Clubul "babelor" FIV-oase 60

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

incepusem asa:
woah, ce de lume aici, la ceas de seara
urma propunerea, sa formam un comitet de primire, pe cand se-ntorc ana & qiao cu breaking news..good news, imi imaginam..
apoi, am pierdut mesajul..dup-aia, am cetit..acum, m-am blocat..

ana, uuuuufffff, ce greu mi-e, sa mai gasesc acum cuvinte de consolare
pacat, pacat, pacat..mama ei de treaba..
nush ce sa-ti mai zic acum..am ramas efectiv fara cuvinte, draga mea
e bine ca, ai scos la bataie plan B..asta-i tot ce-mi vine in minte

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Iyi geceler !
M-am returnat. am fost tare amarata ca fix azi a plouat de a rupt. asta pt ca am zis sa merg acum, sa nu aman pt octombrie ca poate se schimba vremea. va povestesc maine mai pe larg, ideea generala e ca tayfunelul nu prea iubeste donatele si cand a mai vazut si 4 foli pe stangu si 1 pe dreptul a zis ca inca nu mi-am cantat cantecul de lebada. mi-a tinut insa si discursul cu procentele
aaa, si endo al meu in z12 era a loc de 6,ceva , dar ca structura e ok si a zis ca asta conteaza mai mult decat sa fie gros si prost
Ma duc sa ma dusez si sa nani - am dormit iepureste azi-noapte pandind sa stea ploaia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

ana, de obicei, imediat dupa o veste proasta luam decizii radicale. Dar dupa citeva zile ne calmam, mai reevaluam situatia si ne mai schimbam parerile.

Dupa mine, nu as fi renuntat la sansa asta. Ai facut deja 12 zile de stimulare, ce mai contau inca 3-4?

Te imbratisez si-ti doresc sa iei impreuna cu sotul tau cea mai buna decizie pt voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Fetelor eu vreau sa fac punctia ...logic
Dar ma. "omoara" scarbiciul
Nu stiu cum voi face ... Dar sper sa iasa bine....
Am tras o mare plansa ....de mult nu am mai "vb cu boboceii"

Acum ce o vrea DD .

Miky... pupicei.... acum esti insarcinata
Gandeste pozitiv

Ana..imi pare tare rau... :((((((
Eu am prea multi foliculi....
Ti as da de la mine.... Dar calitatea lasa de dorit la ai mei. :(((((

Eu sunt ok....numai seviciul imi face probleme
Sper s#259; iasa ok, pt ca endom îl am ok, foliculi prea multi...
Va pupppp pe toate
Noapte buna

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

PS... Se vede ca sunt stresata...
La ora asta dormeam de obicei... acum stau si butonez telefonul...
Eu am program de copil mic...la 22.30 dorm bustean in mod nomal

Pupici

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

qiao,
te-am asteptat
si-acum sa-ti zic..told you so
(keep in mind ca, turcii au comertul in sange..si da, se vand/sau vand mai bine decat oricine..e, un fel de bazarul vietii, Turkye)
puteam sa jur ca, o sa vii chitita (sau, cel putin reasigurata) sa ramai la material propriu..nu vreau sa zic ca, e imposibil, nope, nici pe departe..vreau sa zic ca, pacat ca nu-i si la noi, ca-n Israel..sa facem fiv-uri mocca, pana la ultimul ou
dar, cand e vb de ~5000 Euro/distractia la Istanbul si cand, (de regula) nu pica din cer (nanne, n-ai castigat nici azi la Lotto??), atunci, comertul cu sperante/iluzii poate fi, an expensive game to play...
maine, sper sa-mi zici ca, nu-i asa (recunosc ca, e doar un feeling si poate, ma-nseala), si sa mai parezi o gogonea..
happy to withdraw

p.s.: e bine ca ti-a apreciat endo fitzos, dilema pt care ai facut tot drumul asta, nu-i asa?
p.p.s.: pe mine, nu ma afecteaza ca, turcafletz nu-i fan donate
dar, sunt curioasa, din ce motive anume?? etice? morale? medicale? poate ca, n-are in portofoliu?
te pup tare si stiu ca, in cazul tau, mereu, noaptea e un sfetnic bun..maine sunt busy-busy pana dupa pranz, dar, la intoarcere, sper sa gasesc varianta romantata a aventurii turcesti..prezentata pe larg, cu lux de amanunte, in stilu-ti inconfundabil
noapte buna

le: ana, votez si eu cu bombi si cred ca, la randu-mi, as fi mers pana la capat, pe principiul nu stii niciodata..ai, totusi, (doar) 36 de ani

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ana, eu nu zic ca imi pare rau pentru ca daca ai luat o decizie inseamna ca iti gasesti drumul. Nu vreau sa dau lectii nimanui dar iti spun doar parerea mea, a unei proaspete mamici care a trecut prin ultima incercare cu ovo proprii, din care s-a nascut Ana mea. Si eu am zis ca daca nu iese acum, o sa merg pe donate, si iata ca a fost cu noroc. In schimb m-am intrebat cum ar fi fost daca mergeam pe donate si eu cred cu tarie ca era fix la fel! Adica copilul il iubesti in exact aceeasi masura. Acum, dupa ce am trecut prin toate, nu cred ca as face vreo diferenta! Parerea mea.... asa ca eu zic ca ai luat o decizie buna daca asta iti mareste sansele de success. Un mare

ImiMs, tin pumnii tare stransi!

Qiao, asteptam povestea elaborata :-)

Lara dear, de unde te-ai repatriat ca io ori is proasta ori nu vad bine. Nu ai facut deja FET nu? Nu de alta dar sa nu sari recomandarea mea cu baia in Tarnitza

Sami, cum adika Hello? Pai si altceva ce mai zici?

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Lara

qiao uau. fusei la turc?

ana te pup. cine stie, poate ramai natural luna asta. poate poate

loreta, doamna mea, noi doua ar trebui sa ne intalnim la o cafea

Mergi la inceput

huh, ce trupa aleasa de noctambule

sabi, vraeu si eu la coffee (sunt la mijloc intre tine si Lore), asa ca, va invit

Ioana, ma rasfatam..am inceput ziua, cu fetele de la donate..

anchusa te stiu de undeva, ca sa vorbesc si eu in clisee, dar am un lapsus acut..adu-mi aminte..unde ai facut fiv-ul verii? welcome to the club sper sa nu fii, doar in trecere..

didiloo, sorry, votez (again) cu bombi si eu ai inca prea mult ovitrelle in organism, ca sa fie relevanta beta..si cum trend-ul e descendent (ziua 20 DPO), parca n-as mai prelungi agonia..

nanne, LOL te citesc si am senzatia de mirror-ing..imi vine sa te iau acasa vb maine

nightie-night girls

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

lara, daca tot esti asa de acord cu mine, nu-mi zici si concluzia la procente ?

si repet si eu intrebarea cu Wie alt bist du?. Da, da, stiu nu se intreaba, da' nu mai pot de curiozitate (din motive statistice, bineinteles). Si uite, nu am scris cu font de 1, desi in mod normal as face-o. Si, in plus, intreb acum, si nu saptamina viitoare.

PS. Eu am ramas cu impresia decizie lui Carrie de just the 2 of us a fost voluntara.

Mergi la inceput