Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *448*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Mada, ia-ne in calcul pt sunat in miez de noapte.

Dau de baut, I have a new job (fara sa renunt la alea vechi)



Monn Strangi si tu la joburi ca motanul meu... sa bem deci daca zici ca-i de baut... cum spuneam: tutunul dauneaza grav sanatatii, alcoolul asa-si-asa!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 21+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Am fost la Targu Mures...iar orteze, iar ghete ortopedice, plus recomandarea fizioterapeutului sa-l invatam pe Andrei sa se dea pe role...nu-i gluma, zau, pozitia aia l-ar ajuta mult. In fine, sunt destul de linistita, am invatat sa iau lucrurile asa cum sunt.


Ina, la tema cu mancarurile zilnice nu o sa ma bag in mod constant, ca eu nu prea ma mai omor cu mancatul (slava Domnului!), mananc ce se nimereste sa am prin casa, in principal salate, supe si gratare, asa ca si variatia lipseste - dar nu-i duc lipsa. Cand apuc sa gatesc ceva, fiindca tanti se ocupa in general cu gatitul, promit ca vin la raport!

Monn, spor la jobul nr. 3. Saptamana asta ma gandeam daca sa ma mai apuc si eu de inca o chestie (tot legata de scoala), dar cred ca renunt la idee, ca nu stiu cand o sa mai ajung sa-mi petrec timpul cu baietii mei (fiindca la mine partea a doua a zilei e deja plina cu ucenici).

Ana, cred si eu ca ti se rupe inima cand plange Eva dimineata. Sper sa treceti peste momentul asta cat mai repede!

Revelion: ei, io de-o vreme am suferit transformari majore (o fi criza varstei a doua?!), asa ca anul asta chiar am chef de-o chefuiala cu muzici si dansuri, nu intr-un mediu scortos, dar cu lume multa si dornica de distractii. Si cand te gandesti ca, daca-mi propunea cineva anul trecut pe vremea asta sa-mi petrec revelionul astfel, i-as fi taiat macaroana rapid?! De-asta, Novusici, ideea cu Budapesta pica pentru noi anul asta, ca trebuie sa-mi rezolv eu nebuniile mai intai!Bine, daca ne strangem o gasca mare si-mi promiteti solemn ca dansam, atunci ma inscriu pe lista! Barbatu-meu e ferm convins ca am luat-o razna, dar ii place de mine asa. In alta ordine de idei, mie imi convine perioada propusa de tine pentru intalneala de iarna, sa vedem ce pareri si planuri au si fetele.

Ma bucura vestile despre Iulia!!!!

IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Vroiam sa spun despre Eva. Vladimir merge la gradi de un an jumate si inca mai are perioade (cateva zile sau saptamani) cand plane dimineata si seara nu ar mai veni acasa.

Crez ca e o faza si asta. Se merge inainte. La noi e e o chestie tehnica asta cu gradinita. Mergem la serviciu, fiecare la serviciul lui, sa facem bani ca sa pelcma in excursii cu masina/ avionul, sa stam la hotel, sa vizitam companii (cladiri/castele/ catedrale).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

In alta ordine de idei azi am avut o stare de kko. Astai ar fi fost ziua tatlui meu si parca mi-a transmis o stare nasoala. Am dat putin la rate.

Starea se mai datoreaza si faptului ca Robert e plecat.Vorbim putin: ziua cand sun eu nimeresc in momente in care nu poate sta la telefon, cand suna el suna pentru chestii punctuale (cum ar fi sa ii verific contul pe net), iar seara el ajunge in camera abia pe 22, adica 23 ora noastra si noi suntem deja in pat.

Mai o stare ciudata legata de faptul ca nu stiu ce face acolo, cu cine sta cu cine iese...cred ca deja tropaie hormonii in mine.

Ma scuzati, ma descarc doar, nu trebuie sa raspundeti.

Ma duc sa ma imbat cu niste vodka. imi trece timpul mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Anaan, chiar ma gandeam cum a fost la control , am vrut sa te sun azi dar nu stiam cand aveti programarea, imi pare rau ca iar trebuie sa purtati orteze dar asta sa fie tot nacazu' !!

Ati targuit ceva jocuri noi?

