Aspirante optimiste > 20 ani !!! (813)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Sper sa nu se supere nimeni, dar pe mine nu m-a ajutat Preseed-ul si l-am folosit vreo 3-4 luni. Parca nici nu imi pria ca senzatii cand il foloseam. Am cumparat 2 tuburi si al doilea e aproape intact caci am am decis sa nu-l mai folosim. Poate nu a fost sa fie la noi, dar eu nu cred in el.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata

in legatura cu noile norme ale spermogramei.pe mine nu ma incanta cu nimic ca daca am 4%e normospermie,pt ca de fapt conteaza sa ai cati mai multi spermatozoizi normali mobili.altfel....sanse mici sa ramai natural.asta e adevarul.

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni05 spune:

iancuelena la prima spermograma sotului meu i-au iesit 87% spermatozoizi cu forme anormale, daca nu ma insel. Nu mai imi amintesc f bine acum.
Si noi tot la Medlife am facut prima spermograma.
La Medlife se afla si dr Mihalca, androlog, la care am fost si noi, e unul dintre cei mai buni de la noi, poate ar fi bine sa mg si la el sa ii faca sotului un consult.
Noi, adica sotul a facut tratament dat de Mihalca cu carnitina o fiola pe zi, vitamax 1 cp/zi, Vit E 1 cp/zi, dar parca doar 10 zile pe luna, pentru ca poate fi daunatoare, si inca ceva, dar nu mai retin ce.
Pe langa asta a mai luat, recomandat de homeopat si Potent Power de la Plafar, cate o caps de 3 ori pe zi, si in primele 10 zile ale ciclului meu cate 2 caps de 3 ori pe zi.
Mult succes sa iti iasa bine restul analizelor.

Mihaela, bravo, ma bucur mult ca te tii de facut sport este foarte important atat pt fizic cat si pentru psihic!!!
Chiar daca mai mananci si ce poftesti, daca faci sport e perfect!

Apropo de tinut post, eu si sotul meu incercam sa il tinem la fel ca anul trecut, dar cel mai sigur de data asta vom mai avea unele zile in care nu o sa tinem din toate punctele de vedere

Chiar ma gandeam ce meniu sa mai fac de post. Sotul meu e si mai sclifosit la mancare.

Kmy, Lumy out din butoi, ce inseamna asta?
Nu stiti un sut in cur un pas inainte! Asadar va dati seama de departe vom ajunge, parca vad ca facem cate doi 3 bebei o data, imediat ce se da drumul la robinetul fiecareia.

Miky unde esti, pe cand cu inseminarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

iancuelena,voi trebuie sa lucrati la marirea numarului.in primul rand.la forme e totusi ok.noi am pornit de la 9%forme normale.la spermograma din august dupa 7 luni e tratament aveam 14%.puteti lua profertil/spermotrend,carnitina cu fructoza de la redis,un plic dimineata pe nemancate,acifol zilnic cate unu,cetebe 1/zi sau 2/zi daca e fumator.si o cura cu polen de 30/40 de zile tot dimineata cate o lingurita sa il tina in gura pana se topeste.al meu nu prea l-a suportat.a ramas cu trauma.succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iancuelena spune:

acum am vazut mai bine ei sau raportat doar la 100 de spermatozoizii nu la toti deci are 12% forme normale la 100 de gigeii
e asa urat afara si frig...uf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

si noi am mers la dr mihalca.dar pe langa ce ne-a dat el i-am mai adaugat eu.pt ca in 3 luni nr scazuse.si i-am mai dat multimaca de la forever,3 luni.cu frica am ales din produsele naturiste,pt ca eu consider ca plantele nu ne sunt prietene si pot face mai rau.si uitasem,da,a luat vitamina E 10 zile/luna.si cand a inceput profertilul nu i-am mai dat,pt ca el contine vit E.si carnilul i l-am inlocuit cu carnitina cu fructoza de la redis.si cetebe i-am dat tot documentandu-ma eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni05 spune:

Intr-adevar am uitat de acidul folic pe care il i-a in continuare, vit C dar si magne B6.

Velvet ai dreptate este important sa creasca numarul spermatozoizilor, si intr-adevar nu mai conteaza cum se numeste diagnosticul ci numarul si forma spermatozoizilor, astfel incat sansele sa fie cat mai multe.

Va pup , ma intorc la treaba.
O zi frumoasa sa aveti!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

ianuelena,asa se lucreaza morfologia,pe 100 de spermatozoizi.la orice laborator unde exista embriolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Neata fetelor!
De acord, Velvet! De fapt, e un trend care exista in medicina. Asa este si cu glicemia, acum se accepta o maxima de 110 parca, acum cativa ani, maxima era 100. La colesterol au facut invers, au scazut maxima, ca sa se recomande mai multe medicamente. Deci, nu e important atat concluzia, diagnosticul, ci cifrele.
Nu ma pricep la spermograma, dar am o amica ce a ramas gravida natural, dupa putine incercari cu, iar sotul ei avea 5 % spermatozoizi normali (o sa intreb si totalul lor).
E important sa nu fumeze, sa nu bea bere (mai degraba vin, la ocazii), sa nu faca bai fierbinti, sa nu stea cu laptopul in poala (valabil si pentru femei), cu telefonul mobil in buzunarul de la pantaloni (ideal e sa il tinem in geanta, la distanta de corp), sa nu poarte chiloti stramti. Ideea e sa nu incalzeasca zona testiculelor.

Legat de ce spune Elena, am tot citit ca puiul este cel mai nociv si ar trebui sa nu mai mancam deloc. Nici pentru copii nu e OK, e plin de hormoni si sunt foarte multi copii mici (pana in 4 ani) care dezvolta caractere sexuale, fetite care au menstruatie si baietei carora le cresc sanii din cauza hormonilor din pui.
La fel, plasticul si detergentii contin hormoni estrogen-like cu acelasi efect. S-a descoperit intr-un lac din SUA ca a disparut o specie de pesti, pentru ca ramasesera numai femele (din cauza hormonilor ajunsi in apa de la chimicalele noastre). Deci, puneti mai putin detergent si clatiti bine pana nu mai miros hainele. Eu nu folosesc balsam de rufe, mi se pare inca o chimicala absolut gratuita, ramane mirosul pentru ca niste molecule de chimicala se prinde de tesatura, si apoi intra in contact cu mine. Prin piele intra chimicale, inclusiv detergentii.

Legat de trombo, asa stiu si eu: istoricul familial e f important.
Poti lua aspenter si in luna cu inseminarea, dar opresti cu putin timp inainte, maidiscuta cu dr. eventual.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Moni la ce doctor hematolog ai fost?
Of pana la sfarsitul anului poate fac si eu un efort sa vin la Bucuresti pentru un hematolog bun, as vrea daca se poate sa merg si la Fundeni si poate prind programare in aceeasi zi si la altf hematolog sa am 2 pareri ca oricum prea des nu vin dupa aceea si daca raman iar graviduta sa vad ce trebuie sa fac.
Moni dar mutatiile noastre nu seamana, eu am MTHR homozigot care din cate stiu eu este mai agresiv decat cel hetero pe care il ai tu iar comparatie intre pa si factor XIII am impresia daca am retinut bine ca paiul este mai rau, asta din ce am mai citit, deci cred ca ai dreptate balanta e cam la fel la noi, dar cred ca depinde tratamentul in functie de mai multe probleme, asa cum ai zis si tu.
Velvet ce faci, cum mai sunteti?


Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput