FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 34

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

matusica amaliaro, cum e cu bebei la purtator??sa fie lipiciosi...si sa faci gemenasi!!!Doamne ajuta!!!Asteptam beta baban!!!
sper ca mi+au salutat bebeii...si le-ai zis sa stea cumintei, ca vine mami dupa ei...eu ma rog doar sa reziste macar unu sau doi...si sa am ce transfera....
va pup cu mare drag!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetelor va multumesc din suflet am pus2 blasto cei din poza de la avatar din pacate nu au rezistat ceilalti deci cu voinici din burtica si cu DD inainte ssunt doi grasunei frumosi

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

BRAVOOOO amaliaro....sunt doi grasunei SUPERBI!!!!...Dumenzeu fie cu voi!!!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

miracol salutat pupat si matusica si unchiuletu ca mi l a adus Maria la mine inauntru dupa ET

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Mami Amalia, felicitari pt grasunei . Acum sa te vedem cum stai la capitolul " rabdareeee" . Iti doresc sa treaca repede perioada asta si sa ne aduci vestea cea mare. pupici la toti 3

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
31+

Mergi la inceput

Iri sunt super ok nu am nici un stres toti din casa au fost stresati eu nu sunt super ZEN si acum facase voia lui DD e acum incolo este in puterea Lui asa ca facase voia Lui

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Amalia, esti graviduta! Ce embrionasi frumosi ai! Sa dea DD sa petreceti 9 luni minunate impreuna!
Cocolino, Fumi, multumesc! Eu sper sa ramana asa, dar stiti cum e, deocamdata sunt micuti, am intrat azi in 14 sapt, cine stie ce s-o mai vedea la eco viitoare...
Pup fetele

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Hello gravidute si viitoare gravidute!
Deci de azi inainte mai avem o graviduta,pe scumpa noastra matusica .Deci de azi inainte pt aproape 9 luni sa ai grija de ca ochi din cap....sa ai o sarcina usoara asa cum avut si eu iti doresc din suflet .Deci dupa cum vezi eu sunt foarte pozitiva si asa vreau sa fii si tu,te pupacesc tare impreuna nepotelul grasutz
Roxi,Fumi va doresc din suflet sa aveti doi bebei lipiciosi si bine dezvoltati care sa ramana la voi pt 9 luni,sa va ajute dumnezeu sa va bucurati din suflet cit de curind.
Si sa va dau o veste buna,sper sa va de-a putere si gindire pozitiva,chiar daca se supara un pic pe mine dar vreau sa va zis ca sa stii ca Paunas e gravida cu gemenasi din august deci e aproape de trimesctru II.Am crezut ca va veni intr-o zi sa ne impartaseasca reusita ei,sper sa o faca dar din pacate nu a venit....eu ai urez sarcina usoara si nastere la fel de usoara la termin.Deci inca un ex care sper din suflet va fi plin de sperante pozitive pt restul de fete care sunt in focuri.
Acuma despre mine,azi am fost la Dr.bebelinu meu deja e jos de tot cu fata intoarsa pregatit complect pt nastere,deci azi nu am putut sa-i mai vedem ochisori,buzele si nasucul mic decit gitul,capul la cheafa,deci nici o sansa sa ne mai soata limba cum o facea la celalate ecografi de cit numai dupa nastereAre deja 3400Gr. colul meu e inchis si e tot de 4 (asa a fost toata sarcina) deci inca nu sa scurtat .Daca ar declansa nasterea ar fi bine pt ca as putea naste natural dar daca nu o va face in doua saptamani atunci e la 4kg si i-mi este recomandata cezariana.Eu sper sa -si faca datoria si sa vina cit de curind,teoretic poate declansa nasterea in ori ce moment...pe care sper sa o faca ,eventual il ajut cu niste bai fierbintzi pt ca sincer m-am saturat de arsuri si nopti albe pt ca nu pot sa dorm decit 3-4 ore maxim pe nopte si acelea dupa ora 2 noaptea cu plimbari la wc.

Va doresc o saptamana frumoasa plina de vesti bune

Looana 37Sapt.

Mergi la inceput

Tusferi matusica sa fie cum zici tu Doamne ajuta!
Loanasper din suflet sa iti calc pe urme si sa am o sarcina ca a ta putzulica si mamica ddeabia astep sa il cunosc pe puiu tau frumos

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna fetelor!
Tusferi felicitari pentru pereche!
Amalia iti urez 9 luni de fericire pana la imbratisarea marelui vis!!!! Din cate am inteles nu ai congelat nimic?
Looana esti aproape iubita, deja bebeul s-a pregatit de iesire!
Multumim pentru vestea despre Paunas, dar pe mine un pic ma intristeaza cele care la inceput vin disperate sa ceara sfaturi si informatii despre terapii, proceduri, trimit MP si apoi dupa raspunsul pozitiv dispar ca si cum nimic n-ar fi... Nu-mi spuneti despre superstitii, caci eu nu cred. Ce la prieteni si in anturajul lor nu spun ca sunt insarcinate?!?
Inteleg sa dispara o perioada o persoana care nu a ajuns la rezultatul dorit, caci simte nevoia sa indeparteze putin pentru a ameliora durerea, dar nu una care a reusit!!!
Mi se pare expresia romanesca cu sacii vazuti in car....
Scuzati-ma, dar sunt o persoana foarte directa si am curajul sa spun ceea ce gandesc!

toate fetele!

Mergi la inceput