FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 32

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata
Nasha lui Sper...
La multi ani, sa ai cea mai frumoasa zi si la anul pe vremea asta sa stangi cel putin un bebelas in brate.
Amalia, te rog sa nu te stresezi cu analiza asta, ca poate influenta si stresul, in mod sigur se vor gasi cele mai bune solutii si vei fi pregatita sa iei acasa puiutii pe 23 oct ...sa stii ca ziua asta e o zi cu noroc , iti spun din experienta
pt toate fetele

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Sandy eu am vb si cu cei de la Brno, i-am intrebat de aspirina/clexane/prednison, si-au dat acordul pt toate insa mi-au spus sa stabilesc dozele cu gyne.
Din pacate aici nu putem obtine asa usor RDV la medic, a tb sa ma milogesc de receptionera sa ma programeze luna asta :)) altfel ma programau in octombrie.
Sistemul medical al astora ma scoate din pepeni... dar n-am ce face: nu-ti poti cumpara medicamentele fara reteta, nu poti face analize fara sa fie prescrise de medic.
Norocul meu e ca vin destul de des in Ro, si-mi fac toate analizele de care am nevoie si stocul de medicamente ca altfel.... am innebuni aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Buna fetele vesele,

Amalia si eu te rog sa nu te mai stresezi si poti sa inlocuiesti vitaminele prenatale cu vitamine luate separat(te uiti sa vezi vitaminele din prenatal si la concentratii si ti le iei separat si asa salti Iodul din prenatale, ca sigur el e de vina ca ti-a crescut TSH asociat cu scaderea Eutyrox). La noi mai este Elevit care nu are iod dar are vitamina A. Am vazut ca unii medic recomanda Elevitul in loc de Femibion

Fetele eu am vb intai aici cu ginecoloaga mea si am discutat ce schema de suport in afara de Utrogestan si estradiol mai am nevoie, si dupa aia le-am trimis la Dr. Stepan cu explicatii de ce aia si aia si am avut si OK-ul lor.
Acuma ref la schema e aproape copy paste cu cea de la FIV-ul din mai la care am ramas gravi, doar ca iau in plus Magne B6 2x1/zi, iar aspirina iau zilnic nu 1 la 2 zile cum luam atunci.

Toate gandurile mele bune si sustinere si energie pozitiva spre BudapestaDoamne ajuta

Fetele va pup pe toate ca eu io-s cam ametita ca mi-a luat o gramada de sange. Sper sa iasa bine toate analizele. Si daca tot am fost am mai luat si un beta(sunt dusa....)

Mergi la inceput

Ruxi bine ca ai reusit sa te programezi si rezolvi si asta pana ajungi la Brno si apoi cu sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Nasha LA MULTI ANI!!!si ginduri pozitive catre tine
Fete pe 1 octombrie am programare la endocrinologin toata nebunia de aici am gasit foarte repede

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor
va multumesc pt urari, am ajuns aseara tarziu acasa. Ce bine e acasa!!!!!!!!! Acum gatesc un pilaf cu rata si tb sa ma apuc de curatenie.
Sandy esti de belea cu BHCG-rile tale, cand te cumintesti?? Vezi ca de la o valoare in sus, parca de la 1000 in sus nu se mai dubleaza la 48ore asa ca sa nu te sperii. Cred ca e baietel

Miracol papusica mica

Amalia inlocuieste vitaminele alea cu unele fara iod , si eu am avut o crestere a TSH cand am bagat femibion peste euthyrox. Acum iau Elevit si euthyrox.

Wish dar tu de ce mai iei femibion dc ai taxofit?

Nasha lui Sper LA MULTI ANI!!! Sa ai un cadou f f lipicios de care sa nu te poti dezlipi 9 luni . Urarea e facuta din suflet

Mergi la inceput

Sperbine ai revenit acasica

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Sper bine ai revenit si welcome home Da asa-i sunt belea si sa sii ca si eu am sentimentul asta ca e baiet si nu stiu de cedincolo de faptul ca a fost mai lenes la implantare ca cica asa se zice ca baietii se implanteaza mai tarzior. Acum ce-o da DD e bine primit. Sanatos sa fie.
O sa inchei cu betele imediat ca ii vad inimioara
Sa stii ca si io am acasa si Elevit dar inca nu l-am testat ca am vazut ca sunt mari tabletele si parca nu mi-au facut cu ochiul

Gagici pupici la toate.

Mergi la inceput

Amalia ai vazut ca DD e alaturi de tine si are grija sa te gravidesti toamna asta.

Mergi la inceput

Da Sandy ieri noapte neputind dormi am avut o dicutie cu DD si L am rugat sa ma ajute cum ma ajutat si pina acum si am rezolvat lucruri imposibile si dupa cum am spus EL este bun si ma iubeste si mi a aratat cum sa gasesc solutia si cred ca vitaminele sunt devina sunt sigura dar pe 6 cind merg la clinica voi afla de la medic ce vitamine sa iau si endocrinologul imi va spune ce sa fac deci fetele pentru toate exista o solutie important este sa credem si sa nu ne panicam
Eu mai am 2 postilute ca sa imi vina cm pe 4 sa fiu simbata in z 3 ca duminica nu este medicul la clinica
Sper sa nu fie problema ca la donatoare ii vine pe 5 si mie pe 4 ce ziceti la voi cum a fost sincronizarea?

amalia tsakoniati

Mergi la inceput