Piersicute de iulie august (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
La multi ani si din partea mea sarbatoritilor!
Fetelor cand va aud de kineto si ortopezi si neurologi si tot felul,ma simt asa de denaturata...eu nu am dus copilul nici macar la eco de sold.Eu nu am dus-o nici pe Timi si totul a fost ok,sper sa nu ma pacaleasca judecata

Nu ma pronunt inca,dar parca e spre sfarsite puseul.E ceva mai bine de ieri.
Delia multumesc frumos de raspunsul legat de alaptat.Am inteles ce ai zis,asa faceam si eu doar ca nu eram sigura si am zis sa nu fac vreo magarie sa-mi scada productia,ca nu-mi permit luxul.

Fleur pup Ericutul dintzosul.Sper sa scape cat mai repede de discomfort!

Legat de lp,si mie multa lume mi-a recomandat Lactana,am si cumparat in prima luna.I-am facut de vreo 3-4 ori din cutie,nu a vrut fata sa bea din bibe,asa ca am aruncat cutia.Timi a baut la inceput nan,apoi l-a refuzat si am trecut-o pe humana,cu care am mers destul de multa vreme.Intr-un final a baut milupa...deci am schimbat ceva la ea

Gata pauza!Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

,neata. la multi ani sarbatoritilor.
reactie la vaccin: roseata si un pic locul tare. pot s-o dau cu lioton??

ada- voi sunteti pe lapte A.R? se prepara in modspecial? imi trebuie tetine cu orif rapid-ca cele pt supa???


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

La multi ani tuturor piersicutelor,mamicilor ,taticilor ce poarta numele de Andrei ,andreea.azi iar sa dus dieta mea cu atāta tort

Laura si eu i am dat lapte praf in ideea ca nu se satura.am īncercat sa ii dau in special noaptea sa nu se mai trezeasca asa des.dar degeaba......12treziri am avut azi noapte pe numaratecred ca V am luat pe toate la cap asta.dar nu ma bucur
So#539;ul zice pai nu tie greu ca nu stai treaza.ii dai tzitzi in gurita si dormi la loc.da bine ok nu e ca si cand as sta treaza dar nici fff u#537;or nu e.ii dau tzitzi dar dorm cu grija...apoi ma trezesc intepenita toata si cand ma pun intr o pozi#539;ie relaxanta hop se trezeste din nou.probabil gresesc eu undeva ca nu stiu cum sa ii dezvat ca si la rafi a fost exact la fel.
Asa deci ilenuta tu esti vinovata cu piftia.spuneti mi voi cum o raciti ca eu aici nu prea am unde decāt pe geam sau in frigi unde nu prea am loc.
Fleur poate e mai bine ca ii vin asa unul dupa altul ca sc#259;pa#539;i mai repede
Laura sa īn#539;eleg ca ati dormit mai bine si azi noapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

LMA tuturor sarbatoritilor si de la noi. Andrei, sa o asculti pe mami, ca tare s-a mai chinuit.
Aoleu, Laura nici nu stiu ce sa mai spun cu doctorii astia. Merg si eu miercuri cu el la KINETO la evaluare la doctorita Padure de la Budimex si pe 19 abia am gasit loc la Regina Maria la neurolog CRAIU.Valy, eu ii dau Humana simplu ca nu am avut probleme cu regurgitarile. De tetine, eu am stoc acasa nici nu mai stiu care i se potriveste.Numai gateli ca lumea faceti voi. Ce pofta-mi e de o piftie.Azi, nu lucrez,am venit doar ptr. cineva si m-am carat.Vreau sa ma duc sa ma aranjez, sa ma vopsesc. Abia stept sarbatorile. Pe 2 ianuarie plecam la CViena ca incep reducerile. Iar inainte de Craciu cateva zile la Bruxelles la fratele meu.
DELIA, multumesc de raspuns . Trebuie sa ma orientez si eu catre altceva.Nectarel , nu mai vrea deloc sa stea culcat , doar in fund si-mi este si teama sa-l pun. Acum sa vedem cum iesim la evaluare.Va pup si petreceri frumoase celor care-si sarbatoresc ziua numelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

La multi ani cu multa sanatate tuturor sarbatoritilor!

