Buburuze de mart-apr 2013 (18)!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Cand au aparut efecte adverse la vaccinul BCG anul trecut, pe cine au chemat cei din Ministerul Sanatatii sa dea explicatii? Chiar pe reprezentantii producatorului vaccinului de la firma daneza. Doar nu era sa spuna ca nu e bun, desi peste 100 de copii romani s-au ales cu ganglioni. Au dat vina pe un anumit lot de vaccin. Adica l-au testat pe copii nostri. Dar parintii au fost informati ca acel lot este pt testare? In aceste conditii dati-mi voie sa ma indoiesc de buna credinta a celor care conduc acest Minister. Mi se pare de bun simt sa ma interesez ca parinte de efectele adverse ale vaccinurilor si sa iau decizia pe care o consider cea mai potrivita pt copilul meu.

37+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/JpZKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Multumesc tuturor pentru sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Si pana la urma inteleg ca se va mai folosi vaccinul BCG produs in Danemarca inca cel putin un an, un an jumate, pana cand se va relua fabricarea lui la Cantacuzino. Nu s-a mai auzit de cazuri noi de reactii adverse grave, insa tot n-am curaj...

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisica_mov spune:

Nici eu nu cred ca autismul e produs de vaccinuri, si chiar nu cred nici ca vaccinurile fac un rau clar si evident, dar, stiu sigur cateva cazuri de dermatita atopica agravata de vaccinuri si tot felul de astfel de efecte- poate minore, poate nu...
In acest caz, ma gandesc, de ce sa le facem , cand se poate sa nu...
Mie nu mi se pare o problema foarte mare sa faca copilul varicela, rubeola, oreion...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Neata!
Liza eu o sa-i fac BCG-ul desi stau cu inima cat un purice.
Cum va mai simtiti fetele? Eu fac vizite dese la baie noaptea. Bine ca mai dorm ziua si recuperez.

37+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/JpZKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

eu am cel mai sexy program eve...merg la culcare pe la 00.30, ma trezesc de 2 ori e noapte pt mers la baie si dupa aia ma trezesc din nou la 07.00 ca sa pregatesc fata pt scoala - nu-mi place sa-i stiu ca pleaca unul la serviciu si celalalt la scoala fara sa-i pup eu. dpa care eventual mai frunzaresc prin care vreo jumate de ora si dupa aia la somn inca vreo 2 ore. La 13.00 vine fata de la scoala (o aduce mama) si de acolo program de voie, de nevoie in functie de necesitatile copilului.
Eu una n-as fi atat de categorica in a nu-i face vaccinurile baiatului daca s-ar mai face vaccinurile singulare cele care confereau imunitate aproape total unei singure boli. Cele moderne, avansate si pline de conservanti de genul mercur, aluminiu si naiba stie ce alte otravuri si mizerii mai pun in ele si care de cele mai multe ori sunt testate pe loturi de romani/albanezi/bulgari/africani sa ma ierte domnii dr dar cred ca sunt mai mult decat indreptatita sa fiu sceptica. Ati vazut reactia dr cand au ajuns copii de 1 saptamana cu TBC facut in urma vaccinarii ? Si-a asumat cineva responsabilitatea? Tot respectul t fetele care au sotii dr. dar faptul ca au ales Medicina drept cariera nu-i face atotstiutori in domeniu fiindca in facultate nu sunt invatati sa fie receptivi si sa se incadreze in dogme unele din ele destul de invechite si sa nu iasa din protocoalele ministerului chiar daca acestea se dovedesc de multe ori gresite.
Nu aruncati cu tomate dar foarte putin dr. te mai asculta in ziua de azi, mai recunosc ca nu le stiu pe toate sau iti sugereaza si o a doua opinie. Marea majoritate sufera de complexul lui D-zeu, au impresia ca le stiu pe toate si sunt extrem de vexati atunci cand iti exprimi indoiala referitor la un tratament sau procedura.
Si sa nu uit - cel mai tare mai nou ii deranjeaza ca te informezi pe net ...de parca in alta parte ti-ar da cineva informatii gratis.

37 + Radu Tudor - AMR 3 SAPT
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata ! Am avut o noapte super, fara nici un trezit nici pentru Miriam, nici pentru mers la baie, de vreo 3 ori am schimbat partea si gata. Numai bine ca ieri am avut o noapte si zi groaznica.
Maine merg la control la oftalmolog cu Miriam. Prima data mergem. Mi frica sa nu aiba un mic strabism. Stiam ca la bebe mici asa ceva e normal, insa mai bine sa fiu eu panicoasa,decat sa nu rezolvam o problema daca o are. Verisorii ei au avut ceva problemute de genul.Cel mai greu la varsta asta este cu purtatul ochelarilor. Apropo de asta luati mamici Omega3 pana este bebe in burtica si apoi macar 3 luni cat alaptati, este foarte important pentru sistemul nervos si vederea copilului, plus ca ajuta nivelul colesterolului sa nu fie asa de ridicat, lucru des intalnit in ultimul trimestru.
Eu am colesterolul 230 (mi-au venit rezultatele), dar nu-mi fac griji ca tot asa era si la Miriam si la 8 saptamani de la nastere era normal.
Mie mi-a recomandat ginecologul Intelidon( omega3 filtrat de eventualele resturi de mercur, metale grele).

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
34 saptamani+ AMR 6 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Neata
M-am trezit si eu de mai multe ori azi noapte, si sunt si umflata rau... tocmai cand ma hotarasem sa imi scot verigheta, acum nu mai pot
Felicitas, omega3 e si in Femibion 2. Eu am avut de luat toata sarcina.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

De acord Casandralin. Multe tratamente care s-au folosit la un moment dat in istoria medicinii s-au dovedit apoi a fi chiar toxice.
Stiati ca la sfarsitul secolului XIX se foloseau unguente cu mercur pentru cicatrizarea si dezinfectarea ranilor, in anglia mercurul se gasea in pasta de dinti pentru copii. Ei exact asta vreau sa spun ca suntem oameni si supusi greselii.
Asa cum la mine in domeniul meu nu exista programul perfect, si au fost misiuni in spatiu care au esuat din cauza erorilor de programare facute de cei mai mari specialisti din lume. S-au pierdut si vieti omenesti si resurse materiale importante.
Iar medicina este un domeniu extrem de vast si daca iei doar o singura specialitate(de aia se invata atata) si nu le poti cuprinde pe toate. Eu daca as avea o persoana apropiata care lucreaza in domeniu(imunologie), m-as increde in ea cum nu am trebuie sa iau informatia din alte parti.
Va pup si o zi frumoasa sa aveti cu bebei miscaciosi!


Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
34 saptamani+ AMR 6 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Liza am auzit ca femibion sunt vitamine bune. Eu nu am luat pentru ca am luat o perioada Elevit ca si cu Miriam si apoi ce mi-a zis medicul. Nu am mai luat nici Elevit pentru ca pitica mea e mai mare cu aproape 3 saptamani si mananc multe fructe/legume pe zi. Si as vrea daca se poate sa nasc tot natural. Marti ma duc la ecografie, sper ca nu a mai crescut tot asa de mult. Acum 5 saptamani aveam 2 kg.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
34 saptamani+ AMR 6 s

Mergi la inceput