FIV cu Dr. Dragos Albu 67

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

ella pe 17 ma duc sa imi scot steriletul si imediat sper sa incep si schema fiv ,probabil voi astepta primul ciclu ,nu stiu exact ca dr Albu (asa ti-am raspuns si la intrebarea in leg cu cine fac fiv-ul ......da tot cu dr Albu il fac )mi-a zis ca este important pt el ca embriologul TERRY sa se se ocupe de aceasta data de embrionei mei , si ca vom face in asa fel incit sa fie si el in tara,eu sper sa am productia cel putin ca la ultima stimulare sa pot face cu blastocisti. Cind am fost acum 2 sapt la control l-am intrebat daca o sa mai iau si anticonceptionale avind in vedere ca am avut acest sterilet si mi-a zis ca da macar 14 zile si tot voi avea......eu sper sa ma incadrez pina in decembrie sa fie fiv-ul gata...........apropo stiti care este programul lor cind iau concediu in perioada sarbatorilor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Anika ,ai inceput sa iei duphaston ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ spune:

Buna dragelor
Am facut pana la urma transferul luni, pe 24, seara tarziu. Din 8 embrioni se pare ca doar 2 au rezistat. mi-au spus ca cei 2 sunt buni si nu au pierdut nimic la decongelare. asa ca acum astept...testul ar trebui sa il fac luni pe 8.10, dar il voi face sambata, in z 12 de la transfer...va pup si mult succes tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Angi sa-ti ajute DD sa fie bine de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Angelica eu incep Dipherelin-ul pe 27.10, iar Lucia mi-a zis telefonic ca mi-au marit perioada de AC astfel incat sa-l prindem si pe Terry disponibil. Sper si eu sa fie asa, ca una era daca o auzeam din gura lui Dr. Albu si alta de la Lucia. Asta inseamna ca daca pe 17 iti scoate sterilerul e posibil ca sa prinzi si tu punctia si ET de la jumatatea lui nov, si atunci sa nu mai fi dependenta de programul din dec (pe care eu nu-l stiu).

Crystyne activeaza-ti de rog PM

toate fetele si burticile

Mergi la inceput

Lili 2 de calitate foarte buna e tot ce ai nevoie. Acum incearca sa nu te stresezi deloc (stii cum se zice ca si punctia era un stres urias - tu nu ai mai trecut peste acest stres de data asta), deci acum iti ramane doar sa te relaxezi astfel incat sa le creezi conditii bune si sa ramana cu tine urmatoarele 9 luni.
Si ai scapat si de stresul celor 10 mesaje necesate pentru a nu mai avea nevoie de moderator ;) deci totul e pe drumul cel bun

Mergi la inceput

Draga mea Ella dar i-mi poti spune cum sa fac?

Citat:
citat din mesajul lui EllaE

Angelica eu incep Dipherelin-ul pe 27.10, iar Lucia mi-a zis telefonic ca mi-au marit perioada de AC astfel incat sa-l prindem si pe Terry disponibil. Sper si eu sa fie asa, ca una era daca o auzeam din gura lui Dr. Albu si alta de la Lucia. Asta inseamna ca daca pe 17 iti scoate sterilerul e posibil ca sa prinzi si tu punctia si ET de la jumatatea lui nov, si atunci sa nu mai fi dependenta de programul din dec (pe care eu nu-l stiu).

Crystyne activeaza-ti de rog PM

toate fetele si burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Angi, nici eu nu cred ca te intinzi pana in decembrie cu FIV-ul. N-ar fi prea frumos sa te stresezi pe-aici cand dr. e plecat - din cate imi aduc aminte de anii trecuti, el cam lipseste primele 2 saptamani din ianuarie. Nu stiu daca ma insel, asa imi amintesc eu...
Iti doresc sa fie cu succes si sa primesti un cadou frumos de Craciunul asta

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 15+

Mergi la inceput

Dragele mele mie mi-au rams niste AC. daca are cineva nevoie pentru completare le daruiesc cu mare drag ...eu sper sa nu mai am nevoie vreodata de ele....

Mergi la inceput

Crystyne multumesc, da l-ai activat. Ti-am si trimis mesaj, il gasesti in "Mesaje private"

Mergi la inceput