FIV cu Dr. Dragos Albu 66

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Liza ,oricum nu pot schimba nimic nu? o sa-ti povestesc cum a fost la prima monitorizare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Crystyne, abia astept sa imi povestesti Oricum, prima eco e cea de dinainte de stimulare, nu? Mai importante sunt monitorizarile din timpul stimularii, atunci se poate modifica tratamentul in functie de raspunsul ovarelor. Mult succes iti doresc!

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

simt ca innebunesc.... am fost ieri sa-mi repet beta si m-am dus la Medicover ca deh e mai aproape de servici, am abonament si analizele sunt facute de Synevo ... bad decision ... n-au iesit rezultatele nici pana acum ... de ieri de dimineata de la 9

Mergi la inceput

Liza este prima dupa ac.

Mergi la inceput

Annika iubita nu ai voie sa fii suparata,trebuie sa fii happy nu?si rezultatele nu se pot vedea pe net asta ca sa nu mai faci un drum pana acolo... eu in prima faza asa vad rezultatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

au aparut rezultatele .... beta 705.7 facut la 72 de ore dupa primul beta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Bravo Annika! Mai ce m-ai speriat... incepusem sa citesc mesajul tau din urma "simt ca innebunesc.... am fost ieri sa-mi repet beta" si pt moment m-am speriat ca ne dai alta veste. Ce figura esti! Felicitari, tinem pumnii sa fie bine. Acusica vine ecografia (or fi gemeni? )

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 14+

Mergi la inceput

Felicitari Annika .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Annika ufff. ai grija cu o baba cu neuronul in pioneze. mi-ai dat si mie emotii. bine ca te-ai linistit. de principiu, e bine sa repeti analiza la acelasi laborator ca sa ai acelasi sist de referinta. acum la tine asteptam sa auzim inimioara
crystyne cam de 1 an si ceva dr Albu delega prima monitorizare altui medic. eu in dec am prins chiar primele 2 cu Lara. Daca te-ai obisnuit cu eco facute de Albu care e pe repede inainte pt ca are holul plin de pretendente, la altii ti se pare ca se misca cu incetinitorul. Mie Lara mi-a masurat tot ce era pe acolo si normal ca a durat ceva mai mult, la a 3-a eco Albu a masurat strict numai foliculii mari pe care ne-am bazat la punctie si endo, mai mult a durat sa ma dezbrac si sa ma imbrac la loc. am fost acum 1 luna la o eco la un medic oarecare si a durat destul sa imi masoare endo, ovarele si 2 foliculi. probabil ca daca aveam vreo 15 foli dura aproape cat la Liza
liza burtica jucausa. a inceput dansul ?

Mergi la inceput

stau si ma intreb oare el face vreo monitorizare ca mie asa mi-a zis ca doar la 1 face altcineva ,la restul se ocupa dansul...((

Mergi la inceput