FIV cu Dr. Dragos Albu 66
Raspunsuri - Pagina 14
rlk_2009 spune:
neata, fete dragi!
am lipsit motivat, am fost la o nunta duminica si nu am apucat sa dorm decat 40 de minute inainte de a veni la serviciu ieri.. am ajuns acasa si am cazut franta !
Annika, imi pare rau ca nu am putut sa iti raspund la timp. Am si eu crampe, tulburari si tot felul de simptome de la Duphalac si efect nu intotdeauna.
Am incercat sa reduc cheltuielile si sa ma duc direct la laparoscopie, fara "intalnirea de dinainte", analizele le facusem la dl Albu in iunie, dansul le-a vazut, dar nu se poate: dl doctor mi-a raspuns la mail prin "veniti cu rezultatele analizelor si programam operatia"... uf, voiam si eu o programare prin telefon, dar asta este!
Pupici pentru gagici!
crystyne spune:
Neatza doamnelor sa aveti o zi frumoasa!
EllaE,iubita multumesc pentru incurajari dar eu nu sunt atat de curajoasa ca tine mie mi-e frica si de o simpla injectie dar sa mai i-mi fac si singura.asa ca o sa merg la clinica sa le fac .
QiaoBing spune:
crystyne nu cred ca e cineva care se inteapa de placere. ai sa vezi insa ca injectiile subcutanate sunt mult mai usoare decat cele clasice, acul e muuult mai scurt si mai fin, nici nu dor cine stie ce. poate e sotul tau mai curajos si te ajuta el, e destul de incomod sa alergi de 2 ori pe zi la o clinica pt injectii.
beatrix eu idei am multe, sa vedem pe care o pun in practica data viitoare. deocamdata stau cat de cat cuminte (sper)
fetele noi si vechi
crystyne spune:
Iubita qiao esti o dragutza, dar sa stii ca stau foarte aproape o clinica medlife asa ca aleg sa merg acolo iar sotul meu din pacate nu este acasa la primele injectii si chiar daca ar fi nu cred sa aiba nici el curaj...deci suntem doi fricosi dar cine stie poate dupa prima injectie prind curaj..
crystyne spune:
Scumpele mele doamne ,prima monitorizare am fost anuntata de Lucia ca o am cu Dr,Stan.I-mi spune-ti cum este ca medic ,cum se poarta cu pacientele ,cum este la monitorizari etc...sper sa fie doar prima cu el...
beatrix04 spune:
crystyne, eu am facut clexanul toata sarcina in umar si nu au fost probleme, aveam oroare de injectia in burtica
liza79 spune:
crystyne, eu am facut de vreo 2 ori injectiile de dimineata la clinica, pt ca aveam monitorizare in intervalul in care aveam de facut tratamentul. una din asistente scotea bula de aer din clexane, am incercat sa ii explic ca nu trebuie scoasa, noroc ca mai era si alta asistenta care i-a confirmat ce ii ziceam eu ca pe mine nu m-a crezut. in rest mi-a facut sotul injectiile si am reusit si eu pana la urma (cu toate astea, tot el imi face si acum clexane )oricum, primele injectii poti sa le faci la clinica sa vezi exact cum se fac si care-i zona, apoi va obisnuiti si voi (dupa ce o sa va tremure mainile ceva vreme )
cat despre monitorizarea cu dr.Stan, el e foarte amabil, dar cel putin in cazul meu, echo dura si 45 de minute... probabil nu era foarte sigur pe el si insista un pic mai mult. poate intre timp a mai progresat, oricum mai venea sa il supravegheze si dr.Gache si o mai intreba si pe ea daca e ok. oricum mare lucru nu-i, trebuie sa gaseasca ovarele si sa numere/masoare foliculii. cu el am avut 4 din 6 echo.
am uitat sa iti zic ca dr.Stan are vreo 30 de ani (parca), de-asta ziceam ca are ceva mai putina experienta.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 14+
crystyne spune:
Doamne scumpe va multumesc pentru sfaturi,incurajari..
Liza cum adica dr.Stan nu e foarte sigur pe el?????????pai noi mergem la sigur acolo nu? sau cel putin vreau sa cred ca sunt foarte siguri pe ceea ce fac nu?
liza79 spune:
crystyne, nu te speria , n-am vrut sa iti provoc emotii. dupa cum vezi, la mine procedurile au reusit, si am facut monitorizarea cu Stan. vroiam doar sa iti zic sa te astepti sa dureze mai mult echo cu dr.Stan decat cu dr.Albu sau Gache de exemplu. El vrea sa fie foarte meticulos si cat mai exact, ca doar Albu l-a luat pe el ca ajutor si trebuie sa-si faca treaba bine.
Eu am fost chiar suparata la inceput, ca ma asteptam sa fac cu Albu monitorizarile, dar apoi m-am calmat, ca nu avea rost sa ma agit daca tot nu puteam schimba nimic. si-apoi am vazut si ce aglomeratie era la dr.Albu si m-am gandit ca poate a fost mai bine.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 14+