Bobocei de septembrie-octombrie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Merci, Stelutz! Si zambaretul de Matei e un dulcic!

Maya a dormit aseara de la 6.30 la 9.30 in patut, pe intuneric. Apoi papat, stat, baita, papat, stat, bibe. A adormit la 12.30. Somnurile au fost de 3.5, 2, 1 ora. Astea la ea in patut. Si inca o ora cu mine in pat. Si eu ma bucur mult ca doarme in patut noaptea. Aaaa, si toate pe burta. Am incercat si azi la 11.20 cand a adormit sa o las in patut, dar a inceput sa planga. Doarme pe mine acum. Se pare ca patutul functioneaza doar noaptea. E bine si asa! Incet-incet vedem noi ce facem si cu somnul de peste zi.

Stela, imi pare rau de Matei ca e asa suparat. Sincer si Maya face asa ziua. Suge 5-10 min apoi incepe sa planga. Dar la noi e de foame. De obicei cand se trezeste ziua suge ambii sani vreo 30 min, dar peste o ora cand vrea iar dupa 5 min plange ca nu se satura si atunci ii dau bibe pe care il papa pe nerasuflate. Noaptea ii ajunge doar cate un san la fiecare trezire si adoarme la loc, dar ziua vrea mai mult. La mine macar stiu care e motivul. Ai incercat sa mulgi sa vezi daca mai e laptic? Daca e, poate incerci sa schimbi pozitia, sa-i dai in brate, lungita langa el, tu intinsa la 45 grade si el pe burta ta-Maya mai suge si asa. Ma amuza cateodata, ca ea cum da de tzatza, cum o apuca! Mergeam odata cu ea prin casa, o tineam culcata in brate si de-o data m-am trezit tipand (usor!): ma apucase si tragea prin tricou! M-a busit un ras!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Hello,

OLI: am fost la cumparaturi , avem braduttttttttttttttt!
Abia astept sa-l impodobim.

STELA:Matei cred ca intra in '' greva suptului'' , pe la 3 luni apare, gasesti multe pe net despre asta.Tin pumnii sa o depasiti, nu e usor.





Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Lumi, super! Noi avem unul artificial, nu cred ca luam unul natural. Dar si eu abia astept sa-l facem ca sa o vad cum reactioneaza. Sigur o sa fie fascinata de globulete si luminite.
In fiecare an il faceam in ajun, pe 24. Acum cred ca o sa-l facem mai devreme, ca nu mai am rabdare Abia astept sarbatorile in formula de 3! Mi s-a implinit dorinta in sfarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Olivia si Mami.ilinca, multumesc mult de raspunsuri. Olivia, sa stii ca am incercat mai multe pozitii, chiar cand il vad ca incepe sa se agite schimb pozitia si-l fraieresc sa mai traga nitel. Ideea e ca problemele astea se intampla de la trezirea finala dimineata pana la papatul de dupa baita. Noaptea suge linistit, ce-i drept destul de putin si doarme. Ziua sunt problemele si sunt cam de vreo 2 saptamani, dar cu crize de plans mai dese, aproape la fiecare masa, in ultimele 3,4 zile. Mami-ilinca, din ce-am citit chiar pare a fi greva suptului, ceea ce sincera sa fiu ma face sa rasuflu usurata ca imi intrasera in cap o multime de idei cum ca ar fi bolnav. Dar din ce am citit se incadrazeaza la greva suptului, adica suge mai bine cand ii dau din picioare plimbat sau cand e semi adormit. Crizele le face cand e treaz la san. Incerc sa modific pozitia, sa-l mangai, sa-i vorbesc, ca sa-i treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Olivia, laptic este, ca atunci cand suge i se vede laptic pe barbie sau pe buzite... si tot incepe sa planga. Am observat ca mananca mai bine daca incep cu stangul si i-l dau apoi pe dreptul..daca-i dau direct din dreptul plange in 3 minute.

Ce mult doarme Maya in patut, usor usor va reglati de tot si o sa doarma numai in patut. Sa vedem daca reusesc si eu sa-l mai tin in patut. Daca cu greva asta cica e bine sa-i ofer sanul la discretie, sa-l tin noaptea langa mine cand e semi adormit ca sa suga mai des, mai ales ca ziua chiar ca e greva. Si nu vreau sa-mi scada productia si nici el sa scada in greutate, chiar daca e super grasun. Am trecut la scutece de marimea 4, cele peste 7 kg, si-i vin super Alea de marimea 3 ma exasperasera ca mereu iesea kk prin ele pe la spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Mor de dulceata grasuneilor vostri!

Stelutz, sper sa treaca repede! Am observat ca de vreo2 zile si pingu mic plange la sanul stang, dar el abia face 2 luni. Nici nu stiam de baby strike, acum m-am documentat si eu. Sa ne tii la curent cu evolutia dlui Matei.

Oli, cum a fost astazi? Luca a dormit 3h in biserica si 1h acum pe seala la plimbare. In casa nu vrea sa adoarma si pace. Acum motaie la san, nu stiu daca va adormi. Si eu cochetam astazi la ideea primului Craciun impreuna. Probabil nu vom avea bradut sau mancare traditionala dar vom fi impreuna. Primul Craciun ca sotiori siprimul Craciun in 3

Adinutza, daca nu plecam, il luam eu caruselul, dar asa nici nu am unde sa il pun. Pare tare fain.

mami.ilinca, vroiam sa te intreb, mandra ta mica, ziua ce face? Sta in patut? O tii in vreun scaunel, ceva?



Pinga cu Pingu mic Luca

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

madanan, eu am tinut regim si nu s-a vazut niciun efect pozitiv. Acum mananc fructe si legume proaspete, muraturi, lactate,ouale nu mi-au lipsit deloc, iar pingu mic e mai bine decat atunci cand mancam de regim. Poate la tine va avea rezultate mai bune



Pinga cu Pingu mic Luca

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Va salut pe toate.
aM O perioada mai proasta, un pui de depresie, da-mi revin eu.
Nu vreau sa va indispun cu problemele mele, voiam doatr sa-i spun lui Anidaz ca daca mai e valabil sunt interesata de carusel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

KYTANA:cred ca stii cu cine seamana Luca, toata ziua erai plecata , normal ca vrea baiatul sa nu stati acasacu biserica e verificata treaba si la noi, doarme tun.
Ce face gandacita mica toata ziua? in primul rand nu sunt 2 zile la fel :
-in 80% din timp sta in bratele mele mancand sau dormind,in marsupiu sau nu.
-restul procentelor sunt umplute de stat in patut si privit caruselul(maxim 15 min, cam 2-3 reprize pe zi , de obicei dupa somnic),de plimbat in bratele mamei si f rar sta in balansoar.

OLI:CUM MAI ESTI AZI? TI-AI REVENIT DUPA NOAPTEA DE IERI? NU AI RACIT DA?scuze pt caps lock

MIRABELA:sirop de catina ii dau fetitei mari si mai gust si eu , l-am cumparat gata preparat. cum te mai simti? te mai doare capul?

Noi bifam a 3a racealala gandacita

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Da Adriana este valabil,iti pun o poza cu cel montat ca sa vezi exact cum este ,oricum este deosebit si de calitate foarte buna,silentios si luminitele de pe tavan sunt rosii si verzi ,jos mai are si doua labute care la noi nu se vad ,daca tragi de ele se porneste din nou caruselul ,la fel daca plange bebe. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/484305_2620034676181_1220323825_n.jpg

Mergi la inceput