Fiv la Sibiu (39)
Raspunsuri - Pagina 5
engi1975 spune:
Buna fetelor......nu am mai intrat demult.
Bafta multa celor care sunt in "focuri".
Eu am fost la dr. Uscatescu pr analizele de trombofilie....au iesit bune...dar pt ca ma invinetesc foarte repede mi-a facut si TEG....care a iesit bine. Dansa spune ca nu ar mai trebui sa fac si "mutatiile".
Voi ce credeti?
Mai este cineva ca mine?.....cu trombofiliile bune mai trebuie sa fac si "mutatiile"?
Va multumesc pt ajutor......sunt in ceata totala.
crismoni spune:
eu eram convinsa ca analizele pt trombofilie tocmai mutatiile vizeaza, asa ca nu te pot ajuta
eu iti zic ce scrie pe buletinul meu de analiza cand mi-am descoperit mutatiile: "examen solicitat: analiza mutatiilor trombofilice in genele care modifica factorii V, II si XIII ai coagularii, PAI-1 si MTHFR"
Fiind vorba de dr.U banuiesc ca stie ce vorbeste
dar tu ce analize pt trombofilie ai facut de a zis ca nu esti "mutanta"?
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu #351;i PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
carla_cluj spune:
Engi, exact ce analize ai facut? Nu mi se pare ca poti spune ca ai facut analize de trombofilie daca nu ai facut mutatiile.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
marie_83 spune:
Astept tratamentul....
Dr a vazut analizele si a spus ca sunt ok,asistenta mi-a zis la telefon ca va reveni cu tratamentul
Ufff in sfarsit voi primi trat sa pot incepe
fetele
carla_cluj spune:
Marie, in ce zi a ciclului esti?
Cand primesti schema sa ne spui si noua cum e
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
crismoni spune:
fetelor sunt f suparata
am doar 6 foliculi, destul de mici dupa spusele dr, si nici endometrul nu e prea grozav
raspunsul la tratament este"acceptabil" dat fiind amh meu de 1.4
sunt la limita intre a merge mai departe si a opri tratamentul
colac peste pupaza, mi-a iesit prolactina 99.9, lim max fiind 25
am tras cateva portii de
cam atat
va doresc voua mult mai multe rezultate pozitive/fericite
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot
carla_cluj spune:
Crismoni, in ce zi a ciclului ai 6 foliculi? Ca am si eu o prietena care a venit dezamagita de la prima eco ca avea numai vreo 7 foliculi, apoi pe parcurs s-au mai dezvoltat cativa si in final i-au recoltat 10 ovocite si acum e insarcinata cu gemeni!
Ce a zis dr. I?
Ma gandesc ca o sa continuati tratamentul si vedeti la urmatorul eco daca s-au dezvoltat si alti foliculi.
Daca raman tot 6, eu as anula FIV-ul si as incerca peste cateva luni cu alt protocul. Mie asa mi-a explicat dr. I, ca daca nu sunt minim 6 foliculi oprim tratamentul. Ar fi pacat sa pierzi subventia de la stat pentru sanse destul de mici. La alt tratament s-ar putea sa raspunzi mult mai bine. Tu parca ai protocolul scurt, adica o luna de AC si stimulare din prima zi de menstruatie.
carla_cluj spune:
Si cum de ai facut analiza de prolactina?
crismoni spune:
am protocol scurt
sunt in ziua 6CM
ca tine a zis dr.I
daca nu erau minim 6 opream totul
mi-a marit doza la 375ui si luni vedem la eco daca au mai crescut si in functie de asta continuam sau stopam si incercam alt tratament, cand nu stiu ca nu am vrut sa ma gandesc la varianta asta INCA.
mi-a spus ca nu se astepta la foarte multi foliculi, deci nu nr l-a prea deranjat cat in special marimea lor, zicea ca trebuia sa fie de 12 si sunt doar de 9mm
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot