Clubul "babelor" FIV-oase 60

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Ari, deci 6mii...ok, am timp sa strang banii.
Lara, dar de unde te-ai repatriat?
Ana
Azi am avut o zi wow, nu am stat cuminte 5 min si abia mi-am pus o supa la facut. Noroc ca nu o fac pe aragaz, ca muream de somn langa ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Lara la tine vin dupa FET. iau caietelul si vin la brainstorming. so: discutam, nu ne contrazicem (cel putin cat e brainstorming) si apoi tragem linie. daca vrea si loretta sa vina mai facem un caietel. cafea la discretie, doar e piata libera. sper sa ma intalnesc cu o "bortzoasa" care, culmea, sa ma covinga, de ce nu, sa merg la kovacs

ioana, mi-am dat seama aseara dupa ce am scris ca tu inca astepti sa-ti iei fata acasa. sper sa ma ierti. tu cum esti discreta, am uitat. voiam doar sa te intreb ce-ti mai face fata. daca mananca si te face fericita (lara, nu vorbesc cu -ici:), dar credeam ca esti acasa cu ea. apoi mi-am adus aminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Eu stiu ca Ioana a luat-o pe Ana acasa, nu?!

Lara, Bombi, stiu ce ziceti. Si era sa ma pierd si eu in hatisul asta emotional al lui "dar daca". Insa pur si simplu nu am putut avea incredere in reusita acestui FIV. Nu cu un singur folicul. Daca ar fi fost macar 2, sigur mergeam pana la capat. Dar simplul gand ca as fi dat 2.000 de euro si nu iesea si mai trebuia sa dam vreo 4.500-5.000 pentru donate.... Prea multi bani, pur si simplu prea multi. Vrem si noi casa, vrem si noi concediu, nu numai sa strangem bani si sa facem economii pentru asta si pentru FIV-uri. Prefer ca astia 2.000 de acum sa ii folosesc pentru hainute si alte cele pentru copil/copii decat sa ii dau pe ceva cu sanse foarte, foarte mici. Il apreciez pe PK ca nu mi-a dat nu stiu ce sperante, ca a fost sincer cu mine. Desi eu cred ca se astepta sa hotarasc sa merg mai departe, cu toate ca mi-a spus ca donatele ar fi cea mai sigura optiune. Nu am putut insa. Nu am avut incredere. Ma mai gandesc acum la inca o chestie. Oare daca nu luam AC-uri era altfel rezultatul?! Am uitat sa il intreb pe PK asta.

Sabina, ti-a priit statul deoparte de forum, ai alt tonus, esti mai relaxata.

Elly, capul sus. Ai destui foliculi, trebuie sa faci punctia si te descurci tu cumva cu serviciul. Spui si tu ca ti-a fost rau si te-a dus sotul la urgente.

Am uitat sa va intreb ce am vrut. Ce se intampla cu foli meu mai mare acum? Va mai creste un pic din inertie si pe urma va fi ovulatie spontana?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Ana, imi pare nespus de rau de situatia asta.
Elly, bafta la punctie. Lasa serviciul, nu te mai stresa din cauza lui. Se vor rezolva astea, te invoiesti sau iti iei concediu medical
Miky, fii optimista, crede in sansa ta. Bravo pt cei 8 embrioni congelati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ana imi pare tare rau , eu nu prea inteleg treaba asta, tu ai ramas natural iar acum nu au fost ovocite nici stimulata . Te-ai gandit sa mai urmaresti ecografic foliculul, la tine in localitate, si cand ti se spune ca este destul de mare sa faci declansare si apoi sex dirijat. Financiar nu este un capat de tara si poate exista o sansa, parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Many, m-am mutat din TM intr-un oras mai mic si ar trebui iarasi sa fac drumuri la TM pentru ecografii. In acest moment nu mai am chef de nici o ecografie, de nici un medic. Am facut in ultimii ani eco si analize cat pentru toti anii de dinainte. Am fost la medici, la homeopati, la fitoterapeuti, am trimis mailuri o gramada pe problema asta. Nu mai am chef de nici un eco. Pur si simplu am obosit in acest moment. Poate ar fi trebuit sa mai astept cu FIV-ul, sa se mai linisteasca apele pe aici, schimbarile au fost mari si stresante, iar acum asta... Sunt cam deprimata si nu mai fac nici o investigatie pana la donate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

Qiao sa dea Dumnezeu sa iei alegerea cea mai buna!

Ana multa putere iti doresc si numai bine!

o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Ana imi pare rau ca nu mai poti face fiv-ul, nici nu stiu ce sa iti spun, sunt alaturi de tine.
Elly vezi cum rezolvi la servici, nu ai cum sa ratezi fiv-ul.
Aadina cum mai esti?
Qiao asteptam sa ne pove cum a fost la Tayfun.
si sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miky neata cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Ana, ca o patita in intrerupt stimularea, iti sunt alaturi con todo mi corazon
Ce-i drept mie nu mi-a vorbit niciun medic pana acum de donate (o fi ca sunt sub bariera aia de 35 de ani?! ), desi, din cate imi amintesc, AMH tau e ceva mai marisor de acel 0,4 al meu Protocolul tau mi se paruse inovator, insa din pacate nu a dat rezultate. Eu as fi mers mai intai pe un FIV au naturel a la Ady sau un alt protocol fara AC - caci se pare ca noi nu trebuie sa ne "odihnim" prea mult (flare, maybe), dar daca ti-ai gasit drumul e foarte bine si sa auzim numai de bine!

Qiao, ca si Lara, eu ti-as zice sa mergi spre expandati (nu ai lui Ari, altii, bineinteles) sau oo donate. Tayfun nu stiu daca nu crede in donate din punct de vedere etic sau chiar religios, insa este foarte convigator ca orice turc (ca mai stiu si altii business related), nu neaparat din punct de vedere comercial, ci mai ales ca asa sunt ei ca si personalitate - sunt expansivi si nu renunta decat ff greu. De aia au fost cuceritori imperialisti!
Bineinteles, in cazul meu, ii voi da sansa sa isi dovedeasca maiestria si, evident, sper sa fie cu finalizare pe 9 luni (merge si 7, nu m-oi supara prea tare din asta) dar de nu... hmm! Czech sounds good (am inteles ca personalul are si uniforme transparente ).

Bombi, ai dreptate, replica lui Carrie pare a fi voluntara, insa ma gandeam ca la cat a luptat sa fie impreuna cu al sau Mr. Big, si-ar dori un Big-ishor sau o Big-ishoara romantica incurabila, na! Candence, do you hear me?

Lara, n-am castigat inca si Bora-Bora mai are de asteptat! Mi-a trecut prin minte bancul ala cu cel ce se tot ruga la DD sa il ajute sa castige, iar de Sus i se zice la un moment dat: dar cumpara macar un bilet!!!!

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput