FIV cu Dr. Dragos Albu 73

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

pety, ptr FIV2 mi-a dat sa refac secretiile, cultura de col, micoplasma si ureplasma, iara analizele ptr FIV1 le-am facut prin primavara. Eu o sa refac si toxoplasma ptr ca am pisica acasa ...Dar cel mai bine este sa vorbesti cu dr. W. si o sa-ti zica el daca trebuie sa repeti ceva analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Aristica multumim de raspuns

Eu daca o sa fac histero luna asta ,voi incepe cu ac-urile din februarie deci este ok ca timp intre histero si et(care va fi undeva prin martie-aprilie).

Petty si mie la fiv2 doar analizele de secretie ,culturi col urocultura (in cazul meu)si cam atat ,celelalte le am din toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

annika,crystyne
multumesc.

sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
o trompa clipsata, una permeabila
incercam sa obtinem o sarcina natural pana in ianuarie
mutantica cu MTHFR HETEROZIGOTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Tare ma bucur ca a inceput fie activitate pe aici..

Fetele care merg la clinica MEDLIFE sa nu uitati sa va face-ti acel card de reducere ,nu este foarte mare dar sa stiti ca la mine a contat ..numai cate analize am facut la ei ,nu mai zic la FIV, reducerea sa simtit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Am uitat este valabil si la farmacia lor dar si in alte parti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annika

aristica, eu cat timp am fost insarcinata si am facut eco mi-au fost identificate 2-3 fibroame, in diferite pozitii (intracavitare sau intramurale). N-au nimerit 2 doctori acelasi nr de fibroame sau macar aceeasi localizare . Dr. W a zis ca el clar nu a vazut fibrom intracavitar si ca daca era n-ar fi putut sa faca ET. De aici a si pornit ideea de a face histero ca sa-mi linisteasca mie stolul de pasarele de la mansarda.
pai tocmai d-asta am zis ca nu-i cazul sa vorbim despre fibroame, ca Dr. White ar fi banuit ca e ceva in urma unei banale ecografii. Eu chiar am o parere foarte buna despre el ca ecografist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Buna fetele,

In primul rand va doresc un sincer LA MULTI ANI si sa vi se implineasca visul de a deveni mamici cat mai repede cu putinta. Chiar daca nu scriu atat de des, va citesc si inteleg prin ce treceti.
Intreba cineva la un moment dat ce sanse sunt sa se prinda embrionii congelati. Nu stiu daca au sanse mai mari sau mai mici decat cei proaspeti, dar la mine au fost puternici. Au rezistat cu brio la dezghet toti cei 5 pe care i-am dezghetat. Din pacate unul l-a stricat embrioloaga, i-a spart o celula. Restul i-am pus si a rezultat ce se vede in poza de profil.

Aveti incredere in sansa voastra.


Multi si multi bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Maripet domnita scumpa ,multumim ca esti alaturi de noi,conteaza foarte mult sprijinul vostru, aici ma refer la toate doamnitele care sunt alaturi de noi cu sfaturi ,indrumari,sustinere mii de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Maripet sa va traiasca puiutii scumpi sa fie sanatosi si sa va bucurati in fiecare clipa de ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluxas spune:

Maripet, eu intrebam de sansele pe care le avem cu embrioni congelati.
Am fost la dr. si a ramas sa primesc schema de tratament sa-i iau acasa si pe cei 2 pui congelati. Mi-a spus ca nu imi recomanda un am 2-lea FIV chiar acum, asa ca in curand vom incepe pregatirile pentru transferarea celor congelati.
Fetele care ati facut FIV , menstruatia a mai venit la intervalul de dinainte de FIV,, sau au aparut intarzieri, caci eu nu mai stiu cand trebuie sa ma astept sa vina.

Mergi la inceput