metrou...cred si eu la ce zgomot e in vagoane (de la mersul masinariei)
eu pe unde am fost cu autobuzul sau trenul se vorebste in d.aci
andacos spune:
Nu stiu nada...ce-a vrut maru sa spuna,astept si eu sa vad de ce.
Chiar daca te-ar lasa-n pustietate(ceea ce oricum ar fi ilegal atita timp cit nu e interzis vorbitul la mobil in mijlocul de transport),de ce te-ar aduce politzia acasa?Faci si tu un "ia-ma nene"si gata,da' politzia...?????
Dana
a_alinta spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui maru
ok, sa lamuresc: tu nu calatoresti dimineata la 6AM cu Greyhound spre Toronto, zi de zi, si citesti in bus, asa ca nu esti o ciudata! si eu citesc in autobuz, dar nu dimineata, cand ar trebui sa aprind luminile din overhead si sa luminez cam 3 randuri de scaune, deranjand evident pe cei ce vor sa doarma. si promit sa folosesc zambaricii aia mai des in scris, ori ghilimelele... Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
si eu calatoresc cu metroul si cu autobuzul tot in medie 3 ore pe zi si citesc dimineatza pentru ca in metrou sunt luminile aprinse permanent. la mine in chicago, autobuzul are la fel toate luminile aprinse ca nu e vagon de dormit cum e probabil graygound-ul spre toronto . si nici in romania nu am auzit de dormitul obligatoriu in autobus la 6 dimineatza. adica cui ii e somn doarme si cu lumina aprinsa.
cred ca de aici au plecat neintelegerile la mesajul tau, nu ti-ai dat seama ca nu toata lumea stie ce fel de bus e graygound-ul spre toronto
andacos spune:
Eu nici acum nu stiu ce.-i grayhound(),dar s aintzeleg ca e un autobuz in care doar se doarme?Restul activitazilor-s...ilegale?Vezi cititul si ciudatzenia,sau vorbitul la telefon?
Dana
a_alinta spune:
citat din mesajul lui andacos Eu nici acum nu stiu ce.-i grayground(),dar s aintzeleg ca e un autobuz in care doar se doarme?Restul activitazilor-s...ilegale?Vezi cititul si ciudatzenia,sau vorbitul la telefon? Dana |
banuiesc , ca nici eu nu am auzit pana acum de el ca eu fel de autocar care circula pe distante foarte mari si care are program de somn dimineatza si de vorbit la telefon dupa amiaza.
pe aia cu politia nu am inteles-o nici eu, dar e posibil ca mesajul sa fie scris de pe telefon si din cauza asta e scris mai telegrafic.
vine maru si ne lamureste, aveti putina rabdare!
p.s. eu nu vorbesc la telefon pentru ca de felul meu sunt mai tacuta dar nu ma deranjeaza cei din jurul meu care vorbesc la telefon.