Colectia de toamna-iarna 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ami a inceput de 3 zile diversificarea cu supa chioara :), vad ca ii place.
E foarte atenta si curioasa, o dulce.

Nati s-a facut o idee mai constiincioasa, isi termina mai repede temele de vineri incoace. Astazi a ajuns la litera a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Am luat teapa cu scaunul rotativ asta este!
La lec#539;ii ii dau unul din casa ,acela#537;i model de la Sc.
La mul#539;i ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor, mult succes la #537;coala si numai FB-iei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

he, lavi, deja ai fete mari, daca si cea mai mica e diversificata

in alta ordine de idei, vad ca-i lipseste carnetul de note din geanta. il intreb daca l-a uitat pe undeva. zice "uh, mama, iti spun ceva da' sa nu te superi. l-a luat doamna ca IAR am luat un zece - adica foarte bine - tot la muzica. [oftat din toata inima]".

astept azi cu interes sa vad ce note i-o mai fi trecut in carnet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Noi am bifat ieri al doilea FB, luat la testul de mate de saptamana trecuta. Noah, ca m-am umflat in pene.

Corapino, tare Andrei!

lavilone, woow, Pilula-calatoare papa supica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Simpatic Adrei!

Eu sunt cam amarata ca e frig in casa, stam toata noaptea cu radiatorul pornit, Abia astept termoficarea.

Alte motive de amaraciune - ca trebuie sa monitorizez atent mandra mare cu lectiile, ma asteptam sa fie mai adunata. E bulversata putin pt ca sunt mai multi profesori si mai multe materii, nu o mai au pe doamna pe post de closca, trebuie sa-si invete si sa-si organizeze timpul.

Alt motiv de amaraciune: am zis ca daca nu am fost la inmormantarea bunicului ma duc macar la parastat si le duc si pe fete. Acum am aflat ca fac parastas pe 4 noiembrie pt ca fratele si cumnata soacra-mii, cei care s-au ocupat de bunic pe 14 pleaca in State la baiatul lor sa-l ajute cu fetita mica ( v-am spus eu la un moment dat ca sunt matusa din nou), mamica fetitei trebuie sa se intoarca la servici. ( bunicul a murit pe 12 octombrie)

Iar Virgil vrea, daca tot merge la Parastas sa-si puna si cauciucurile de iarna. Deci sa plecam sambata foarte devreme sa prinda service-uri deschise.

Or, noi, in sambata aia avem invitatie la ziua unei fetite tare draga fetelor mele si buna prietena cu ele. Plus avem ora de inot sambata de la 9. virgil a propus sa mearga el singur la Alba.

Asa ca in constiinta mea se da o lupta grozava intre datoria de a merge la parastas versus dorinta de a merge la petrecerea de copii.

Bineinteles ca as alege party-ul dar vine cu tot cu sentimentul de vinovatie la pachet.

Sunt amarata ca niciuna dintre solutii nu mi se pare buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

buna dimineata,

Azi primin si noi de la scoala carnetul de note, nu am emotii pt ca Sorana are doar combinatii de FB (-,simplu si cu *).Este ordonata, isi face temele singura, daca are proiecte pe fise, planse, nu ma lasa sa o ajut pt ca spune ca trebuie sa faca singura, ma rog asta probabil tine si de felul ei de a fi pt ca mereu a fost independenta.
La scoala au facut sunetul a,e i o au dat teste cu identificarea sunetelor, despartierea in silabe, iar la matematica sunt la cifra 2.
La religie nus ce-i invata pt ca pe mine nu ma pasioneaza, am observat insa ca si-a facut cruce cand am trecut cu troleul prin dreptul unei biserici, nu eu am invatat-o, nu iam zis nimic pt ca nu vreau sa intervin in pb asta.

La multi ani sarbatoritilor colectiei, hmmm deja implinesc 7 ani , nici nu-mi vine sa cred ce repede au trecut,Alexia si Krisztian sa aveti sanatate, bucurii si sa primiti cadouri frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu sunt happy -

i-a iesit maica-mii biopsia si n-are nimic malign , o sa se mai duca la controale si alea-alea, dar peste vreo doua saptamani, dupa ce-i trece infectia.

lavi, io votez pentru party. pe bunic nu-l mai ajuti cu nimic. (bine, e important sprijinul moral pe care oferi celor care l-au iubit, dar sprijin moral poti sa oferi si de la departare, nu cred ca trebuie sa fii musai acolo) si nu tre' sa te mustre constiinta. vor fi ocazii in care sa-i onorati memoria; pana la urma, importanta e aducerea-aminte; ritualurile sunt "accesorii".

in alta ordine de idei, si ai mei isi fac cruce in autobuz cand trec pe langa o biserica, si andrei nici macar nu merge la religie. degeaba ma straduiesc sa le explic ca atunci cand te rogi / iti faci cruce etc. tre sa fii intr-o stare de legatura cu doamne-doamne, sa te gandesti si sa constientizezi ruga/ multumirea/inchinaciunea si nu s-o faci ca asa face lumea la-la-la...

ei, o sa creasca :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ati primit rezultatul la biopsie?
E bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Corap
Socrella e la noi, merge foarte incet, o doare si nu foloseste bine un picior, dar nu se astampara, ieri a fost tocmai in parcul Carol cu David.Cica sa il duc pe David in vacanta la ea, miercuri iese de la chimio si eu sa il duc la sf. saptamanii. nu vreau sa il duc, nu vreau sa o chinui, nu vreau sa o vada David asa, poate sunt egoista, poate ei ii face bine prezenta lui.

David nu are note in carnet, nu a primit carnetul de fapt, dar nu are nici in catalog note, la matematica a ajuns la cifra 2, la abecedar inca nu a facut litera a.
ii deranjeaza pe ceilalti copii de langa el in ore, dc il prinde d-na si il intreaba ceva legat de ceea ce tocmai spusese ea, el stie, dar colegii lui nu stiu, ca nu pot fi atenti si la d-na si la el.i-am facut observatii, sa vad daca functioneaza sau trecem la pedepse.

Lavi vreau sa stau cu Ami putin. nu ai nevoie de bona?As face echipa buna cu David sa avem grija de ea, chiar mi-e dor de bb, diversificare,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

super-tare david - iti dai seama ca, daca el poate si sa vorbeasca si sa fie atent, nu poate constientiza ca ceilalti nu pot face la fel. explica-i, mai degraba, ce-i in sufletelele colegilor lui cand ii intreaba doamna si nu stiu sa raspunda

Mergi la inceput