M-am hotarat.............adoptie(84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina30 spune:

Saki, bine ai revenit!
Eu nu te stiu si nu-ti stiu povestea, dar ma bucur nespus pet tine k deja te-au sunat sa va prezinte bebe.
Ne poti povesti ce ai optat, ce varsta are copilul, sex...situatie medicala.
Sunt multe fete care nu st deranjate de etnie si nu cred k e o problema.Noi inca nu am ajuns la faza cu optiunile, dar vom vedea la momentul respectiv.
Id si parola ti-o vor da fetele mai vechi.Eu st prea noua k sa-mi permit.Scuze!Sa nu ma intelegi gresit.
astept povestea ta!
fetelor, am mai citit pe un forum si povestile altor fete mai mult sau mai putin norocoase.Dar am tot vazut k apar gravide care vor sa-si dea copilul.Chiar este posibil asa ceva?Cum ramane cu testul ADN.
Si, totusi cum se face dc afli de un copil abandonat in spital, pt care a semnat mama k nu-l vrea si care nu a fost dat inca la AM.Nu poate fi luat in plasament de urgenta?Pana i se clarifica situatia... Chiar nu mai exista, sau e ascuns prin lege?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SakiMir spune:

draga valentina, povestea noastra pe scurt: ne dorim mult un bebik, am trecut prin tratamente(clasice, IA, FIV)fara nici o sarcina si in final, cand am simtit cu adevarat si eu am fost pregatita si cu inima larg deschisa am optat pt.adoptie.Cu atata iubire am pornit pe acest drum ca efectiv simteam ca plutesc...
Am optat pt.un bebik pana in 2 ani, desi AS ne-a sfatuit sa mergem pana la 3 ani, sex:indiferent, etnie:indiferent, cu o singura precizare...poate va plictisesc cu povestioara mea.
Va doresc tuturor rabdare, iubire si sa faceti intotdeauna cum simtiti voi, lasati inima voastra sa vorbeasca, ea stie cel mai bine.
Fiecare om are destinul sau, nimik pe lumea aceasta nu e intamplator, si totul e exact asa cum trebuie sa fie, cand vom accepta toate astea, vom fi cu adevarat fericiti si toate vor veni spre noi.Dumnezeu stie intotdeauna ce este mai bine pentru noi.
un curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina30 spune:

Saki, nu ne plictisesti deloc.Nu te-ai prins: cu cat scriem mai mult si cu cat avem mai mult de citit, cu atat ne simtim mai bine sufleteste.
Cel putin eu.Astept povestea ta cu drag.
Ce precizare?...Nu ne-ai zis cum e copilul pe care vei merge sa-l/o vezi.("era sa scriu fetita").Si cand mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Saki, noi am optat pentru copilash de pana in 5 ani, indiferent de sex, indiferent de etnie (doar sa nu fie prea inchis la culoare - ii va fi lui mai greu in viata, vazut langa noi, albi ca branza)
dar noi inca nu ne-am atestat - asteptam cam prin ianuarie

deja dupa o luna te-au chemat?
asta-i o veste buna
unde ai atestatul? in Bucuresti? ce sector?
e imbucurator ce spui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SakiMir spune:

draga valentina, precizarea de care spuneam pe care am facut-o noi in dosarul nostru pt.adoptie, pew langa cele pe care le-am mentionat mai sus este referitoare la etnie adika sa fie fara caracteristici evidente(stiti voi, culoare).
Saptamana aceasta vom vedea o fetita(dar de unde stiai?), ai o intuitie buna, de 1 an si 7 luni, clinic sanatoasa de etnie rroma.mai multe detalii va voi spune dupa ce o vom vedea. Doream sa stiu parerea celor care au adoptat un copil de etnie.
un curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SakiMir spune:

Loriana, la tine ce mai e nou? inca nu v-au contactat pt.a merge mai departe cu potrivirea? sper ca nu gresesc si am citit cum trebuie pe aici.
Lili astept vesti de la tine, voi sunteti acuma in perioada de incredintare, cea de 90 de zile? poop dulce puiutul mic.
un curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

mult succes saki la intalnire si sa fie de bun augur . sa fie ceae ce cauti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina30 spune:

Fetelor, unde sunteti toate?
Am intrat in iarna, mai stati si voi pe acasa, pe forum
Saki, pai asa mi-a venit sa scriu, dar am scris in final copilul(uite si acum era sa scriu fetita)
Cred k asa am intuit eu.Nu stiu.St tot mai multe fetite.
Fetita am vrea si noi, dar cred k nu vom preciza sexul, sa vedem ce da DD.
Azi am vb cu cineva si mi-a zis de o minora ce a nascut si voia sa renunte la copil,dar s-au hotarat parintii ei sa ia copilul.Am intrebat: baiat a nascut? De unde stiai? Nu stiu!
Incep sa am iar presimtiri.Macar sper sa se termine cu bine si sa ma bucur si eu!
Sa stii k eu am in clasa o fetita de etnie, asa simpatica si alba.E ea mai slabuta la carte, dar st altii si mai rau... Nici nu cred k s-au ocupat prea mult de ea acasa.Dar e descurcareata.(nu e adoptata, doar voiam sa precizez culoarea si k mi-e f draga).
Problema asta cu branzetul o avem si noi, mai ales sotul care are si ochii albastri.Nici noi nu am vrea prea brunetel...
Ati fost f norocosi sa va sune asa repede.Sunt fam care au reusit la al treilea atestat sa ia copil sub 2 ani, indif de etnie.
Si e simpatica fetita?K ma gandesc k ati vaut poze.A cata fam sunteti pe lista.E la voi in jud?In ce jud sunteti?
Lili, din cate stiu a finalizat adoptia.
Moni, sigur si pe voi va va suna curand.La noi a fost sunata o fam la 2 sapt dupa atestare, pt copil de aproape 6 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printe spune:

Buna fetelor,

Ce de activitate este in ultima vreme pe aici :) Ma bucur tare mult. Daca ar fi si cu vesti de genul: Ne-au sunat!!! (cum spunea cineva) ar fi super...mai ales ca se apropie Craciunul.

Ador Craciunul, decembrie mi se pare o luna magica. Imi plac decoratiunile, colindele si abia astept sa fac bradul si sa ornez casa (daca ar fi dupa mine as incepe de pe 1 dec :)) ).Si cel mai mult astept aceasta perioada din an sa o petrecem in 3, o sa fie cel mai fericit Craciun!

Valentina, mi-au dat lacrimile cand am vazut ce ai scris despre mine, nu imi imaginam ca tu chiar ma consideri o prietena deja (cu toate ca nu ne cunoastem personal). Eu ti-am mai spus tie: D-zeu a avut alt plan pentru voi, sa salvati o steluta care va va implini ca familie. Si o sa fiti cea mai fericita familie.
Va trebuie timp sa treceti peste ce ati trecut, nu e o situatie greu de digerat, dar timpul vindeca.

Saki, esti o norocoasa, deja v-au sunat la 1 luna de la atestat. Iti doresc sa fie "the one" si totul sa se termine cu "happy end". Poate ai sansa sa faceti bradutul in 3 anul acesta :)

Carmen, ai un dar de a povesti si de a ne insufla putere, esti deosebita!

Azi am avut surpriza sa ma contacteze o fosta colega. A mai incercat ea sa vorbeasca cu mine, dar incepea cu intrebari legate de bebe(daca am mai ramas, daca am bebe etc)Fiind inca in perioada mea de "vindecare" am cam respins-o gandindu-ma ca ea e gravida sau are bebe si vrea doar sa mi se "laude". Azi a mai facut o incercare, si mi-a povestit ca tocmai a facut a doua fertilizare si ca se gandeste si ea la adoptie. M-a blocat, nu mi-am imaginat ca si ea ar avea probleme, si eu am fost atat de cruda, m-am gandit numai la suferinta mea, sa ma protejez pe mine, cand ea nu vroia decat sa vorbeasca cu cineva...




Mutatiile MTHFR C677T si A1298C ambele heterozigote, 1 sarcina oprita in evolutie la 6s

Mergi la inceput