Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

am reusit sa citesc si din urma, va multumesc pentru aprecierile facute vis-a-vis de piesa adaptata de claudiu, dupa celebra piesa "vara nu dorm".

deni, draga, ma bucur ca bebe e acum bine si felicitari pt bianca pt ca nu am mai apucat sa mai vb de atunci. din pacate nu reusim sa ajungem la buzau. noi am venit in vs pe 18 sau 19, nu mai stiu exact, cand era codul ala galben de venea de la bulgari. si m-a prins viscolul pe campurile alea deschise, iar vantul sufla ca turbatul ca unde aveam vizibilitate buna nu dovedea buburuza. lua maxim 80 la ora. si am gonit sa ajung pe lumina ca nu eram prea confortabila cand vedeam ce e afara, desi inca nu erau nameti, dar nu imi suradea deloc sa ma prinda noaptea pe drum. ne-am pornit si tarziu din bucuresti, pe la 12. si dupa un asa drum, ne-am inecat ca tiganul la mal... in vs, pe strada unde stam noi, e rampa si era gheata, ca nu intrase sa curete. eu mi-am pierdut demarajul ca se cobora unul in acel moment, si ne-a luat 10 min pana am reusit sa o priponim intr-o laterala, la un metru mai in fata, ca nu mai putea trece nimeni de mine. a impins claudiu ceva la ea ca fugea roata in gol. inapoi, spre bucuresti, nu situ cand trecem, dar eu am zis ca nu o mai mut din loc pana nu da soarele si curata drumurile :D.

in schimb, ieri sotul a plecat cu baietii la colindat si au scos buburuza din locul ala, pentur ca aveau nevoie de a doua masina, fiind 8 baieti si au colindat vasluiul in lung si in lat. au vrut sa daruiasca si un cd cu piesele inregistrate, dar din pacate claudiu nu a mai reusit sa faca fata solicitarilor si nu le-a prelucrat. asa ca va ramane pe 2013.






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

pe 21 noi am fost ocupati cu gala cbmedia, un eveniment aflat la a treia editie, in care am petrecut timpul frumos, alaturi de colaboratorii din 2012, cu echipa cbmedia. s-a cantat, s-au dat diverse distinctii, s-a vorbit frumos, si la final a venit si mosul cu cate un pachetel simbolic, din partea cbmedia pentru toti copii participanti la gala.

anitta, virgi, gyan, elena, elly si va multumesc pentru ca ma strecurati si pe mine in gandurile voastre.

in rest, am fost prinsa cu pregatirile: curatenie, cumparaturi, duminica am pus de ciorba si am fiert legumele pt salata boeuf. iar ieri am temrinat salata si am facut friptura. in rest... nu imi place bucatareala si nici sa petrec mult timp cu chestii complicate, asa ca nu am facut sarmale si cred ca nu am safac vreodata, ca nu ma pricep si ma enervez dupa ce ma chinui sa impletesc 2 si vad ca nuimi iese nimic. am mai incercat cand m-am nimerit la mama si facea ea.

pe 21 spre 22 noaptea sotul a trebuit sa plece la bucuresti, dupa gala, ca avea juriu pe 22 si a fost si ziua soacrei. eu am ramas acasa ca nu a vrut sa ma chinuie si pe mine pe tren si masina nici chip sa o fi putut scoate de acolo. si ieri au fost o gasca de baieti care au urnit-o din loc pe ghetusul ala.
asa ca am primit de la soacra 2 rulade, si m-am scos si cu dulciurile. am mai cumparat eu fructe si un cozonac si cam asta e.

am facut cam multa maioneza pt salata si mi-a ramas asa, cam 200 gr. nu stiu ce sa fac cu ea. parca nici nu as arunca-o ca mi-au iesit ochii pana am facut-o. si mai ziceam ca vreau sa o fac din nou si de rev, ca sunt lesinata dupa salata boeuf, dar sa vedem. ceva idei ce sa fac cu picul cela de maioneza? am un borcan de ciuperci taiate, ar merge combinat?








Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

noi azi am vegetat...
i-am invitat pe fini la noi dar nu aveau chef de iesit
nasii ne-au invitat pe 27 la ei ca maine sunt cu neamurile

eu am cumparat o gramada de cadouri dar nu stiu cand ajung sa le dau. cand am fost acasa m-am vazut cu nasii de la cta si am dus si cadoul fetitei lor.

mai am pe finuta pe care speram sa o vad azi, dar eu am sugerat ca sa ne vedem azi, dar daca oamenii nu au avut chef, nici eu nu am insistat ca nu imi place sa ma bag in sufletul omului. ne cauta ei cand or vrea sa ne vedem.

la copiii nasilor le duc cadouasele pe 27 cand ne vedem. e si ziua baiatului ca il cheama stefan.

dar tot pe 27 eram invitati la un alt stefan, care are si el o fetita si i-am luat si ei ceva.

in schimb eu m-am organizat cu aceste cumparaturi de acum vreo luna. adica am fost noi pe la piatra cu inregistrarile lui claudiu, chiar pe 1 decembrie. si cum aveam de ars gazul vreo 2 ore, m-am invartit printr-un mall din zona si uite asa mi-am facut si cumparaturile.

sotului nu am reusit sa ii iau nimic pentru ca desi m-am uitat nu mi-a placut nimic. si fara sa probeze, risc sa ii fie prea mic sau prea mare, asa ca am nevoie de el langa mine.
parintii nu accepta sa le iau nimic pt ca stie ca avem multe cheltuieli si nu ne prea descurcam cu banii, dar in schimb am reusit sa le dam o datorie mai veche, ca mi-au intrat niste bani de la lyon... si s-au bucurat de ei, pentru ca aveau si ei cheltuieli cu casa (curent, intretinere, cumparaturi de craciun), ca ramasesera cam pe sponci avand cheltuielile pentru operatia lu tata de acum o luna.
cu socrii... nu le-am luat nimic, in schimb, sotul si cu sora-sa au pus bani si au luat ceva pt casa = o masina de spalat vase. asa ca tot a venit mosul si la ei. si mai cu seama la soacra, ca ea era cu spalatul vaselor de cand eu sunt mai mult in deplasari (mai exact tot anul asa am fost). sper ca in 2013 sa fim mai putin pe drumuri, desi nu am nici o sansa, pentru ca festivalurile sunt aceleasi si va fi chemat in continuare in jurii si cu inregistrarile, va trebui sa mergem peste tot pe udne e solicitat ca de aici iese painea.

ehhh... om vedea cu ce vine 2013.

eu nu am primit nimic, inca, pentru ca mosul e fff obosit. de 2 saptamani munceste zi si noapte, doarme 3-4 ore si in rest fuge de colo colo, inregistreaza, prelucreaza, jurizeaza... asa ca ma bucur ca suntem noi doi si reusim sa ne tragem sufletul in tihna.

dar cu toate astea, luna asta mi-am facut ochelarii, am reusit sa achitam masina pana la ultimul leut... deci tot pentru noi am cheltuit.

acum ma duc sa dorm, ca iar ma trezesc la 12 si ma duc sa dau buna ziua la biserica, ca azi, de fapt ieri de acum.

va imbratisez cu mult drag, va doresc sarbatori frumoase in continuare si multa sanatate, dragoste si impliniri!


aaaa si sa nu uit, La multi anila toti bebeii, la multi ani ioana de virginia si pentru joanna care azi isi serbeaza ziua.... si scuze pentru cine am uitat sa mentionez, ma gandesc la toate si va doresc tot binele din lume!!!





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Dragele mele va doresc CRACIUN FERICIT!

UN AN NOU FERICIT! plin de realizari, mai bun alaturi de cei iubiti!

Imi pare rau ca n-am mai intrat, am fost racita 2 zile n-am putut sa stau in picioare, acum suntem cu totii raciti.
Sanatate tuturor!

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza mamici de pui mici!
Ziceti repede ce bunatati papati!
Dupa E s-a mutat raceala la mine, dar eu sunt praf, sper sa scap fara sa i-o dau iar bebstericului.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ZIUA BUNA,dragelor!
va servesc o cafea buna,calda cu putina scortisoara!
Si eu ma refac dupa raceala,o raceala ciudata cu muci ,cap infundat si stare de lesin....Restul gastii vad ca e bine...dar ,na,asa patesc eu cand nu mai muncesc
ELENA,azi am facut un salatoi de andive cu ton si fasole rosie...porumb...ca ma saturasem de sarmale si fripturi.
ELLY,MIRELLA si multumesc pt urarile adresate Ioanei!
AEVER ,tare ma bucur sa aud cat esti de incantata de sarbatori..asa ,parca nu-ti mai incapi in piele de fericire...exact ca un copil
TIGRUTO, si insanatosire grabnica!
La multe lunite,ROBIN de ANDRA,RARES de GABIKO,si VLADUT de CUCHI!sa cresteti mari si sanatosi!
LA MULTI ANI,fericiti si plini de bucurii JOANNA!O zi minunata!
ANITTO,ALBINUTZO,ONUTZ,SHOSHO....da deschideti bre usa sa va colindam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor, Craciun fericit!!!!
La multi ani micilor nostri piticii, sa se faca mari si frumosi.

Astazi dau cafea, tort, prejituri multe, cozonac, laptic cu cacao, ca doar imi sarbatoresc prima zi de nastere impreuna cu minunatia mea de baitel Cristina.
Implinesc 28 de ani, iar anul acesta, desi nu facem nimic deosebit, sa simt cea mai fericita femeie. Dimineata puiu meu , s a uitat in ochii mei si zicea mama mama, mama...parca imi canta la multi ani. Ne am trezit la 6.30 ca doar trebuie sa o sarbatorim pe mami cat mai mult :)))))

Nu stiu unde au zburat aceste luni de cand sunt mamica, insa stiu ca asemenea bucurie de Craciun nu am simtit vreodata .

Mosul s a oprit si pe la noi cu daruri multe multe pt pitic. Hainute multe jucarii care nu prea ii stranesc curiozitatea, mai bune sunt hartiile in care erau impachetate, si multa voie buna.

Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

primiiim colindatorii, cum sa nu-i primim mai Virgi!
Haideti la o ciocolata calda aburinda, sa va incalziti nasucurile inghetate de atata colindat!
Va uram si noi din suflet sa aveti parte numai de bucurii, sanatate din belsug, copilasi ascultatori si optimism si rabdare! Pupam toata gasca de pitici si de mamici!

Joana. Iti spun si aici LA multi ani!

Noi am venit dintr-o vizita si ne odihnim! La cate cadouri am despachetat, nu e de mirare ca piticul a obosit!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

neata

am intrat sa urez si eu un calduros "La multi ani!" pentru toate stefaniile si toti stefanii de azi, cu diminutivele aferente.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

La Multe Lunite Lucas de Virgi si Darius de Addya !!!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi
Noi suntem cu febra si morocaneala maxima din cauza dintilor.. ufff

Mergi la inceput