Eu am luat azi de la Lidl niste puzzle-uri mari tare faine, Ada e incantata de ele deja le-am facut de vreo 4 ori


Monnvas, deci luasi jobul extra !! pai sa bem atunci, sa udam si noul telefon, nu ?! azi m-am pornit sa te sun de vreo 3 ori dar m-a oprit sefu' de fiecare data, o fi stiind el ceva



Bianca sa treaca starea de kko !!


Eu azi am alergat intr-una, dar am fost si la masaj unde m-am relaxat tare bine !!
Va


Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aaaa Anaan pai putem dansa si la Budapesta, nu-i bai, noi si anul trecut am avut ceva tentative



Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisigri, si noi avem mereu probleme la stransul cortului de la Decathlon



Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Iulia si Cami sunt la Viena, maine ajung acasa !!! abia astept sa le aud , ce a trecut timpul, parca acum aflam vestile proaste, bine ca a trecut totul


Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna seara fetelor!!!

Multumesc pentru strigare, sunteti tare dragute Eu sunt mereu pe-aici, dar in urma cu cateva pagini si nu reusesc nici cum sa recuperez. In seara asta m-am pus pe treaba.

Gigelica sincere condoleante si putere sa mergeti mai departe

Silvi da ce evenimente ai avut Am avut si eu cu Cristi intr-un an ceva asemanator de ni s-au intamplat multe chestii nasoale in 2 zile, de parca nu se mai terminau. Ca sa te binedispun, iti spun ca dupa aceea ne-a mers f bine

Bianca Tare rau imi pare ca nu am apucat sa palavragim mai multe. Next time

Pisigri am uitat sa-ti zic de cort O sa-ti fie de folos vara, daca mergeti cu cortul. O sa o fereasca pe Catinca de tantari si muste. Si apropos de Catinca...eu ii mai zic lui Leon, David si invers...nici nu vreau sa ma gandesc la tine cum o sa le incurci

Mada trece-ma te rog si pe mine pe lista ta

Anaan imi pare rau ca trebuie sa puratti iarasi ghetutele. Sper sa fie cu folos si sa se faca Andrei bine cat mai repede

Inapreda eu astazi am mancat: dimineata piureul de fructe a lui Leon - ce-a mai ramas din el (avocada, banana, para), la pranz am mancat o feliuta de somon afumat cu masline verzi si o branzica mica mica de la mega image, iar seara am mancat iarasi mancarica lui Leon (ce-a ramas) - branzica cu fructe + stafide. De la mine nu prea ai cum sa te inspiri caci nu prea mai mananc. Sunt in plin proces de slabire. La copii insa le-am facut seara brocoli (cu unt si usturoi) si oua de prepelita fierte (le dau pe acestea ca asa mananca David si galbenus, caci baga tot oul in gura). Maine cred ca o rog pe Emilia sa ne faca ardei umpluti cu carne de curcan. Si eu sunt lipsita de inspiratie, asa ca postati in continuare ce mai mancati. Pateul vegetal o sa-l incerc si eu.

Vreau si eu la intalnire de Craciun. Trebuie neaparat sa ne vedem caci a trecut cam mult timp de la ultima adunare. Abia astept sa vad piticii impreuna

Simona ai o familie tare frumoasa

Noi tocmai ce am gasit o super oferta de croaziera pentru ianuarie, imposibil de refuzat Mergem cu toti finii nostri (3 perechi) Abia astept

Gianina parca ma ruga sas pun poze din vacanta. Aici sunt

https://picasaweb.google.com/olgagireada/CroazieraMSCSplendida#5791661383658018706

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

V-am zis ca sunt in plin proces de slabire...In croaziera m-am ingrasat 2 kg. Am mancat ca nesimtita, dar era pacat sa nu te bucuri de toate bunatatile Cand am ajuns acasa aveam 71 de kg Am slabit 6 kg si asta datorita unei emisiuni care ma motiveaza ff tare. Stiu ca si dupa ce l-am nascut pe David tot cu ea am slabit. Ma uitasem la 1 sezon. Sunt f incantata de aceasta emisiune, o ador. Ma uit la ea (mai mult ascult si mai trag cu ochiul) cand ii dau lui Leon sa manance, cand ma machiez, cand fac baie si in alte momente de acest gen, ca in reszt nu prea apuc. Daca va tenteaza, ii zice The Biggest Loser (parca am mai scris aici) si o gasiti pe VPlay.

Gata, fug la somn.

Mergi la inceput