Vreau sa-mi fie mila!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Ana,intai spui ce spui la faza cu comentariile apoi sustii ca nu ai cu cine dialoga...pi daca dialog inseamna sa insulti,atunci era un emoticon pe mess...talk to the hand....

De la mila s-a ajuns la tine si la neintelegerea pe care o u,vai,userii ceilalti care sunt grei de cap si nu sunt capabili sa inteleaga ...sa inteleaga ce?ce usor e sa jgnesti sub masca suferintei...de fapt sub masca asta se ascunde,si e opinia mea,doar o ciuda fenomenala ...e romaneste,ti-e ciuda de anumite chestii inclusiv de fericirea altora.Altfel nu-mi explic agresivitatea ta si nici apropourile care se vor fine dar sunt la un nivel ...hm..sa zicem oarecum copilaresti.
Daca tu crezi ca ai izbutit sa ma impresionezi...te inseli.Ai declansat acel sentiment de neintelegere de care te tot plangi.....pur si simplu nu pot avea empatie pentru un om care ma jigneste.



Madalina


Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

am dat quote pentru ca e un exemplu perfect de ce poate iesi din putzul ratiunii (scoala romaneasca a esuat total pentru ca in primul rand nu a invatat generatii intregi sa inteleaga ce citeste)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


ti-am spus exact ce i-am spus eumadei, ca nu ma asteptam sa intelegi. nu vad absolut nici o insulta aici.
poate totusi ar trebui sa arunce un ochi vreun moderator peste afirmatiile pe care le tot faci, si pe asta, si pe cea cu agresarea fizica pe forum la care esti supusa.



Citat:
citat din mesajul lui allinta

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Indiferent de topic,Ana,duci discutia la "nemultumirile tale".....deturnezi si cauti cearta la orice topic.Asta spune multe despre adevarata ta persoana,nu cea pe care vrei sa o arati aici.Am remarcat la absolut toate subiectele la care apari.
Iarta-ne ca noi nu avem probleme si avem copii fericiti,iarta-ne ca ai nostri sunt fara probleme,dar nu ne fa vinovati de dramele tale si mai ales nu insulta...ma refer la "cele doua care au aprobat-o pe KARIGULD..."..EU O CONSIDER EXACT CE A VRUT SA FIE...INSULTA.


Subscriu.

Cum s-a redeschis forumul, cum a pornit la cearta si insulte.



allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.


http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Am inchis subiectul pentru deviere de la discutie.

Mergi la inceput