Noi iesim din Bucuresti azi, mergem la un bunic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera_l spune:

Buna dimineata,
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi,si din partea noastra!
Zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata si la multi ani tuturor Andreilor si Andreelor.
Noi azi suntem pe acasa, ma sarbatoresc eu (al doilea nume) si ne distram cu Aurora. Aseara a fost prima noapte in noua camera. Ii place mult noul patut mai mare si jucarelele atarnate. De azi dimineata chiuie si povesteste cu ele si e inca vesele, nu s-a plicitisit.
Laura, ma bucur ca aveti si voi putina liniste. Alaptatul e evident cea mai buna varianta, dar cand nu se mai poate nu are sens sa va chinuiti amandoi. Oricum, daca tu nu poti manca e destul de logic ca lapticul nu prea mai are ce trebuie. Sper ca nu vorbesc prostii, dar ma gandesc ca la varsta asta supliment de LP nu e o tragedie.
Ma omorati cu pifita, mai ales ca eu nu stiu sa fac.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna gagici,

Multumim sarbatoritilor pt tort(uri).

Ada, ce program de vis te asteapta, vizite si shopping in Europa. Mare lucru ca ai cu cine sa-l lasi pe Nectarel. Noi ne gandeam la Revelion, dar ne gandeam degeaba ca nu avem cum merge niciunde.

Laura, si eu sunt de parere ca multi doctori "renumiti" sunt de moda veche, obositi psihic si nu mai sunt la curent cu noutatile din lumea medicala.Ei dau sfaturi cum au apucat in vremurile lor de glorie si nu-i intereseaza noile conceptii si recomandari. Preferabil un medic relativ tanar dar si cu ceva experienta.

Ericul meu a dormit de la 6 seara la 5 dimineata! A fost rupt de oboseala si dureri de dinti/gingie.

Si, special pt Muraturica , retea de piftie, f simpla desi dureaza un pic fierberea:
se pun la fiert aripile unui curcan + 1 pulpa (cantitati pt o tava rotunda de jena) cu sare, o ceapa, 1 morcov, un pastarnac. Apa sa depaseasca, carnea cu 2-3 degete. Se ia spuma si se fierbe la foc mic pana se desprinde carnea de pe oase si nivelul apei a scazut la jumatate. Se scot carnea si legumele, ceapa se arunca, legumele se taie rondele si carnea se dezoseaza. Se curata 2 capatani de usturoi, se piseaza si se adauga in zeama, se lasa sa fiarba 5-10 min in functie de cat de usturoiat va place. Se strecoara prin sita zeama, preferabil de 2 ori.
Intr-o tava de jena se aseaza rondelele de legume, apoi carnea cat mai uniform, se toarna deasupra zeama fierbinte, acoperind carnea.
Se lasa sa se raceasca la temp. camerei, apoi sa se prinda la frigider, pe balcon etc. Ideal peste noapte.
Aceeasi reteta se mai face cu buturele de porc.

Va pup si petrecere frumoasa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Fleur daca ai ceva cu mine spune mi dar nu ma mai chinuii te rog.acuma unde gasesc eu buturele de porc in Germania asta? Ca Dana nu ii pe aici sa imi spun#259; si mie asa imi place.deja imi ploua in gura.bine ca nu sunt gravida

Toata lumea petrece de ii asa pustiu pe aici?
Ada fain va fi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ali, iertare , gata nu mai zic nimic! Decat ca sigur se gasesc si pe acolo, doar nemtii-s specialistii in porc! (Aici sunt).
Si iertare celor care postesc!


Mergi la inceput