FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 34

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna seara fete dragi....
am intrat sa ii zic la matusica noastra amaliaro, sa fie curajoasa maine pentru marea intalnire cu grasuneii ce o asteapta!presimt ca vor fi fata si baiat si vor sta la mami lor in burtica tip de 9 luni!...cum sa nu ramai cu ea, cand e un suflet balnd, curat si bun!...sa nu cumva sa indraznesti sa ma suni, baba carcotasa ce esti!...nu de alta dar abia reusesc sa scriu mesajul asta, sunt f emotionata...si de ma suni ma apuca plansu....sunt sigura ca maine totul va fi bine si in 14 zile ne dai pe spate cu un beta baban!!!Doamne ajuta si astept maine vesti bune!!

eu maine dimineata la 8 sunt la eco...abia astept pt ca de ieri am mici pete pe absorbantul zilnic...si stiu ca in perioada asta nu prea sunt normale....astept maine ce va fi si intru in paine cum se zice cu analizele!tineti-mi pumnii...
tusferi, felicitari pt pereche!
iri, pup grasunelul
sandy, iti trimit cea mai calduroasa imbratisare...s.tiu ca este nevoie in aceasta perioada, insa Dumenzeu e bun, si in final vom fi si noi fericite!
Looana, si bebelinul
o seara buna tuturor!!!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Amalia maine iti vei lua puiutii acasa , sunt sigura ca vor fi tare ascultatori si vor ramane cu tine pana la sf celor 9 luni .

Sandy te imbratisez strans-strans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi fete dragi !
Astazi este ziua cea mare pentru mine ma intalnesc cu copiilasi mei mult doriti va multumesc din suflet pentru urarile voastre mi au dat o liniste sufleteasca pe care nu mi o pot explica in cuvinte stiu sigur ca toate gandurile voastre pozitive m au ajutat enorm toata lumea in jurul meu este agitata doar eu sunt precum un fulg am primit rezultatul TSH-2.50 va pupicesc pe toate toate si ne "auzim"cand ajungem acasa

Loana tin pumni sa fie totul ok la medic astazi si sa stabilesti marea intalnire cand si cum trebuie
Miracol micuta mea DD sa fie cu tine azi si sa treci cu bine peste controlul medical si sa fi curata ca lacrima azi o sa fiu foarte aproape de puiuti tai

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

buna dimineata fetele,
matusico, iti tinem pumnii stransi sa-ti iei copii acasa si sa ne dai vestea cu un beta baban!!!!
toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Amaliaro,Doamne ajuta sa fie bine, sa ai bebelasi frumosi si lipiciosi si sa ramana cu tine inca 9 luni in burtica! Bafta multa multa multa!

Sandy, as face orice sa iti pot lua din durere...trebuie sa fie cumolir de greu, insa ai incredere ca Doamne Doamne acolo sus e bun si are ceva frumos pregatit pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

Miracol ,
bafta azi la eco! totul o sa fie bine!
Wish, eu am mutatii si dupa ce am trimis rezultatele analizelor la cehi, mi-au raspuns sa incep tratamentul cu Clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Salutare, sunt pe fuga asa ca scriu repede

Amalia , asteptam vesti
Miracol, bafta azi la control, sa fie totul bine
Looana, succes azi la dr, sa ne dai si noua de stire ce stabiliti

Pupici pt toate

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Amalia sunt aici cu pumnii stransi pt beta grasan. De azi tb sa ai grija de tine pt ca esti graviduta
Felicitari pt TSH si nu uita sa eviti iodul si produsele gusocege care ti le-am mai enumerat.
DOAMNE AJUTA!

Pup gascha vesela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

buna, fete dragi!

azi tinem toti pumnishorii strinsi, strinsi pentru draga noastra matusica, amalia
iti doresc sa ai bebei lipiciosi si sanatosi, sa creasca mari in burtica si sa stea cu mami care ii iubeste mult.

pentru sandy o calda imbratisare ti-am inteles ingrijorarea din primele saptamini dar imi doream sa te detasezi un pic, sa eviti stresul. nu iti pierde speranta, trebuie sa avem fiecare sansa de a fi mame.

tusferi sa-ti traiasca perechea minunata daca DD imi dadea gemeni, mi-as fi dorit baiat si fata.
sa fiti sanatosi cu totii

lara te felicitam cu drag si aici (dincolo esti prea ocupata sa ne vezi) iti doresc 9 luni usoare, bebei frumosi si sanatosi

asteptam vesti bune de la apalina, looana,alina, irilac

smaick pe unde plimbi motanelul? nu te-am mai vazut aici.

miracol si sper ganduri bune catre voi

fumi si ruxandrica si voi aveti nevoie de noroc in perioada asta

eu am fost racita o saptamina si dupa ce mi-a trecut am iesit la plimbare/shoping si m-am ales si cu o migrena de 2 zile, care m-au scos din circuit.
bebe este bine si noi ne pregatim de zor pentru intilnire AMR 7s

pupam cu drag, fete si baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

buna fetelor...va multumesc pentru gandurile bune
am fost la eco de dimineata....si surpriza...sangerarile ce mi-au aparut au fost cauztae de ramasitele ce mai sunt in uter in cavitatea stanga....deci nu s-a eliminat nici dupa ciclu...asa ca maine la ora 17 merg la aspiratie......
dr m-a linistit, ca dureaza 3 minute, nu o sa ma doara tare, si sa privesc lucrurile in bine, pentru ca urmeaza sa merg sa fac FET si uterul treuie sa fie curat...asa ca cu aspiratia asta scap de orice gand negru cum ca nu s-ar prinde ca mai am ceva ramasite...
tot nu am scapat...insa incerc sa privesc partea buna a lucrurilor!
in alta ordine de ei, mi-au luat 12 eprubete de cate 3 ml de sange....am crezut ca ma seaca....si la voi fetelor tot atata sange v-a luat pentru analizele de trombo?...am facut o grupa de mutatii: Factorul II. Factorul V Leiden,MTHFR, antitrombina III, proteina c si s, anticoagulantul lupic, ac antifosfalipidici, anticardiolipinici, APTT...si acam de atat am avut bani la mine....urmeaza sa mai strang niste banuti pt celelalte ce mi-au mai ramas...plus ca maine ma mai asteapta o bucurie....
incet cu treaba buna le fac pe toate...

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput