Felicitari Mami_de2, Macarie, Iparpala! #44

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Ina, ai PM

Looana, ce bine ca ai reusit sa rezolvi nelinistea care te cuprinsese! Are sa fie bine, vei vedea! Optimista, da?ai putintica rabdare-vorba lui Caragiale-si ai sa fii fericita cat sa nu poti descrie!..

Mica, stres zero, please, stii ca aici cuvantul de ordine, pana sa vina bebeii, e ZEN.Dupa aceea, ei fac regulile!!
Ai grija de tine si nu lasa nimic sa te supere!

Camitu, multumim de vesti, ne bucuram ca sunteti bine, dragelor!


Ipraty, eu dupa ce am spart trei farfurii pt ca brusc, din senin, nu mai simt degetele, am inceput sa fac cam toate cu stanga..Durerea e acolo, si e adevarat, noaptea e mult mai rea,-insa eu rad de ea fiindca ea nu stie ce putin o mai gazduiesc

Mena, Angelique, sa aveti o noapte linistita, dragelor

Bioana, bine ca stim de tine si esti ok.pufuletuzl o sa stea acolo cat trebuie, nu iti face griji, se simt minunat galustile la caldura!



Angie, iti trimit si tie parola imediat!

38 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_es spune:

buna fetelor mai intii vreau sa va MULTUMESC LA TOATE PENTRU FELICITARI acum sintem acasa nea lasat in data de 7 ca aici daca nu ai probleme te lasa in 24 de ore .eu sint bine si cristina la fel numai ca sint foarte obosita noroc cu sotu ca saptamina asta a ramas cu mine sa ma ajute ca eu nu prea sint instare sa fac mare lucru .VREAU SA FELICIT SI EU PE TOATE MAMICILE CARE AU NASCUT DE CURIND IAR PENTRU CELE LALTE NASTERI USOARE SI RAPIDE CUM AM AVUT EU DE NU AM AVUT TIMP SAMI CHEM SOTU IN SALA DE NASTERE .cu lapticu mam speriat ca primele 2 zile nu prea am avut dar acum a aparut mult si sper sa am cit mai mult .acum ma pun la somnic ca sint obosita si bebe doarme
multa sanatate la toate pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

ina felicitari!! ce frumos povestesti despre intalnirea dintre surioara si fratior. si eu ma gandeam sa ii dau ceva cadou baiatului mai mare si sa ii spun ca e din partea fratiorului, cred ca e o idee buna. se pare ca a acceptat-o usor

eu am avut azi eco si apoi intalnirea cu doctorul. bebe are deja 3 kg, pe primul baiat l-am nascut la 41 de sapt si 2 zile cu 3,2 kg deci se pare ca acesta va fi ceva mai mare. doctorul mi-a zis ca daca la prima nastere nu mi s-a declansat nasterea si nu am avut deloc dilatatie s-ar putea ca nici de data asta sa nu am, oare sa fie adevarat??? data trecuta am intrat in concediu de pe la 30 de sapt si nu faceam mare lucru pe acasa, mai mult in pat, la tv si pe laptop. acum am lucrat pana la 36 de sapt si stau mai mult in picioare, mai fac mancare, ma ocup de baiat, acum locuim si la casa cu etaj asa ca de cateva ori pe zi sunt nevoita sa urc scarile pana sus, ma gandesc ca toate astea ar trebui sa ajute, nu??
mi-a facut programare peste 2 saptamani pt ceea ce numesc ei "membrane sweep", e o chestie ce o fac cu membranele (nu se rup) ci le misca pe acolo, sau ceva de genul si asta ar ajuta sa se porneasca nasterea. nu functioneaza in toate cazurile, doar daca colul e pregatit de nastere, ceea ce sper sa fie cazul.



mami de ( iulie 2010) si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

mya tot asa i-a zis si moasa de la curs unei mamici care a fost nevoita la prima nastere sa faca cezariana pentru ca nu se dilata. I-a zis ca sa se pregateasca psihic (ea isi dorea mult ca de data asta sa nasca natural) in cazul in care va fi iarasi nevoie de cezariana. Nu e obligatoriu, dar e posibil.

Bubu mersi de parola!

Eu merg la culcare...V a adormit pe la 18 si asta inseamna ca maine dimineata cel tarziu la 6 e in picioare...
O seara placuta in continuare!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Fetelor scriu si eu cam in fuga, scuzati mult!!!

Doresc mai intii sa multzumesc tuturor ca v-ati luat timp sa ma mingiiati la oful meu cu socrii si familia . As fii dorit sa va raspund la fiecare in parte, dar...

...juniorul mi-e iarasi bolnav. A inceput cu stomacul, cind a terminat iar eu sa resuflu usurata, a inceput sa aiba o conjunctivita plus rosu in git. Si m-a luat si pe mine cu durerea in git si cu urechi si cu o tuse din aia pina aproape de voma . Ma simt f obosita fiindca dorm putin noaptea si ziua nu am avut timp de recuperat pt ca nu l-am dus pe pui la gradinita. Cam asta ar fii pe scurt saptamina minunata .

Am fost si eu la doctor, a masurat pe acolo IR si dimensiunile lui bebe, totul pare bine. Cica are 45 cm si 2 kg . De acum ma cheama moasa in fiecare saptamina la CTG.

Angiuta, multam de grija. Mi-am luat si eu cureaua, dar pina la urma mi-au comandat alta, genul clasic pe care il vezi in poze, care sustine burta. Incomoda tot e, pt ca e groasa si se vede pe sub bluza... Cica sa o port numai cind merg la plimbare / prin oras , nu si acasa. Cum te impaci cu cureaua ta?

Loona, si eu am un dinte la metodele de aici. Au o mare rabdare sa te lase cu contractii nu stiu cite zile pina pici in nas iar chestia cu Einleitung(cum ii zicce pe romaneste?) eu nu o inteleg prea bine, ca tot numai chin ii si numai de nastere naturala nu e vorba cind iti baga atitea medicamente in tine. La noi la clinica sunt si f stresati / ocupati si mai uita sa iti dea medicamentele si tot asa te taraganeaza... eventual si fara sa iti dea prea mari explicatiii. Mie mi-e groaza de nastere, sa spun sincer (dar un pic mi-ar fii si de cezarina din cauza anesteziei). Macar asa cu cezariana te-ai linistit ca nu te mai trimit hais si cea... Prima nastere a durat 12 ore si am fost terminata fizic saptamini intregi, cum m-oi descurca acuma cind si toata sarcina nu m-am miscat deloc , nu stiu .

Multe felicitari noilor mamici si sanatate multa voua si puiutilor! Sa va creasca mari si puternici, sa fie papaciosi si sa aveti laptic!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Fetelor azi este ziua cea mare.Mergem acasa cu micuta I.linca.
il astept pe sot si pe fetita cea mare Ana Maria care nu mai poate de fericire.A venit in fiecare zi de cand s-a nascut ca sa o vada si de fiecare data ii aduce cate o jucarie.O mangaie si ii canta ...sunt f dulci amandoua.

Am uitat aseara sa multumesc fetelor pentru incurajari si pentru felicitari si urez mamicilor ce urmeaza sa nasca, nastre usoara , mult curaj pentru ca minunile care va asteapta merita tot ce e mai frumos pe lume.Felicitari si mamicilor care isi tin deja minunile in brate si va doresc multa rabdare, laptic bun si incercati sa va mai si odihniti cand prindeti pe cineva care sa va ajute.

O mamica fericita ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Buna dimi!

Aschiuta sanatate multa piticului tau!
Noi dormim din ce in ce mai putin pt ca ne jucam din ce in ce mai mult
Noroc ca am scapat de arsuri,nu stiu cum.
Sa va mai zic o perla a nepotului meu: mama lui ii zice sotului "O sa pun un pui in punga magica pt pranz" la care piciul "Nu mami, o sa dispara puiul si n-o sa avem ce sa mancam" Doamne,ma distrez de cate ori vb cu ei.

Fetelor sa aveti un weekend frumos si insorit.

PS. Mena,draga, te rog sa fii fairplay, si sa sa nu faci aliante pe ascuns cu Popi. Si noi vrem sa intram in competitia de petit micuta,deci sa fie lupta dreapta

38+
"buburuzul" Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

hai Aqua

hai Mami





35+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

Buna fetelor; vreau sa va anunt ca azi dimineata la ora 7:40 a venit pe lume Razvan Andrei, cu o greutate de 3,250kg si nota 10, dupa un travaliu scurt de vreo ora si 2 impingeri. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Vreausaninga concurenta e productiva.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput