Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *449*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Alexandra, sa stii ca si eu, atunci cand ne-am cunoscut, am avut sentimentul ca noi doua am avea multe de povestit - si mi-a placut veselia ta! De altfel, tu esti una dintre fetele de pe forum cu care, atunci cand ne-am intalnit fata in fata, conversatiile s-au nascut natural, fara sa-mi bat capul cu vreun enervant "Si acum ce sa mai zic?". La fel mi s-a intamplat cu Novus, Mada si Gina (mama lui Calin). Cred ca asemenea click-uri nu sunt intamplatoare, asa ca eu vreau sa le aprofundez, ati auzit, doamnelor?!

IULIA va invinge CANCERUL


Daaa, cu Alexandra si la mine a fost dragoste la prima vedere

De tine Anaan ce sa mai zic, as putea sta cu tine ore in sir la palavrageli si cateodata am senzatia ca mi-ai luat vorba din gura , de aceea imi pare rau ca nu ne vedem mai des dar remediem noi asta cumva




Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mai, dar aici avem deja un fan-club serios Bon Jovi, hihihi, ce de-a groupies:))) Mie mi-a picat cu tronc Bon Jovi doar intr-un videoclip, cred ca era "Keep the Faith" fiindca din unghiurile in care era filmat semana foarte mult cu cel de care eram io indragostita lulea (primul cu care m-am sarutat "de-adevaratelea" si pe care apoi ma faceam ca nu-l vad pe strada fiindca asa ma emotionam ca ma temeam sa nu dau in balbaiala/roseala daca-mi zice ceva, asa ca faceam pe suuuper indiferenta, de nu stia ala ce bai am...ce vremuri!:))
Cum mai stam cu lista de Craciun? Raman regulile de anul trecut? Luam ce consideram noi ca i-ar placea/ i s-ar potrivi persoanei, incadrat intr-un buget supus la vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola tufete,

Dau cafeaua si raportu' : nu a tusit deloc azi-noapte si a dormit fara intrerupere; am rulat o plapuma subtire si am pus-o sub saltea iar de 2 ori am pus Pinosol pe un betigas cosmetic pentru ca era infundat; infundat e si acum; pe la 10 jumate mergem la doctor; sper sa nu fie vorba de baiuri mari pentru ca e o zi tare insorita si ar fi fain sa hoinarim ca vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Le chemla raport e Gianina, Pisigri si Floric.

PS. De Gaza mai stie cineva ceva? N-a mai intrat de un secol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna dimineata

Tema:

1. Daca ar trebui sa alegi O SINGURA tufata cu care sa povestesti cite in luna si in stele/sa petreci 3 zile, care ar fi aceea? Argumenteaza.

Da, asta e raspunsul cel mai greu de dat. Pentru ca - am mai spus-o de multe ori - fiecare dintre voi, tufete, aveti ceva unic de care ma simt atrasa. Dar, pentru ca trebuie sa nominalizez o singura fata si pentru ca firea mea este duplicitara (am doi Gemeni - unul vesel si obraznic, celalalt Geaman - visator si sensibil) cred ca o voi alege pe Ina. Dintre toate fetele mi se pare cea mai aproape de nevoia mea de a-mi fi impacati ambii Gemeni. Ina are un suflet extrem de sensibil, dar are si o parte trufasa, orgolioasa si bataioasa (toate in sensul bun, Inapreda draga!)

PS la aceasta intrebare Alte urmatoare zile le-as putea petrece oricand cu Andiaroro, Bianca, Simply, Pisigri si Anaan.

2. Daca ai putea schimba UN SINGUR lucru la partener care ar fi acela? Argumeteaza.

Drobul de sare care ii atarna in permanenta deasupra capului si daca as putea (in mod miraculos, cumva) i-as umple sufletul cu tot ce trebuia umplut atunci cand era copil.

3. Care a fost greseala din trecut cea mai reprezentativa/productiva/generatoare de schimbari pozitive pentru evolutia ta ulterioara?

Hmm... na, greseli am facut, si nu putine. Dar vreuna asa care sa fi atras schimbari pozitive memorabile pur si simplu nu imi vine in minte.

4. Daca ar fi sa faci un bine de Craciun unei persoane din afara familei/sferei de prieteni, care ar fi acela?

As vrea sa pot schimba soarta cuiva disperat/deznadajduit.

5. Daca ar fi sa dai UN SINGUR sfat copilului tau adolescent, care ar fi acela?

Sa nu faca prostii mai mari decat le poate duce! (si sa vina sa mi le spuna)

6. Care a fost sfatul cel mai pertinent/util primit de la parinti?

Sa nu ranesc oamenii si sa imi pastrez bunul simt. Maica-mea imi spunea mereu ca bunul simt este calitatea pe care niciun om, indiferent cat de bine/rau ajunge, nu trebuie sa si-o piarda.

7. De ce vedeta ai fost indragostita in copilarie/adolescenta?

Pai Shakin' Stevens (de la 9 la 14 ani), Kurt Kobain (in adolescenta, pana tarziu).

8. Ce ai dori sa primesti de Craciun de la partener? Ce crezi ca vei primi?

Mi-as dori sa primesc pe perioada Sarbatorilor un comportament tandru, dar, mai mult ca sigur ca nu voi primi nici asta si nici altceva. Se pare ca nu sunt cuminte de cativa ani, caci nu mai primesc niciun cadou. Dar m-am obisnuit. Si imi fac singura cadouri.

9. Care e ultimul articol sexy pe care l-ai achizitioant? Ai un intreg "arsenal"...porno-shic? De ce da? De ce nu?

Aveam, pe "vremuri". Dar nu neaparat considerat ca arsenal, ci imi placeau lenjeriile sexy si incitante. De mult ani, insa, nu ma mai pasioneaza sexismul din ele. Mai degraba confortul si delicatetea lor.

