FIV cu Dr. Dragos Albu 67

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Annika frumoasa beta dar sa stii ca la valoarea asta nu se mai dubleaza la 48h. O data ce ai vazut sarcina la eco beta nu prea mai e relevanta. Ai grija de tine si tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

buna ... sunt putin mai linistita, secretia nu mai e atat de maronie ... inca n-a iesit beta - cel mai devreme maine dimineata.
De cand am facut ET-ul ma tot pipai pe sani pe lateral ca sa vad daca ma dor - doar asa imi dau seama ca ma dor. De atunci si pana acum cred ca mi-am format deja un tic ca astazi eram in sedinta cu directorul firmei la care lucrez si fara sa-mi dau seama "i did it again" .... cand am realizat ce-am facut si mai ales ca l-am vazut ca s-a uitat la mine ... jale... imi venea sa intru in paman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor,va pup pe toate
cam liniste pe aici...
fetele cu monitorizarile de ieri ce vesti ne aduceti?
haideti ca toamna se numara bebeiii...

Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Anika mami,stai linistita nu mai cauta semne...
e mai bine sa nu le ai...ca tare rele mai sunt unele din ele...
mergi la eco,asculta inimioara si apoi lasa pe bebe sa creasca ...
pupam burtica

Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

hello doamne scumpe
Lumi la monitorizare a fost ok sa zic asa ..la mine a fost prima,am un endo de 8 .estradiol de 10 si progesteron de 0.1...ce zici este ok? eu sunt cam speriata cu val. astea ....

Ellamia tu ce ai facut ieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELLAMIA31 spune:

Buna fetelor!
Nu mai inteleg nimic, vineri mi s-au comunicat niste valori..
Sper doar sa fie datorita AC-ului luat pana de curand si sa se "indrepte"..
Deci: eco ok (cu un chistulet de rigoare, nu imi fac griji de el), dar:
endometru=3 (cea mai mica valoare dintre toate monitorizarile incepute acum 1 an si jumatate, de regula avea intre 4-9 mm)
Estradiol=10, Progesteron=0,1, cu observatia ca nici pana acum nu a venit CM.. Crystyne, aceleasi analize se pare..
In rest, prima injectie - ok, mi-am facut curaj si mi-am facut-o singura acasa.. Toate sperantele mi le pun in urmatoarele monitorizari..
Fetele cu experienta, voi ce parere aveti?
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

crystyne daca e monitorizarea de dupa AC si inainte de stimulare esti OK. ovarele au fost puse la odihna, deci estradiolul nu are cum sa fie mare, nu ai ovulat, deci nici progesteron mare nu ai de unde sa ai. in plus, pana la ET e bine ca progesteronul sa se mentina mic. estradiolul va incepe sa creasca odata cu foliculii. bafta in continuare !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crystyne

hello doamne scumpe
Lumi la monitorizare a fost ok sa zic asa ..la mine a fost prima,am un endo de 8 .estradiol de 10 si progesteron de 0.1...ce zici este ok? eu sunt cam speriata cu val. astea ....

Ellamia tu ce ai facut ieri?

Pentru prima monitorizare esti ok ,asa ca fii zen nu te mai stresa
Si eu la prima monitorizare tot asa mici am avut valorile,

Mergi la inceput

Hey domnita noastra draga Qiao,de ce nu sunteti la somnic la ora asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Ella, Crystyne, si la mine valorile au fost aceleasi la prima monitorizare. Cum au zis si Qiao si Lumi, sunt valori normale (dar mai zic si eu odata ). Si-apoi de-abia acum incepeti injectiile de stimulare, valorile se vor modifica de-acum incolo, dr. le verifica si va indruma cu tratamentul in consecinta.
Ella, la mine menstruatia a venit cam la 5-6 zile dupa terminarea AC, nu te ingrijora. Si endometrul bineinteles se va modifica dupa...
Bafta multa in continuare!

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 15+

Mergi la inceput