M-am hotarat.............adoptie(87)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamghicu spune:

maine avem prima intalnire. eu deja ma gandeam ca am intarziat cu actele pentru re-testare si ca nu vom avea continuitate.... insa soarta bat-o vina! bineinteles ca va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_e spune:

Felicitari maria!!! Sa vezi tu ca cel micut care va asteapta maine va fi puiul vostru mult dorit. O sa vezi ce dragoste la prima vedere va fi!!! Doamne, cred ca de-abia astepti momentul in care-l vei vedea. Sa va fie bine si sa-l aveti cat mai curand posibil langa voi, sa va strige MAMI si TATI.
FELICITARI INCA O DATA!!!

Multumesc liliana ca apar si eu pe lista, insa nu am inca atestatul. E ca si cum l-as avea. Il vom primi peste 1 saptamana. Oricum, multumiri o mie!!!
Pup toate fetele de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printe spune:

andre, felicitari!!!

maria, sa fie intr-un ceas bun! te asteptam sa ne impartasesti din experienta primei intalniri!!!!

Simo, nici nu stiu daca sa fiu socata sau nu de ce ti s-a intamplat, dar un lucru e clar, au vrut sa va elimine daca voi n-ati renuntat de buna voie. Nu stiu daca ai depasit cele 5 zile (eu sper sa nu), dar te rugam din suflet nu renunta. Lupta, arata-le ca nu au dreptate si s-au pus cu cine nu trebuie. Nu stiu daca mpartea tatalui tau a venit dupa primul atestat, dar daca nu atunci fetele chiar au dreapate...cum de la primul atestat ati fost apti si la al doilea dupa "incidentul" cu bubulina de-odata nu mai sunteti apti. Fa te rog contestatie. Nu stiu daca il ai pe Bogdan Panait la prieteni pe FB, dar adauga-l, incearca sa-i spui in cateva cuvinte ce ti s-a intamplat, mie personal mi s-a parut un om care ajuta si inimos...explica-i si poate te va indruma cum sa procedezi. Dar te rog, nu renunta!!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iridessa spune:

Mult succes cu prima intalnire! Ascultati-va inimile!

Acum aproape 1 an am avut si noi prima intalnire cu fetita noastra. In dosar erau scrise ceva lucruri nu tocmai placute, dar ceva ne-a facut sa mergem la intalnire. Si tot ce am vazut a fost zambetul minunat si ochii stralucitori! Era fetita noastra! A fost chiar dragoste la prima vedere, din ambele parti.

Va doresc tuturor sa treceti prin clipele acestea magice cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamghicu spune:

multumesc mult... chiar avem emotii... insa telefonul a venit chiar pe neasteptate si eu il iau ca pe un dar de la dumnezeu... avand in vedere ca azi este si ziua mea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Buna fetele,
Mai am o rugaminte la simo si cele care m-au lamurit in prima etapa cu incredintarea.
Acum am date concrete si as vrea sa ma lamuriti pe concret.
Deci: sa spunem ca pe 10 martie am termen pt incredintare. Incepind de cind se numara 90 zile? Spuneati ca, cu 5 zile inainte de cele 90 zile trebuie sa fac cerere.
Vorbind deci despre date concrete, cind se termina incredintarea si cind ... incuviintarea? Spuneati ca se face un alt dosar pt incuviintare. Pe concret, daca totul merge bine si nu sunt surprize, cind se poate termina si cu incuviintarea, tind seama si de perioadele de recurs.
Mersi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina_g

Buna fetele,
Mai am o rugaminte la simo si cele care m-au lamurit in prima etapa cu incredintarea.
Acum am date concrete si as vrea sa ma lamuriti pe concret.
Deci: sa spunem ca pe 10 martie am termen pt incredintare. Incepind de cind se numara 90 zile? Spuneati ca, cu 5 zile inainte de cele 90 zile trebuie sa fac cerere.
Vorbind deci despre date concrete, cind se termina incredintarea si cind ... incuviintarea? Spuneati ca se face un alt dosar pt incuviintare. Pe concret, daca totul merge bine si nu sunt surprize, cind se poate termina si cu incuviintarea, tind seama si de perioadele de recurs.
Mersi mult.
O mamica fericita si implinita

Deci:
1.- 10 martie- 10- iunie-
2. cererea o poti face pana in data de 05.06(3-4.06) fiindca cu 5 zile inainte de implinirea termenului de 90 zile trebuie depus dosarul la juridic de catre biroul adoptii.
3.-30 de zile calendaristice de redactare a hotararei( poate fi redactata si mai devreme) + termenul de 15 pentru recurs.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_73 spune:

Buna dimineata, multumesc ca sunteti alaturi de mine, sunteti adevarate prietene.
M-am gandit inca de pe timpul evaluarilor ca in cazul in care nu imi dau atestatul la reatestare sa fac contestatie , dar si cei de la directie s-au gandit la acest lucru deoarece au premeditat totul, adica: raportul final de evaluare are data de 08.02.2013, iar data postei de pe plic este 14.02.2013 si eu am intrat in posesia plicului pe data de 18.02.2013, pe data de 15.02.2013 am gasit in cutia postala avizul pentru recomandata, asa ca cele 5 zile au zburat din start.
Ziceti voi sa vorbesc cu Bogdan Panait, ce sa mai vorbesc eu cu acest om, care atunci cand am facut contestatie pentru nepotrivirea cu "bubulina", chiar a fost la directie (era in trecere prin oras), ma asteptam sa ma cheme si pe mine atunci cand poarta discutia cu cei de la directie, dar nu a facut-o, stia despre cazul meu , dar a spus ca specialisti de la directie stiu cel mai bine ce fac ( vreau sa va spun ca intre el si directoarea directiei este o legatura foarte stransa).
Mai ziceti voi sa ma duc cu presa si cu televiziunilor peste ei , am vrut sa fac acest lucru anul trecut cand eram pornita pe ei, cu presa si televeziunile din oras nu poti sa faci mare lucru deoarece este un oras mic, iar pe cineva mic ca mine nici nu ma baga in seama, asa cum nu m-a bagat in seama nici Paula Herlo cand i-am trimis pe mail toata povestea mea despre nepotrivirea practica cu bubulina, aceasta care a a fost initiatoare campaniei "Vreau si eu parintii mei" nici macar nu s-a sinchisit sa imi raspunda la email.
Anul trecut a meritat sa lupt ca stiam pentru ce lupt, luptam pentru fetita care m-a "hipnotizat" cu ochii ei cei mari si cu zambetul ei, dar acum pentru ce sa lupt????, lupt pentru a lua un atestat ca apoi sa stau 12 luni sa astept sa fiu sunata si stiu ca nu o sa fiu sunata, pentru ca asa este facuta legea: ORA stabileste listele cu potrivire teoretica si chiar daca esti prima pe lista poti sa nu fii sunata pentru ca daca specialistii de la directie considera ei ca tu ca familie nu te potrivesti cu copilul nu o sa te sune, de asta zic ca sunt la mana lor.

Maria iti urez succes la prima vizita, te asteptam cu vesti
Amy, Dacriss dati si voi un semn.
Malex, fruntea sus, poate pana expira cel de-al doilea atestat te vor suna.
Va pupacesc.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Simo, cele 5 zile se iau in considerare din momentul in care ai intrat in posesia plicului, deci din ziua in care ai semnat pe confirmarea de primire. In plus eu una as cere sa mi se mute intreg dosarul la alt centru din alt judet, deoarece cei de local fac abuz in serviciu. In general eu nu sunt foarte revolutionara, dar in acest caz as porni un mic razboi cu ei, pentru ca asa cum ai spus nu prea mai ai ce sa pierzi. In plus as trimite adresa si toata povestea mea la toata ziarele din tara si televiziunile. Pacat ca in acest sistem sunt destui oameni care isi fac treaba si altii care isi bat joc de noi. Pacat de munca celora care pun suflet, si toata munca lor este calcata in picioare de altii pentru care orgoliu este mai sus de orice.
Nu te lasa, vorbeste cu un avocat care te poate ajuta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erato spune:

Simo, renunta la visul tau de a fi mama doar daca te-au facut sa te indoiesti de decizia de a adopta. Daca iti doresti la fel de mult sa fii mama prin adoptie, nu renunta, recurge la toate armele de care te poti folosi. Cauta un avocat bun si da-i in judecata, mergi la alti psihologi pt evaluare, scrie povestea ta tuturor televiziunilor si ziarelor. Nu-i lasa sa-ti taie aripile, sa-ti reteze visele, sa-ti distruga viata fara a lupta cu ei. E imposibil sa nu gasesti pe cineva care sa te ajute. Paula Herlo a devenit si ea mama, poate in perioada in care i-ai scris era prea preocupata de sine, mai incearca, poate vor face o poveste de televiziune din povestea ta. Scrie si Antenei 1 si Kanal D. Cere ajutor si cosiliere asociatiei Ador Copiii.Aduna-te si renaste din cenusa!

Mergi la inceput