Colectia de toamna-iarna 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu ma dau la fund cu sambetele: sambata pe 3 ese serbeaza ziua Saralinei si vineri pe 9 e ziua Elenei, verisoara de-a doua a fetelor, nu stiu cand anume se serbeaza dar in fiecare am am tost invitati.

Acum am testat-o pe Nati, vad ca stie orizontal, vertical si oblic dar poate nu stie altele. Maria, ce zici, te bagi la experimentul cu 3 nopti dormite full?

S-a repatriat Virgil cu tot cu bagaj, ba chiar si cadouri in el . l-am rugat sa-mi ia un " souvenir T shirt" ceva mai largut ( marimea S la mericani) sa-l port in casa iarna asta cand voi si alapta si sa aiba si un imprimeu simpatic. Mi-a adus 3: unul dragutel dar marimea S Slim fit ceea ce nu se potriveste in peisaj ca eu nu-s slim. se muleaza pe burta si pe sani pe care mi-i si turteste ( eu nu port sutien in casa). Si mi-a mai luat 2 junk-uri cu 40 la suta poliester si cam transparente, nici nu pot sa duc gunoiul cu ele ca ma pot intalni cu un vecin sau ce naiba fac daca suna cineva la usa. El le-a luat ca-s de la Victoria's secret si a dat 28 de dolari pe ele, ma intreb daca sa le pun direct la ghena sau sa le donez cand s- or face colecte de Craciun. Ooooof, nu-mi mai trimit sotul la shopping!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Lavi pe al meu nici la piata nu il pot trimite, imi cumpara vinete de 1kg-o bucata, si cartofi idem.

Corap megem doar noi cu copii nostri in vacanta?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Miri, nu-mi aminti de piata! Ultima noastra MARE cearta de aici a pornit, a fost in februarie cand eram gravida, unul trebuia sa mearga cu fetele in parc sa se dea pe derdelus si unul la piata. Lui ii era lene sa mearga la derdelus si s-ar fi dus la piata, motivand ca io eram gravida si sa nu car greutati desi pana atunci we de we faceam eu piata. Rrrrau ne-am certat atunci, de atunci nu ne-am mai certat mai deloc, cred ca am consumat atunci energia negativa pe un an.

Cand il trimit la piata ii zic de 2 ori ce are de cumparat si cum trebuie sa fie, ma mai si suna o data de la fata locului si tot cu lista incompleta sau cu cantitati si calitati aiurea vine. ( ca atunci cand l-am trimis dupa juma de kg de spanac si a venit cu 1.5 kg, ce conteaza un factor de 3 acolo si m-am rupt de spate sa-l aleg si sa-l spal in luna a 9-a fiind).

M-am ofticatacum cu tricourile ca am cerut unul, am primit trei din care niciunul purtabil si banii dati, puteam sa-mi iau din Ro dar am vrut si eu unul suvenir americam

Ala ingust e si el Nike, macar e bbc suta la suta, poate l- o purta Silvi desi nu s- a aratat dornica. Sau poate slabesc eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Lavi nu ma provoca.Macar al tau te suna, al meu se duce la cumparaturi fara sa anunte si vine cu balarii, ia ce era deja in frigider ( si perisabile evident, cu termen scurt de valabilitate).
Plus ca uneori merge la Metro , acolo mergem rar si sunt alimente ce le vreau doar de acolo si nu imi spune ca se duce.
e aniticomunicare scurt.le vad pe colegele mele ca vb cu barbatii de 2-3 ori/zi la tel, noi in cel mai bun caz de 2-3 ori pe sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

hai mai Lavi, gestul conteaza pana la urma. iar cu 2 bucati semi-transparente de la VS, e clara treaba. ar trebui sa fii mega-fericita de imagine, mai multe nu scriu.


de dormit full inca n-am cum sa am parte - azi-noapte au venit de la aeroport cumnata& family, incluzand bebe de 1.4 ani. culcat pe la 1. saptamana asta au crescut masiv sansele de trezit in miezul noptii in plans de copil - nu ca m-as plange. m-am dotat cu folie proaspata de mg+b6

Mara, nu ma pricep la scris cu stanga, dar am vazut stilouri cu locurile pentru degete marcate (s-a dat deja link la un model pelikan, exista si de la bic) pe care scrie ca e si pentru dreptaci si pentru stangaci. poate ajuta
bravo lui Andru!!

sa inteleg ca voi la scoala scrieti deja cu stilou???
noi nu, am inteles ca maxim din iarna incepem.
si intrebare #2: pe caietele speciale cu ce scriu? am observat ca nu se vede prea bine creionul pe cele cu liniatura puternica, albastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria
hai ca e fain ca ai musafir asa mic
Miri pt cumparaturi sin supermarket al meu ma sunavde 10 ori, acolo pb e invers ca nu prea are initiativa sa ia chestii in plus. Si noi pretentioase...

Si Nati scrie deocamdata cu creionul. Am gasit caietele Silviei, ea pri ea note pe caiet s i i se subliniau greselile. La Nati nu.

Eu iar sunt paznic la teme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

maria, noi cu stiloul de la inceput, ca sa poata face porcusori in voie :) . pe caietele speciale nu scriu cu nimic pentru ca n-au asa ceva. (a, au mai facut bastoane&co cu creioane colorate).

azi merg in prima activitate cu scoala - la opera comica (abia astept sa-mi pove).

miri, io habar n-am ce sa zic cu iesirea. oricum, sapt. asta am program full (azi ma duc la mall sa cheltui bani )

lavi aia cu vs o fi fo' v-un apropou , nu arunca acu' si tu tricourile omului. vezi ca alea cu poliester sterg praful foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

noi pana acum am tot primit buline. rosu pentru FB, galben pentru b, verde pentru S si albastru pentru I sau abateri disciplinare.
in ultimele zile se rarisera de tot bulinele.
vineri povesteam; el:
- azi niste copii au primit buline si i-a scos doamna la tabla.
- si tu? (ma abtineam din greu sa nu-mi iasa la modul: cum, tu chiar n-ai stiut nimic??)
- pai le-a dat buline albastre si i-a pus sa stea cu spatele la tabla pana se potolesc.

am rasuflat evident usurata ca el nu.
alta data sper sa ma abtin mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cora ai fost mortala cu praful.

Ooooooooooooof am innebunit cu Nati asta care freaca menta in fata caietului imi pierd rabdarea rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Zice Nati: Dumnezeu l-a facut pe Adam din pamant iar pe Eva din coasta lui Adam in timp ce Adam dormea. Asta inseamna ca i-a facut lui Adam o mica surpriza dar si o mica farsa.

Mergi la inceput