10. Ce inseamna o "seara in 2" pentru tine? Dar pentru partener?

O "seara in 2" ar insemna o seara calma, ceea ce nu s-a mai intamplat cam de multisor. Am si uitat de ce inseamna o seara in doi. Daca ar fi sa iau varianta utopica, o seara in doi, pentru mine, ar insemna sa imi pot deschide sufletul in fata partenerului, umbland hai hui, sa bem ceva bun si, desigur sa facem amor. Pentru partener sigur ar insemna sex, sex, sex.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Ina si eu il tin pe Calin, iar, acasa. Tuseste. Nu des, dar tuseste si tuseste cam uratel. Eu l-as duce la gradinita pentru ca el se simte bine, mananca, e ok. Insa marti cand l-am luat ni s-a "sugerat" sa-l tinem acasa. Acum inteleg. Asa a fost facut pactul intre parinti la sendinta. Insa nu cred ca toti il respecta. Eu il tin acasa, il fac bine si cand il duc da peste vreun copilas bolnavior de la care ia ceva... Na, de-ale gradinitei...

Ieri am stat eu cu el acasa. Si i-am dat Stodal si niste granule homeopate pe care mi le daduse doctorita in tura trecuta de tuse ( de acum doua saptamani ). Si clasicele extracte de coacaz negru si catina. A, si i-am dat seara, la culcare, 2,5 ml de Ketof.
Sunt bucuroasa insa ca a inceput sa-i treaca eczema aia de dermatita.

Ma tin deoparte, inca, de aerosoli, Flixotide si antobiotice. Anul trecut, din septembrie in decembrie cred ca am devalizat farmaciile cat Flixotide bagasem in el. Ajunsesem la Ventolin si Dexametazona la un moment dat. Dar v-am povestit ca in vara asta l-am "cautat" la cativa doctori: alergolog, alt ORL-ist, un medic pneumolog foarte bun pe probleme respiratorii si astm. Si in urma tuturor acestor consultatii m-am hotarat sa ma calmez si sa nu ma mai panichez. Cat s-o putea. Nenea asta pneumologul are unchiul cu astm si baiatul lui cu o forma grava de astm. Discutia cu el m-a calmat (ca eram speriata din toamna trecuta cu Calin) si mi-a explicat ca tot comportamentul lui Calin E NORMAL (mie mi se parea ca s-a imbolnavit mult prea des) si ca are plamanii sanatosi, ca e departe de a fi suspect de astm si ca a facut ceea ce se pot numi viroze normale integrarii in colectivitate.

Asa ca incerc sa trag aer in piept si sa-l tratez pe Calin incetisor.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Gina, ce m-au intristat raspunsurile la chestionarul tau Iti doresc sa poti pune in aplicare cat mai curand punctul 10, sa puteti avea o seara in care sa umblati hai-hui si sa va deschideti sufletele si acela sa fie inceputul serilor calme
Anamariame, cum mai e Eva cu gradinita?
Auuuu, eu acum, in camera cu copilu', am vazut ce a facut: a gasit o stampila de cand aveau i mei firma si a stampilat toata usa de la balcon + fiecare cm liber din corpusorul ei (picioare si maini). Fugim la baitzaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Si acum salutare

Am fost ieri la dentist, esec total, chinul de pe lume pana ne-am asezat pe scaun, ea in bratele mele, of course, si deschidea gurita pana vedea ca se apropie cu ustensilele alea, cand se punea pe bocit la un moment dat mititica se uita la mine si spune disperata, "mami, scoate-ma de aici!" evident ca ala a fost momentul in care am plecat de acolo
O sa mai incerc in alta parte sa vad ce iesa, daca nu, am auzit de anestezia cu gaze, sa vad ce-o fi cu ea., cica se practica prin Buc in cabinetele de stomatologie pediatrica....Stiti ceva despre asta?

V-am pupat, fug la gradi ca avem program de parc, profitam si noi de vreme azi


Amalia

Iulia va invinge cancerul




imi pare rau ca prima experienta a fost asa...Crina a inteles ca are o pata la dintisor si trebuie sa o stearga doamna doctor sa fie iar dintisorul alb si frumos. a astat singura pe scaun, dar scaun roz de copii, cu o chestie la gat, ca o bavetica cu printese, iar doamna foarte atenta si ii explica totul in joaca, i-a aratat cum se invarte periuta si cum face un tub cu luminita albastra la ea pe manuta mai intai. la prima sedinta i-a facut o fluorizare si crina chiar a fost incantat si radea ca o gadila. a doua oara i-a pus o plombita provizorie si a stat chiar cuminte si cat a lucrat cu freza si ce mai avea pe acolo. a treia oara a dat jos plombita provizorie si a pus-o pe cea definitiva. si in tot timpul pestisorii din acvariul doamnei doctor fotografiau ce se intampla ca sa vada si zanele dintisorilor si Mosul cat e Crina de cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Ilinca multumesc! This is the naked true. Din fericire, multe zile din luna sunt destul de calma sa accept ca asta e realitatea mea, acum.

Ce o face Ramona si ce o face bebitza ?

Magdyi nasol cu incurcatura de dupa operatie. Si eu ma tot "codesc" de cateva luni sa ma duc la un dermatolog, tot pentru alunite. Care sunt multe si nu le stiu "statusul". Si nu doar alunite, ci si depigmentare destul de serioasa. Tot zic ca imi fac programare si nu imi fac... .

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Alexandra alaltaieri imi povestea o colega ca merge cu fetita sa faca inhalanto-anestezia asta. Dar cica e vreo 3 milioane. Bafta la tura urmatoare de mers la stomatolog.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput