Clubul "babelor" FIV-oase 65
Raspunsuri - Pagina 20
elly_me spune:
Adi .. acum sunt in pauza de intrebari .. nu stiu ce sa te intreb ... nu m-am mai gandit la nk ...
.. iti voi cere sfatu l ..
.. multumesc ff mult ...
Abia astept sa ma gravidesc si sa stau sa ma uit la filme ...
Dar pana atunci .. ma voi concentra ce vom face in continuare ...
Dar pana la Z1 nu vreau sa ma gandesc la nk ..
Simt o mare fericire in suflet ...nu stiu de ce ...
Nu stiu ce am - dar ma simt vesela si ff fericita ...
Sapt trecuta m-am vopsit brunetica ... (inainte eram satena.. sau blond inchis .. cel putin asa imi luam vopseau blond inchis.. )
Asa ca mi-am vopsit sprancenele ....
Si ma simt ff bine cu noua culoare ...
Toate colegele imi spun ca sunt ff schimbata ... si chiar asa ma si simt ...
Sunt ff bucuroasa ... desi nu prea am motive ...
Dar voi profita de starea de spirit ... care este ff pozitiva ...
Abia astept sa vina sarbatorile
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
velvet spune:
buna seara fete
Ari nu cred ca vom face IA,bani aruncati,da.asteptam.poate la anu voi face si o histeroscopie,acum nu mai am energie....si daca continua subprogramul facem FIV in tara,poate in primavara daca strangem banutii.daca nu mai e subprogramul,alegem strainataturile
va pup si va doresc o seara linistita...
eu acum am terminat de gatit .dupa aproape 12 ore de munca...
daniela74 spune:
hop si eu la ceas de seara
am intrat sa vad ce a facut grasuta noastra,dar vad ca ne tine pe jar,cred ca a inceput petrecerea fara noi....mai astept no probl.
personal nu am noutati,astept sa-si faca fata analizele si sa vedem cand incepem,am hotarat ca este ultima incercare,asa ca va inchipuiti ce e in sufletul meu.
fetelor va pup cu drag pe toate,eu va citesc si astept vesti bune
c`est la vie,pas le paradis
mady_grasa spune:
Dragele mele fete,
am primit dupa amiaza rezultatul la beta dar nu am avut acces la net.
Din pacate e negativ <1.2 si nu e nevoie sa va mai spun ca am suferit din nou ca un caine, pentru ca este a treia incercare nereusita si nu pricep de ce nu se prinde. De raspuns la tratament am raspuns ( nu ca data trecuta cand am avut 11 embrioni, dar am avut 7 embrioni dintre care 2 au ajuns la blasto foarte buni, endometru- o minunatie nu alta 11, nu tu hiperstimulare, nu tu dureri, nu nimic .....si totusi nu a fost sa fie)
Multumesc mult pentru sustinere si sa stiti ca nu renunt, mergem inainte chiar daca este ingrozitor de greu si voi stiti cel mai bine asta....
Astept acum ca dr D sa vina in tara, sa merg la o consultatie si sa incercam sa gasim o posibila explicatie...Congelate nu mai am asa ca vor trece cel putin 3 luni pana sa mai pot face inca o stimulare...
dar in februarie, martie incerc din nou...
Daca puteti sa imi sugerati ceva analize pe care sa le fac in perioada asta ati fi de mare ajutor( o sa-mi intreb si medicul dar ati trecut si voi prin asta si vreau sa imi raspund la intrebarea DE CE NU SE PRIND PUII MEI?- nu am facut analize genetice, o fi ceva pe partea asta?- scuzati-mi ignoranta dar nu mai stiu ce sa mai cred, eram foarte optimista, eram aproape sigura ca de data asta VOI REUSI...dar NU, ne ridicam frumos de jos, ne scuturam, suferim ca nu se poate altfel si o luam de la capat pana ne iese...
Sa nu credeti ca scapati de mine , stau aici lipita de tastatura sa rad cu voi, sa plang cu voi, sa ma bucur de fiecare reusita a voastra, sa sper ca intr-o zi, poate nu asa de indepartata o sa sarbatorim si reusita mea.
Va pup cu drag
-3 inseminari la Giulesti-rezultat 0
-1 FIV cu profesorul Poiana-embrioni ziua 3 rezultat 0
- FET acelasi medic rezultat0
-acum sunt in focuri FIV2 dr.D Biogenesis( transfer blasto)
DOAMNE DOAMNE ma va ajuta sa fiu mamica in curand !
adrianaady spune:
Mady cu asa atitudine si perseverenta sa nu ai nici o indoiala ca vei reusi intr-un fel sau altul
Lara sa stii ca eu personal m-am simtit putintel mai aiurita si parca cu o memorie mai slabuta Si eu ti-am zis sa nu stai cu dureri dar ceva ceva intepaturi tot simti de iei no spa in fiecare zi? sau le iei preventiv?
elly_me spune:
Mada ... cuvintele sunt de prisos
Cunosc sentimentele ... eu nici macar nu am apucat sa fac ET ...
S-au oprit in evolutie .. si de asemenea, nu stiu de ce ...
Acum ne-a propus dl dr.D o alta schema de trat ...
Am hotarat impreuna cu sotul ... sa mai facem o incercare ...
Pt ca eram aproape hotarati sa apelam la "donate" ...
Oricum in martie vom face o noua incercare ... si daca nu se intampla nk "infiem "ovocite .. sau direct embrioni ..
Nici eu nu am facut analize genetice si nici nu vreau sa fac ...
Asa ca ne-am mai acordat o sansa ...
.. asa ca pana in primavara ... ma voi mai documenta ...
Dar tot nu inteleg .. daca la tine totul era ok .. de ce nu s-a prins nk ...
Sunt curioasa ce-ti va spune dl dr ..
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
amaradia spune:
Mady, cuvintele sunt de prisos.
......
"Oare ce ai putea sa-i spui unei persoane atunci cand totul in jurul sau s-a naruit. Poti incerca sa-i explici prin exemplu personal, dar tot nu este de ajuns.Poti veni cu sute de solutii si o mie de idei, poti sa-i intinzi de o mie de ori mana pentru a-l ridica din prapastie si tot nu e de ajuns.
Pretuind prietenia, am realizat ca ceea ce conteaza nu este num#259;rul de sfaturi pe care-l dai, ci rabdarea de a asculta! Caci o mie de vorbe nu fac cat 10 minute de ascultat!
Asadar, Mady , fii fara griji! Ia-ti timpul necesar pentru a face ceea ce consideri ca e bine pentru tine... nu conteaza daca este bine sau nu, noi, te vom intelege si iti vom fi alaturi! Dar cel mai important este ca tu sa stii ca suntem aici sa te ascultam!"