Colectia de toamna-iarna 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki, la noi e 60 de lei catalogul electronic pt la Silvia pe tot anul, la Nati nu as face. Ma rog, nici la Silvia nu e chiar necesar pt ca la sedinta vine diriga cu catalogul si putem sa ne uitam.

La noi testele astea s-au trecut in catalog.

Noah, vad ca avem pareri diferite privind lucrul suplimentar.
De corectat si eu lle pun sa corecteze daca e gresit, dar nu si daca e urat. Si mai sterg cuicul cate un porc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

la noi catalogu' electronic e gratis. nu ma gandeam ca te poa' pune cineva sa dai bani pe-asa ceva.

pb e la colon. deocamdata are si o mare infectie bacteriana, asa ca acum e pe antibiotice. (si, bineinteles, ea (si sor-mea) stie numai de infectie, ca nu vreau sa-i spun nimic pana nu stiu cum stam exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cu lectiile suplimentae - la noi la gradi stii ca a fost relaxare totala cu activitatile asa-zis obligatorii, in care categorie se incadreaza acum liniute-bastonase etc. Adica ei la gradi in grupa pregatitoare nu au facut asa ceva. Dar Sarah mie mereu mi-a parut interesata si de ceva activitati intelectiale in week-end-urile in care stam pe-acasa, asa ca inca de la gradi mai faceam din cartile alea educative, pe grupe de varsta.
Ea lucreaza cu placere, pentru ca sunt si momente de interactiune maxima cu mine, pentru ca la aceste activitati eu stau cu ea. Acum, la scoala, am pastrat acest obicei. Dar repet, nu numai ca nu o deranjeaza, ci chiar ii face placere. Cand nu are chef, nu facem.
Plus ca la noi TV-ul nu e niciodata pornit (stiu ca idem e si la voi, Lavi), deci daca stam pe-acasa are de ales intre joaca individuala la ea in camera, ceva lectii facute cu mine si apoi ca recompensa poate sa se uite la un DVD cu desene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mai, chestiile din cartile de activitati eu nu le consider teme.

teme = boring stuff - liniute, bastonase in siruri nesfarsite, stres sa nu purceluiesti

c-asa, ai mei tot mesteresc la cartile-alea, nu-s eu atat de cooperanta cat sunt ei de sarguinciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap, daca e chiar grav la colon nu e pb asa mare, se opereaza si trateaza cu succes, stiu mai multe persoane care s-au tratata si sunt bine merci! Pana una alta bafta cu infectia, ca nu e chiar degluma nici cu aia!!
Eu cand eram cu tata cu pancreasul in spital ii invidiam pe aia cu colonul.

Noki, da, asa e, alta treaba cu gradi, Nati a lucrat de s-a plictisit pe caietele tip.
Da, mai, de cand a inceput scoala daca s-a mai deschis televizorul de 3-4 ori. Zicea o mamica la sedinta ca a fost pedepsit copilul 2 saptamani fara Tv am ramas masca, la noi in ultimele doua saptamani daca s-au uitat o data deci nici nu s-ar simti o astfel de pedeapsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

da, asa am luat-o si eu (dupa ce am reusit sa ma adun - adica azi). ca si in caz de grav se poate opera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

In viziunea mea si a bufnitei (Doamne ajuta s-o tina asa) temele alea obligatorii NU egal boring stuff. Liniutele si aparentele plictisitoare si repetitive bastonase&co au rolul lor care odata explicat copilului le poate face mai atragatoare.
Dar e drept ca eu ma refeream mai mult la carti de-alea educative. Eu le zic generic lectii.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

fi-miu ma intreaba daca nu poate sa completeze mate2000 pana la sfarsitul caietului ca sa scape de teme.mai ales ca dupa bastonase urmeaza partile interesante cu adunari/scaderi.
nici la noi nu sta tv deschis, dar pe la 8-830 fi-miu se retrage sa stea lungit in pat si sa se uite la desene.imi dau seama ca nu mai poate sa stea de oboseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mai, numai al meu e huhurez si la 11 noaptea abia reusesc sa-l bag in pat? (si 3 zile pe sapt. face fotbal cate o ora jumate - doua, asa ca nu pot zice ca n-are activitate fizica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cool David!

Silvia e huhureaza, sta in pat si nu adoarme pana pe la 12. Era greu de culcat si ca bebe, greu si acum. Nati adoarme pe la 10, la 5 minute dupa ce s baga in pat. Maxim 10.

Mergi la inceput