Clubul "babelor" FIV-oase 61
Raspunsuri - Pagina 17
velvet spune:
neata fete
sami cum sa gasesti,ma,si valiza si portofel in aceeasi zi? tare asta!
amaradia,mult succes in aventura!
va doresc o zi linistita!
QiaoBing spune:
neata si de la mine
samira dar interesant magazin ai daca isi uita lumea acolo toate cele cu ochii la rafturi nebuni sunt multi pe lumea aia, iar vorba aia cu fapta buna si pedeapa am probat-o si eu. ma necajesc pe moment, dar pe urma imi trece. pt doamna draga
miky la mine "senzatiile" au diferit la fiecare sarcina, asa ca relax, mai ai putin.
gaby ti-as zice si tie povestea cu stresul si reducerea sanselor de a concepe daca mi-as aminti-o exact, numai ca din pacate memoria mea e full si nu mai retine decat ideile principale, nu si detaliile. mi-a facut o dr o schema in care imi arata cum hormonul stresului influenteaza negativ activitatea organelor sexuale. asa ca mai da-i si neuronuli tau o vacanta, mai lasa luatul ala de temperatura, ca nu asa se fac copii, cu termomentul infipt prin diverse cotloane, la chiloti uita-te sa vezi doar se asorteaza cu restul tinutei, iar pe sot nu il mai privi ca pe taurul comunal adus pt monta. viata mai are si alte aspecte pe care le pierdem si pe urma o sa ne para rau. nu zic sa renunti la a incerca sa faci, copii, dar o inversunare zi de zi pe termen lung nu poate face bine nimanui, nici tie, nici relatiei de cuplu.
elly ia papa si niste banane, poate se mai potoleste. stiu ca atunci cand ma durea pe mine de parca eram impuscata in burta, bananele au calmat situatia.
toate fetele
gabyv spune:
Qiao da, cata dreptate ai! Din pacate neuronul meu, e tare "agitat".
Gata, plec la sper sa ma intorc mai ... zen.
amaradia spune:
elly, te mai doare stomacelul?
ia incearca tu sa bei niste lapte iar dimi pe stomacul gol ia o lingurita de miere.
e un bun pansament pt stomac.
... si cand te simti mai bine si daca starea ta viitoare iti permine fa si o endoscopie digestiva
ca sa treaca mai repede.
elly_me spune:
Qiao- mananc putin si des .. multa paine prajita cu beanzica dulce .. oua fierte ...
Ieri mi-am facut orez cu lapte cu mere coapte la cuptor deasupra .. a mancat si sotul .. a spus ca-i delicios ...
Azi fac o supa creme de legume ... carne de pui la cuptor si o budinca de macaroane cu branza dulce ...
...
Mananc biscuiti populari ... si ma simt mai ok ...
Am dureri .. dar nu mai am crampe ...
Sunt pe calea cea buna ...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
bombi spune:
Arunc si eu o dedicatie in eter pe traseul Budapesta-Bratislava:
Alles Gute zum Geburtstag si concediu placut!
amaradia spune:
elly, te rog io nu mai manca carne de pui din comert. e cea mai injectata carne.
carnea de pui este raspunzatoare pt formarea chisturilor ovariene.
la noi, la spital, vin fetite de 5-6 anisori pt eco si le descopera chisturi ovariene din cauza consumului de carne de pui.
MeAlex spune:
Neata fetelor!
Noi mancam rar carne, si cel mai rar, carne de pui. De obicei cumpar de la CocoRico, scrie ca nu au hormoni, aditivi si inca ceva...dar na, nu stiu daca e chiar asa. Sincer, nu stiu ce sa mai mancam: prefer carnea slaba de porc, rar...dar avem probleme mari si cu legumele: vara asta am facut toxiinfectie sau intoleranta alimentara de 2 ori de la rosii, de fapt de la chimicalele din ele...Ultima data a facut si sotul meu...
Nu avem o sursa de incredere de la care sa luam...
La fel, despre lactate, se spune ca nu sunt ok, ca sunt cancerigene, ca omul nu ar trebui sa consume lapte, dupa ce creste, lapte care e destinat sa faca mare vitelul de exemplu.
Apoi, la probleme imuno si, daca nu ma insel, si la endometrioza, nu sunt indicate lactatele.
Cu cerealele simt ca nu ma impac, cred ca am o usoara intoleranta la gluten...si atunci?? Ce mananc? Doar seminte?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)