Cazare jud.Valcea

Cazare jud.Valcea | Autor: Cristina_OR

Link direct la acest mesaj

am o rugaminte, poate sunt persoane pe forum care au cunostiinte sau au o camera, ceva, de inchiriat, in una din statiunile judetului Valcea.ma intereseaza cazare cat mai convenabil (adica ieftin ), fara masa, pt 2 adulti si un copil.preferabil ar fi in una din statiunile Calimanesti-Caciulata,Baile-Olanesti sau Govora,la sfarsitul lui octombrie sau in prima decada a lunii noiembrie.

va rog mult, daca stiti ceva, dati de stire





Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Noi am trecut asta vara prin Govora,am facut acolo un scurt popas de-o cafea si am si fost abordatzi de localnici,cu intrebari privind la cazare!

600000pe noapte,camera cu pat dublu ni s-a oferit noua!

deci daca ajungi acolo cu sigurantza daca nu esti abordata,potzi intreba la vreun kiosc,magazin ...cu sigurantza gasesti cazare.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Noi am fost citeva zile in luna august la Calimanesti ,Caciulata ,am fost cazati la hotel Cozia ,doi adulti si un copil ,camere curate ,tv,telefon ,frigider micut.Costa 100ron pe zi fara mic dejun,am mai fost cazati si la o pensiune tot in apropiere de Cozia ,o cladire mare ,zugravita frumos la exterior insa nu era prea curat,pretul a fost acelasi.
Daca mergeti si fara sa aveti rezervare undeva anume sigur o sa gasiti la preturi mult mai mici avind in vedere ca nu este perioda concediilor.
Am fost si la Olanesti si acolo preturile erau chiar mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

multumesc pt raspunsuri,andacos si marumiha

intr-adevar, acum 2 ani am fost la Govora si am fost si noi abordati de localnici, atunci erau camere si cu 30 ron (in iulie).la vremea aia, noi faceam un circuit prin mai multe localitati din tara,stateam 2-3 nopti intr-un loc , am dormit ba in masina, ba cu cortul....insa era vara.

anul trecut am fost la Calimanesti, insa doar in trecere, nu ne-a interesat cazare.la sfarsitul lui august parea destul de aglomerata statiunea.

anul acesta am vrea sa stam cateva zile, pt relaxare, dar mai mult pt tratament, in vacanta aceea de o saptamana.am vrea Calimanesti-Caciulata, caci au baza de tratament pt mai multe afectiuni,piscine acoperite, plus ca sunt foarte multe obiective de vizitat in zona.am gasit ceva oferte turistice,cam 330-360 ron de persoana,cu mic dejun inclus si 2 proceduri pe zi.o sa incerc sa sun la toate, sa vad daca pot rezerva ceva.
insa mi-ar fi convenit sa inchiriem o camera undeva, la un pret mai mic, pt ca suntem genul mofturosi la mancare si nu ne place sa fim constransi de un orar anume.la hotel/pensiune cam stai la cheremul lor.asa, daca am inchiria o camera (eventual 2,poate mergem impreuna cu nasii), cu diferenta de bani ne permitem sa facem turul statiunilor din zona.

la Olanesti n-am fost, insa am auzit ca e destul de ieftin.daca mai aveti idei.....le astept cu interes





Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

La pensiune la care am stat noi nu aveai de ce sa stai la cheremul lor ,noi am procedat la fel ca la hotel adica am inchiriat camera si mincam unde si ce doream noi ,sint sigura ca gaseam si un pret mai bun daca cautam insa nu am avut mult chef asa ca cum am gasit-o am si acceptat pretul .
Parerea mea e ca daca mergeti fara sa prenotati sint sigura ca o sa gasiti locuri si la hotel si la privati unde preturile sint mai mici si vedeti daca va convin conditiile oferite.
Am vazut la semnatura ca locuiesti la Rimini ,sintem si noi prin apropiere (PU)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

marumiha,de obicei la pensiune pretul este cel putin dublu fata de particulari.iar pe noi nu ne intereseaza cine stie ce lux,sa fie acolo o camera si o baie, in rest....

unul din avantaje la "gazda" e ca iti mai poti face un ceai, o cafea,ceva...

pe de alta parte, la hotel sunt incluse unele tratamente, care, facute separat,te usca de bani,ceea ce la bugetul nostru, ar fi dezastruu


marumiha,momentan sunt in tara, pana dupa Craciun, insa am uitat sa-mi schimb la profil.nu sunt chiar in Rimini,undeva langa...suntem "vecine"?(stau pe langa San Leo )



Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Cristina daca vrei la gazda cel mai bine e sa vezi camera inainte. Eu nu asi merge pe recomandare. In perioada asta gasesti fara probleme cazare.
Vad ca nici nu esti hotarata in ce statiune mergeti. Eu prefer Olanesti de ex. Am fost www.feeltravel.ro/oferte-speciale/hotel-livadia-baile-olanesti" target="_blank">aici pt tratament prin programul asta si a fost ok.
Eu stau in Valcea dar am cunostinte in Olanesti si Govora, pot intreba si de cazare la gazda daca chiar vrei inainte. Daca ai nevoie de mai multe informatii sa iti dau pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

nma,multumesc mult pentru link.stiam de agentia asta, chiar am vorbit azi la telefon cu cineva de acolo, sunt foarte amabili si iti dau informatiile detaliat.insa nu intrasem pana acum pe site-ul lor.

pana la urma cred ca ne hotaram pt una din ofertele "o saptamana de refacere" ,inca nu stim sigur.se pare ca putem rezerva chiar si cu o saptamana inainte.am reusit sa negociez(verbal, deocamdata),gratuitate pt copil si promisiunea ca vom primi cea mai confortabila optiune(la pretul de 330 ron/persoana).

insa iau in calcul si varianta "gazda",cu masa pe cont propriu,asa ca sper ca nu te superi daca te contactez pe pm in caz de nevoie.de fapt, daca ai avea timp sa imi scrii ceva detalii pe pm(conditii, preturi..),ti-as fi recunoscatoare .multumesc.



------------------------------------------
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Cristina, poti sa vorbesti si direct la hotel din cate stiu eu. Si primesti oferta mai buna.
La Olanesti sa va luati in calcul si pretul apei pt tratament. Desi e o mare prostie, pt apa de la izvoare platesti.
Mancarea la hotel nu e deosebita dar mai buna decat la Parang de ex. Mancare mai buna au la www.tisa.ro/oferta-cazare-baile-olanesti.php" target="_blank">Tisa. Nu stiu daca au terminat renovarea (stiu ca au lucrat toata primavara/vara). Ti-am pus si preturile lor, poti sa suni sa vezi. Aici gasesti si piscina. Baza de tratament e in hotel, la fel ca la Livadia.
Daca mergi pt tratament cel mai bine e sa stai la un hotel unde poti sa faci toate procedurile. Nu e prea bine sa iesi in frig imediat dupa proceduri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

nma,multumesc mult pt info.adevarul e ca nu am fost niciodata in "sejur" din-asta la tratament, habar n-am care sunt procedurile si care e protocolul.intr-adevar, la Tisa pare cea mai buna varianta, am vb si cu agentia unde mi-ai dat linkul.e totul nou,plus ca au oferte bune si am inteles si mancarea buna.

ideea mea a pornit insa pe alta varianta, adica gasit undeva cazare ieftina,cu mancarea noi ne descurcam mult mai bine pe cont propriu.mergand cu masina personala, de obicei avem o mica "rezerva" in portbagaj, de genul lactate, fructe, legume,miere,gemuri, produse de patiserie....deci am acoperi micul dejun si cina.cu pranzul.....la noi e dificil, pt ca eu sunt vegetariana, copilul mananca foarte putin,sotul e pretentios.....deci varianta cu pensiune completa ar fi o cheltuiala mult prea inutila.iar cu tratamentul.....Denis ar avea nevoie de ceva aerosoli, iar eu ceva fizioterapie,in rest.....mizez mai mult pe odihna, plimbari in aer curat,jocuri, bai in piscinele acoperite....practic pe noi oboseala ne-a dat gata.

am luat in calcul varianta ca, daca am gasi cazare ieftina, cu diferenta de bani am face mici excursii in fiecare zi, pe la toate obiectivele din zona (manastiri, celelalte statiuni, salina Ocnele-Mari).

in final,o sa vedem ce ni s-ar potrivi mai bine si o sa luam o hotarare.multumesc oricum pt informatii si te mai astept sa dezbatem subiectul (sau daca mai sunt alte persoane din zona,ar fi frumos chiar sa ne intalnim )



------------------------------------------
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

cristina, noi am fost anul trecut 1 saptamana la olanesti , la www.turistinfo.ro/baile_olanesti/cazare-baile_olanesti/vila_bradisor-c57238.html" target="_blank"> vila bradisor , ne-a placut tare mult, gazdele sunt de treaba, ai bucatarie unde poti gati, un mic loc de joaca langa vila, nu este foarte departe de centru, cam 10 min de mers pe jos, atat ca drumul e in panta, noi mergeam doar dimineata la injectii cu apa la hotel olanesti, in rest doar am baut apele acelea minunate , nu am facut alte proceduri, asa ca nu iti pot da detalii in acest sens; doar ca un pont, e bine sa ajungeti acolo duminica, pt ca luni la prima ora , asta insemnand ora 6.30-7 sa puteti fi la baza de tratament aleasa pt consultatie si alegerea schemei de tratament, ca sa puteti incepe chiar din ziua respectiva.

sanatate!

Mergi la inceput