Piersicute de iulie august (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Azi am zi de bucatareala: piftie de curcan, mancare de praz si orez cu lapte. Pt Eric am "gatit" mai devreme, cartof dulce si dovlecel la aburi, la oala minune ( i le dau separat chiar daca fierb impreuna). Au iesit delicioase! pasate la un robot de bucatarie f mic pe care il aveam dinainte, e f bun pt portii mici. Bine, el nu e entuziasmat, ia cateva lingurite maximum, 2-3, in continuare mananca putin din cauza dintilor si pasiunea lui ramane tzitzi.
Oricum era de prevazut, cele gatite in casa sunt mult mai bune la gust ca borcanelele.

E. e maraici si sta langa mine tragand de niste jucarii, se plictiseste repede si maraie. I-am pus si desene pe Disney channel, il las 10-15 minute (daca nu se plictiseste el inainte). Sper sa ma lase sa termin de gatit.

Noapte buna celor la care e ora de culcare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Ada pe cutie scrie ca se incalzeste apa la 70 de grade, se pune laptele praf, apoi se raceste pana la temp ideala. Am facut si eu ca la nan pt o perioada si am obs ca nu se dizolva cum trebuie, era foarte gros. Mi s-a parut ceva dubios, asa ca am aplicat metoda de pe cutie si arata altfel, curge mai usor, se dizolva mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Carmen, merci mult. Am v#259;zut si eu ca e gros r#259;u. Sa vezi noaptea de acum. I-am f#259;cut deja instructajul soacrei mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Halloooo...
Laura bine ca ai descoperit problema si sper sa aveti o noapte linistita
Michelle,Ana mie imi spune sotul sa imi iau o foaie si pix si sa trag cate o linie de cate ori ma trezesc ca sa stiu.dar cred ca as umple pagina.sunt Seri in care ma trezesc si de zece ori.in seara asta chiar mi am propus sa nr sa vad.dar ar trebuii sa fie linistita ca I am dat si gris si lp sa fie satul si a facut si kk.deci nu ar trebuii sa fie nici o problema.
Fleur ma Omori iar cu piftia taca nu am apucat sa fac Inca.
Va pup pe toate.noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Laura, eu iti recomand Lactana. Este de departe cel mai bun lapte. este adevarat ca e scump dar merita toti banii! Eu asta o sa-l iau cand va fi cazul sa trec pe Lp.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

EU am intrat sa trec aici prima liniuta-trezire.deci cand v am trimis mesajul trecut atunci a adormit si deja s a si trezit o data.dupa o ora.eu nici nu m am culcat Inca.a papat 1 min tzitzi si a dormit la loc.
Stiti de ce nu dorm EU Inca?din cauza voastra.m ATI omorat cu excursiile voastre.si am vazut la tv in seara asta reclama la un parc acvatic la vreo 40 de km de mine si am tot cautAt pe net detalii.concediu sigur nu vom face dar o balaceala de catava ore vom face anul asta cat sa uitam de mare.oricum aici parca as fi intr un concediu.mai caldura si marea imi lipsesc.
Si ca tot veni vorba ...eu cand le spun la apropiati ca imi place nu ma cred.zici ca sunt batuti in cap.inca dinainte de a pleca imi tot spuneau Doamne dar de ce pleci?ca nu o duceti rau aici.vai ca sigur nu o sa iti placa ,ca iti va fi greu , vai ce greu ii va fi la rafi si chestii dinastea.acum cand ii sun ma intreaba dar chiar nu ti e greu?chiar nu ti e dor???da sigur asta va dura doar o perioada....chiar ne este bine si ne place aici.nu am fost obligati sa venim aici.a fost o alegere a noastra de a veni sperand la o viata mai Buna si crezand ca e mai bine in special ptr viitorul copiilor nostri.nu stiu de ce Toti ne compatimesc parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Am uitat sa va zic ca am totusi si ceva ce nu imi place.si anume ca nu mi a venit inca netulllllll.ne au spus ca vine in 10 zile si a trecut o Luna si nu a venit.ii credeam mai seriosi.la noi daca mergeai si le dadeai 50 lei in 2ore si aveai net.bine macar ca am pe tel ca de nu chiar ajungeam la vorba lor si era urat aici.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:


La multi ani Andreelor si Andreilor, bebelusi si parinti!
Scuze ca nu nominalizez decat pe cei de care imi amintesc la ora asta: Andrei al Laurei si mamica Andreea.
Sa fiti sanatosi si fericiti, cei mici sa cresteti mari inconjurati de cei dragi!

Noi suntem din ce in ce mai dintosi... sau ma rog vom fi...i-am vazut azi la lumina din baie (mai puternica) inca 2 muguri jos in dreapta, nu au erupt inca si il dor rau. Cand incerca sa pape incepea sa planga, s-a potolit numai cu Orajel, a functionat de data asta. A reusit sa pape ceva si dupa aia a cazut lat la 6 seara.

Ali, sa o certi pe Ilenutza ca ea a zis prima de piftie... nu m-am lasat si am cumparat 2 (!) curcani de atunci, numai pt aripile de piftie.

Pupici si petrecere frumoasa celor ce sarbatoresc maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

La Multi Ani Andreelor si Andreilor !!!!
Mamica Andreea cu puiul Andrei, Andrei ( Carmen) , Andrei (Tammys) , Andreas ( Miruna), Andrei ( Nycosia) Andrei (Mygirl)

Va servesc cu un tort mare si un de

Ioana, multumesc pentru sfat
Fleur, multe bunataturi faci tu . Multi pupici Ericutului si sa-i treaca durerea de dinti
Ali , tu de ce ii dai lp ? din cate stiu nu ai probleme cu alaptatul .
Balanta , acum mi-am adus aminte ca m-ai intrebat de kineto Primele 10 sedinte nu am platit nimic , am venit cu bilet de trimitere ( le fac la Budimex) ,la urmatoarele 10 nu mi-a mai dat bilet ca cica nu da doctora decat din 3 in 3 luni . Bun, le-am platit 180 ron si dureaza sedinta vre-o 20 min . Eu sunt ft multumita , Andrei era spastic la manute , acum si-a revenit 90% , a mai ramas problema asta cu torticolisul .
O mica paranteza fac ( am timp , sarbatoritul doarme ) Ii spun Carminei sa mearga si ea cu Miruna la kineto , ca este pentru binele ei , ii mai intinde oasele si se vad progrese la musculatura , in ideea in care ea o are pediatra pe Ana Culcer si ii facuse fetei eco de sold = toate foarte bune, copilul nu are nimic . Bun , ne intalnim luni de dimineata mergela kineto , doctora care a luat-o in evidenta , i-a pus Mirunei doua diagostice . Trebuie sa-i puna micutei orteze , v-a face gimnastica o saptamana zi de zi si nu mai stiu ce forma are la picioruse .Soc , cum sa nu vezi tu mare doctor . Am fost si eu la A.Culcer cu Andrei cand am avut problema cu smucirea capului si prea multa atentie nu mi-a dat . eu ii spuneam sa se uite un pic la picioare ca am inceput kineto si sa-si de-a cu parerea daca este ceva avansat sau putem rectifica mai repede , na ochi de specialist si ia ma lua ca sa las copilul in pace ce-l chinui pe acolo ca n-are nimic , m-a frunzarit imediat si o gramada de bani consultia Tind sa cred ca doctorii astia mai tineri , uneori sunt mult mai atenti si vor sa se afirme .

Azi il sarbatorim si noi pe Andreiutul cu bunicii , pentru ca inca nu are prieteni
Si partea proasta este ca mi-a venit menstra , chiar uitasem de ea si era tare bine

Va pup si va astept la o

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Neatzaaaa

Laura multumim de tort, de suc, de cafea... La multi ani Andreiutului si multumim de urari.

La multi ani tuturor Andreilor si Andrelelor, mamicilor si piersicutelor. Azi e prima lor zi de nume si mereu vom fi acasa sa-i sarbatorim.



Mergi la inceput