FIV cu Dr. Dragos Albu 68

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Pup domnitele scumpe

EllaE pup tare multumesc frumos pentru sustinere..

Felicitari fetele pentru dosare

EllaMia stai linistita si fii optimista ,sau mai bine cum zice Qiao, fii ZEN. Sa ne dai veste cu un beta baban ,eu zic ca vom primi cel mai frumos cadou de mos nicolae si mos craciun...

Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Crystyne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra1980 spune:

buna,
cate vesti aveti. ma bucur mult pentru voi toate. in legatura cu dosarele aprobate stati fara grija, cu siguranta vor fi virati banii. eu am depus dosarul in luna mai, am primit vestea ca a fost aprobat in august, iar in octombrie la inceput de luna ma sunat lucia si mi-a zis ca s-au virat banii si sa ne apucam de tratament. Mai am putin si incep tratamentul, momentan sunt cu microgynon. va fi un sfarsit de an plin de vesti bune, iar anul 2013 sa ne gaseasca cu cat mai multe burtici.
de fiecare data cand pic intr-o pasa mai proasta incerc sa alung toate gandurile rele si sa privesc cu fruntea sus si sa sterg tot ce a fost in trecut.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marage spune:

Buna dimineata!

Felicitari pt dosare!

Eu ma apropii de ziua cea mare! .....Si incepe sa imi fie frica de punctie!

ElalMia Asteptam vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

neata!
marageDoamne ajuta!
poop fetele

sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
o trompa clipsata, una permeabila
incercam sa obtinem o sarcina natural pana in ianuarie
mutantica cu MTHFR HETEROZIGOTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Neata!
Aseara la 18 am avut intilnire cu dr ,mi-a facut eco ,si a zis ca uterul meu are un aspect fff frumos ,este fff mukltumit de evolutie ,a zis ca este diferenta chiar si fata de ultimul eco ,deci steriletul si-a facut treaba !
A insistat fff mult sa nu imi risipesc sansa cu dosarul aprobat,sa astept fondurile ,fiind sfirsit de an este posibil sa vireze bani mai repede ,eu i-am explicat ca am bani si daca este ok acum eu vreau sa fac fiv ,ca nu stau in loc neaparat de bani statului ,si mi-a zis ca nu se schimba cu nimic din punct de vedere medical ,daca fac acum sau peste o luna sau 2 ,mi-a explicat ca daca eu incep procedura pe bani mei ,si se aloca sa zicem bani peste o luna eu pierd...............ca nu voi avea timp sa mai fac un alt fiv in caz de nereusita ,parerea lui a fost sa astept !Asa ca am ramas cu steriletul acolo ,a zis clar ca nu il scoatem pina nu incepem fiv-ul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cumintzica12 spune:

buna dimineata dragelor
ella, liza, arabella, multumesc de raspuns! Deci, daca inteleg bine, statul deconteaza procedura fiv (8040 ron), iar pacienta suporta restul: medicatia din protocolul fiv, monitorizari, conservare embrioni si ce-o mai fi nevoie...

angelica, ma bucur ca discutia cu dr albu te-a linistit

succes, fetele aflate "in focuri"!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angelica e cea mai buna varianta. iti trebuie doar putina rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Buna dimi doamne scumpe

Ella pup i-ti doresc o zi frumoasa

Marage cand ai punctia? trebuie sa fii cat mai linistita si optimista ,petru ca totul o sa iasa bine ,ai incredere

Pup toate doamnele dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Doamnelor, sa inteleg ca avem sanse mai devreme de anul viitor?

Mergi la inceput