FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 32
Raspunsuri - Pagina 10
Ruxandrica spune:
Wish de la Brno nu am nicio recomandare ref la aspirina, am sa discut insa treaba asta cu gyne vineri.
Azi raportez prima zi de AC
tusferi spune:
Wish, nu am primit prednison. Singura chestie pe care o iau pt tiroida este seleniumul... M-ati speriat putin cu tiroida, poate ma duc sambata la analize...
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot
Wish42 spune:
Ruxandrica
cel mai bine sa vb cu ginecologul.
Eu stiu ca AC ingroase putin sangele iar aspirina fluidizeaza sangele,deci in combinatie nu cred ca fac rau.Dar este doar parerea mea,precis un dr stie mai bine.
tusferi
stai linistita draga mea.te rog nu intra in panica.
Daca totul e ok si te simti bine inseamna ca nu sunt probleme.
Desigur insa poti sa-ti faci analizele si sa mergi la un endocrinolog specializat pe probleme de infertilitate pentru interpretare.
Presupun ca clexane iei pt mutatii,aspirina ti-a recomandat?
Seleniumul il iei pt tiroidita autoimuna?Ce anume si in ce cantitate?
Fetelor stiti un dr endocrinolog specializat in infertilitate?
Ruxandrica spune:
Wish ai dreptate cu AC-urile, si eu cred ca e mai indicat sa le combin cu aspirina, insa tot am nevoie de sfatul doc sa-mi spuna ce doza e mai potrivita si daca sa iau una pe zi sau una la 2a zile.
Anyway... cum la tipa asta o sa merg si daca am sa raman gravida, tre sa ne fortificam relatia nu de alta dar eu sunt un pacient cam dificil
miracol11 spune:
Buna seara fete dragi...am intrat si eu putin sa vad noapte buna!
sper...Felicitari si CASA DE PIATRA....DUmenzeu sa va binecuvanteze caminul cu un prunc frumos!!!Doamne ajuta!
amaliaro, cum puii mei a crescut asa TSh-ul ala tu fata draga?...oare e buna iesita analiza...mi se pare prea mare diferenta totusi...zic si eu, nu ma pricep,Dr ce zice?tu sa stai linistita, stii f bine ca dr e f bun si nu lasa tiroida sa isi faca de cap...si tu iti vei lua acasa bebeii cu bine!
Sandy, felicitari pt beta 3!!!bebe creste bine si asta e tot ce conteaza~!!!
noi2 felicitari iubita!!
iri, ai grija de tine si de bebica!
bichi, sa ai doi bebei sanatosi si frumosi!!!sotul o sa fie in al 9-lea cer cand va vedea ca are pereche!
eu sunt f obosita, azi am muncit ca o eroina, aseara m-am pu sin pat doar pe la 1 noaptea ca am fost in vizita la cineva, si in seara asta mi-am scos nepotica si sotiorul la Circ, a venit un circ nou in oras, si al meu consort nu a fost niciodata la circ!...chit ca are "circ" acasa...l-am dus si la spectacol...a fost f ff frumos...rasetele de copii m-au binedispus...la fel si trompele elefantilor care se perindau la 10 cm de noi...am stat in loja...si maaare greseala am facut
ma bag la nani sa recuperez reprezele de nesomn...va doresc o seara buuunnnaa!!!
pup toata gasca de gravidute si viitoare!!
Astept un "miracol" curand...
Sandy2707 spune:
Miracol
Wish nu scrie nici unde ca e contraindicat dar eu am constatat de 2x ca sub tratament cu Eutirox cand am luat Femibion cu Iod mi-a crescut TSH asa ca acum suflu in el si nu il mia iau zilnic ci alternativ cu un complex de B-uri si acid folic. Sper am inteles ca apatit la fel i-a crescut TSH de la Femibion
Tusferi faci fb ca iti faci analizele de tiroida. Ele trebuie facute macar o data pe trimestru de sarcina. Eu intentionez insa sa le fac lunar ca sa sesizez orice modificare.
Fetelor se poate lua aspirina cu AC dar aveti grija la doza. vb cu medicii vostri si cu cei de la Brno.. Eu le-am cerut OK-ul pt aspirina, Clexane si prednisolon.
Si eu iau prednisolon din cauza tiroidei (7,5mg/zi) dar si din cauza ca am sarcini oprite in evolutie si o sarcina toxica si asta poate insemna ca organismul poate respinge sarcinile. Daca va stiti cu alergii, rinite alergice e bine sa primiti prednison/prednisolon cu 2-3 zile inainte de ET si pana la BCF sau 11 saptamani; dar discutati cu medicul vostru ginecolog si apoi si cu cei de la Brno
toate fetele. Noapte buna
noi2 spune:
miracol, mersic!
Eu am primit prednison in schema incepand cu ziua ET, pentru a scadea putin imunitatea si astfel corpul sa nu respinga embrionul. Pe langa asta, am astm bronsic si ma ajuta si la reducerea stranutului si rinoreei, asta ca sa nu deranjez bibilacul. Aspenter am incercat sa iau incepand cu ziua ET, insa am descoperit o alergie la el si am renuntat. Dr. de la Brno mi-a spus ca nu este obligatoriu, insa am compensat cu putin vin inainte si in seara cu ET si ananas in fiecare zi de atunci.
Fug la somn!
fumi spune:
buna dimineata fetele,
noi2, felicitari, sa fiti sanatosi!!!!
Sandy, a inceput si la mine numaratoarea inversa, ET e prevazut in 3.11 si o sa mergem cu masina.
Wish 42, nu am primit in schema si aspirina si am probleme de trombofilie. Ginecologul a zis ca dupa ce vede rezultatele de la anticorpi, o sa vada daca trebuie sa-mi dea si aspirina.
Pentru mutatii am primit Clexane 0.4.
Sandy, cei de la Brno ti-au recomandat prednisolon, clexane si aspirina sau ginecologul tau dupa ce le-ai trimis analizele?
Sper, la multi ani!!!!!
toata gasca
amaliaro spune:
Buna dimi gasca vesela !
Miracol fata muncitoare
fetelor femibion eu nu iau iau acid folic cu vitamina B12 si iau vitaminele prenatale care contine iod asa:140 mg siRDA=93mg dar cum sa nu iau vitaminele prenatale ?http://www.vitabiotics.co.za/detail.php?product_id=53&productname=Pregnacare%20Plus
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota
tusferi spune:
Neata fetelor!
Sandy si eu am recomandare de la medicul endocrinolog pentru repetare lunara. Sunt 5 saptamani deja. Am mai amanat putin pentru ca mai am niste analize pe care trebuie sa le fac la 6 saptamani si nu vreau sa ma intep din 2 in 2 saptamani, mai ales dupa ultima experienta avuta, cand m-au intepat de 3 ori ca nu gaseau vena si nu curgea nimic
Wish, sunt deja sub supravegherea unui endocrinolog specializat in infertilitate, deci e in regula din punctul asta de vedere. Iau si aspirina cu Clexane. Cat despre selenium, mi-a recomandat Proselenium, 4 pe zi, 2 dimi si 2 seara. O tableta contine 50mcg, deci 200mcg de selenium pe zi.
Pup toate fetele
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot