Fiv la Sibiu (39)
Raspunsuri - Pagina 15
marie_83 spune:
Cata imi pare rau sa aud ca inca mai sangerezi...off
Eu ma gandesc ca poti face beta si maine sa nu mai astepti pana marti,eu sper ca va fii bine
cata25radu spune:
Fac marti ca o sa se vada data si sa nu se supere dl dr. Dansul mi-a spus sa fac la data stabilita. Cu o zi in plus de agonie nu mai conteaza. Oricum trebuie sa ne ridicam,sa mergem mai departe. Va
carla_cluj spune:
Cata, te asteptam cu rezultatul la beta!!!!
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
cata25radu spune:
Am facut beta este 1.2 deci nu s-a prins nimic. Mergem mai departe. Asteptam sa vedem ce ne zice dl dr. Va urez multa multa bafta. Doamne ajuta!
carla_cluj spune:
Imi pare rau Cata :(
Trebuie sa discuti cu medicul, totusi foarte devreme a venit la tine menstruatia.
Voi aveti embrioni congelati?
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
carla_cluj spune:
Pai 2 blasto congelati e excelent! Poate mai investighezi una alta si e cu noroc la transferul urmator.
marie_83 spune:
Cata,imi pare tare rau
Sper sa te ridici si sa lupti in continuare.Fulgisorii tai te asteapta
cata25radu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marie_83 Cata,imi pare tare rau Sper sa te ridici si sa lupti in continuare.Fulgisorii tai te asteapta |
Multumesc, acum sunt intradevar tare supi dar o sa imi treaca, trebuie sa luptam mai departe pana vom invinge.
marie_83 spune:
Cata te simt destul de optimista si sper sa fi asa,multe fete au reusit la fet si sunt sigura ca vei reusi
Carla te asteptam maine cu vesti de la eco,tu cum te simti?
toate fetele
Eu astept rusii dar nimic