Fiv la Sibiu (39)
Raspunsuri - Pagina 14
carla_cluj spune:
Marie, sunt in ziua 10.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
cata25radu spune:
Fetelor la 5 zile de la ET a inceput sa ma doara rau burta si sa sangerez ca la menstra. Dureaza de 2 zile si vad ca nu se termina. Ce ziceti credeti ca mai am vreo sansa sa fii ramas ceva acolo?? Stiam ca poti sangera dar putin si nu de culoare rosie. Ce ziceti?
marie_83 spune:
cata,suplimenteaza progesteronul si ia si no spa si stai doar in pat
suna la clinica si spune...eu cred ca trebuie sa speri in continuare
carla_cluj spune:
Chiar nu-mi dau seama Cata, e cam devreme pentru menstra. Chiar asa abundenta e sangerarea?
Cel mai bine suni la clinica, dar si eu zic sa nu intrerupi tratamentul cu progesteron, si in Z8 incearca un beta, sa fii sigura.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
crismoni spune:
cata am auzit ca progesteronul ajuta
au fost situatii cand au existat sangerari daca unul dintre embrioni nu s-a prins - asta e scenariul cel mai rau
poate e doar o sangerare mai abundenta de implantare, sangele curge ca la ciclu, de esti asa speriata?
ce au spus cei de la clinica?
sper din tot sufletul sa fie doar o alarma falsa, esti prima dintre noi, asa ca toate suntem cu sufletul langa tine
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
cata25radu spune:
Eu iau progesteron 3 zile. Am trimis mail si dr i mi-a spus sa imi continui trat si sa fac la data stab beta.
carla_cluj spune:
Cand e data stabilita?
cata25radu spune:
Fetelor da mai am sangerari. Este normal ca la menstra cu tot tacamul. ACcum cu Doamne Doamne inainte vedem marti.