FIV LA GENESYS F.C. CU DR. TUTUNARU & MATEI

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

multumesc mult vreau bebel . sigur ai o gura aurita . simt ca asta e trenul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Uite ca eu nu sunt de acord cu interes fata de paciente nu...
Mie mi-a salvat viata, a venit direct de la aeroport si m-a operat, cand 5 alti medici au dat din umeri si au spus ca n-am nimic, am nascut cu al ambii copii si si-a dat interesul, va asigur.
Si nu sunt singura. Si nu suntem nici prieteni de familie, nici cunostinte apropiate, sunt pur si simplu pacienta lui T de vreo 7-8 ani cred...
Si nu am fost nici pe lista de laparo...deci se pare ca sunt o exceptie.

Eu zic sa va abtineti de la comentarii despre doctori la care nu ati fost sau despre care doar "ati auzit ceva de la cineva".
La sarcina cu Sasha, cand medicii de la Medlife ma programau la chiuretaj pt ca sangeram de 3 ori pe saptamana, el mi-a facut cerclaj si mi-a spus simplu: sa asteptam, nu se stie, daca este puternic, va fi ok. Fara sa ma incurajeze, fara sa ma descurajeze. Fara sa-mi spuna sa stau in pat 24/7. Pur si simplu. Si am mers pe mana lui si uite ce copii am!
Daca nu era el, atunci cand am avut sarcina gemelara intra + extra lasam un copil fara mama din cauza superficialitatii, dezinteresului si lipsei de profesionalism a tuturor celorlalti dr la care am fost!

Asa ca nu pot sa spun decat: Va multumesc dl doctor T! Pentru tot ceea ce ati facut pt mine!

Si nu mai comentez mai mult, ca ma enervez si nu as vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ingeras, stai nu sari la noi , noi vorbim de cum ajuta T sa obtii o sarcina nu sa o duci,nasterea nu intra in discutie. Discutam strict de cum face FIV, atat. Iar despre ce spune unele... nu este cazul, Ari a precizat ca a facut FIV acolo.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ingerasa,dar iesirea ta cum ti se pare???
ok...pentru tine este ingerul tau pazitor...iti este respectat punctul de vedere...este minunat ce a facut pentru tine...ai si de ce sa-i fi recunoscatoare pentru tot restul vietii...dar poate poti sa accepti la randul tau ca exista si cealalta fata a monedei.
asa cum tu traiesti fericirea de a exista langa copiii tai si datorita acestui medic....in alt registru,prin lumea asta,pe undeva...grav si trist de data asta...exista cel putin o femeie-care face parte din familia mea,am fost acolo si stiu foarte bine ce vorbesc...exista o femeie care isi plange cu lacrimi de sange copilasul nascut si mort dupa 3 zile...datorita aceluiasi doctor care ti-a adus tie fericirea incomensurabila,datorita unei implicarii care a tins catre zero si multe alte amanunte pe care nu le voi comenta acum pentru ca nu-si au nici rostul nici locul.
cum era cu forumul public unde fiecare are dreptul sa-si spuna experientele-pozitive sau negative despre un medic,spital,clinica???
personal iti multumesc pentru "recomandarea" de a vorbi doar daca am trecut pe la acest medic...da,uite ca am trecut....mai mult decat mi-as fi dorit si mai mult decat ar fi trebuit iar parerea pe care o am despre el e formata in urma unor eevenimente concrete,traite de mine si nu auzite de la X,Y,Z....asadar am voie s avorbesc despre Tututnaru,da???
in fine...poate ca erai nervoasa cand ai postat ca altfel te-am perceput ca pe o persoana echilibrata si toleranta pana acum pe forum.
...da,ma rog...cu totii avem zile mai proaste.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

IN SFARSIT MI-A VENIT, dupa 76 de zile dupa ultima injectie. Maine merg la control. Doamne ajuta!

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

vreau-bebel sper sa fie bine la control!
ingeras felicitari pentru cei doi copii. Daca povestea ta este una fericita, asta nu inseamna ca eu, care am avut ghinionul de a nu avea parte de aceasta fericire despre care vorbesti, sa tac!

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ce a uitat Ingeras sa zica e faptul ca nici o sarcina nu e obtinuta cu dr T sarcina cu baietelul este obtinuta prin fiv la clinica dr greci; poate le spune ea la fetele care vor sa faca fiv cu dr T, de ce ea nu a mers pe mana lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna tuturor,

Nu am spus nimanui sa taca din gura sau sa nu-si spuna parerea, daca asa ati inteles, atunci ati inteles gresit.
Am spus doar ca nu mi se pare normal ca cineva sa vorbeasca din auzite (stiti si voi cate se inventeaza si / sau se infloresc).

Samira, imi pare extrem de rau pentru ceea ce a patit ruda ta, este dureros. Nu doresc nimanui sa i se intample asa ceva. Ma refeream strict la ceea ce am scris mai sus si imi mentin in continuare punctul de vedere pentru ca stiu din proprie experienta cate lucruri pot inventa unii oameni doar ca sa faca rau (sunt patita, din pacate). Daca tu stii un caz concret, este cu totul altceva si acest lucru nu l-am comentat.
Many, nu am sarit la nimeni, departe de mine acest gand!
Aristica, repet, nu ti-a spus nimeni sa taci. Cred ca nu ati citit cu atentie mesajul meu.
Adriana nu am ascuns niciodata nici locul unde am facut FIV-ul, nici motivul pentru care l-am facut acolo si nu cu T. Daca vei cauta pe forum, vei gasi exact unde si cand am scris acest motiv, insa ti-l pot spune inca o data: dupa indelungi discutii cu Catalina legate de FIV, am ajuns la concluzia ca medicii de la clinica unde am facut vitro sunt ceea ce am nevoie si am pornit cu extrem de multa incredere si optimism la drum. T era la inceput cu FIV-ul, nu avea sau nu cunosteam eu rezultate prea multe si am considerat la momentul respectiv ca nu este ceea ce imi doream pt aceasta procedura datorita medicului embriolog cu care lucreaza, fata de care nu am o "pasiune". Deci pur si simplu am facut o alegere (extraordinara, se pare!) intr-un moment al vietii mele. La fel de bine il puteam alege pe el si puteam ramane insarcinata sau puteam merge la greci si puteam sa nu raman insarcinata. Cred ca a fost cum a vrut Dumnezeu.

Alegerea locului si a medicilor unde faci FIV este DOAR a ta si a sotului tau, nu a altcuiva, atata vreme cat este o chestiune strict personala, se face pe banii vostri, nu ai statului (in majoritatea cazurilor) si nu ar trebui (parerea mea) comentata de nimeni.

Prima data cand am facut FIV am facut la Giulesti cu dr Marinescu, pt ca era mult mai ieftin decat in alte parti si am plecat de la ideea ca daca nu reusesc din prima, ulterior am reducere. Si dr care mie mi-a spus cand aveam embrioni de 3 zile (8 sau 9 AA) ca pleaca la un Congres si nu mi-i poate une si ca ii lasa la blasto (si am avut 6, dar din 2 pusi nu s-a prins niciunul, iar din cei 4 congelati, nu s-a "decongelat" niciunul) si pe care eu l-am desconsiderat foarte tare pt ca nu mi-a spus ca nu-mi poate face ET la 3 zile inainte de a incepe procedura sau macar in timpul ei, ei bine, acelasi dr, le-a ajutat pe o gramada de femei sa ramana insarcinate...

La fel de bine cum la greci au fost si femei / cupluri care au fost total dezamagite de ei de la prima intalnire.
Dar cred ca depinde de fiecare dintre noi ce simte la momentul respectiv...

Ok, am scris mult si nu mai vreau sa dau nastere altor discutii. Sper doar ca m-am facut inteleasa corect.
Inca o data, nu am vrut sa deranjez pe nimeni cu postul meu (daca am facut-o, imi pare rau), insa consider ca nu trebuie sa vorbim in necunostinta de cauza.

Va pup, va doresc sa aveti cati bebelusi va doriti fiecare dintre voi si sa fiti cel putin la fel de fericite si implinite cum sunt eu acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ingeras tocmai pentru ca stiam de ce ai ales acea clinica pentru a face fiv (reusit din fericire) te-am intrebat . Asta pentru ca subiectul este unul legat de fiv, si nu de nastere cu dr T ( si la acest moment dupa cum vezi ai fost norocoasa) . Din nefericire embriologul a ramas acelasi si stim f bine importanta lui in cadrul unei proceduri fiv .
Din nefericire nici eu nu vb in necunostiinta de cauza, dar slava Domunului am deschis ochii la timp .
Clar decizia finala este una personala, dar cand decizi sa expui cazul pe un forum public, te astepti la pareri/ experiente si pro si contra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a
Eu zic sa va abtineti de la comentarii despre doctori la care nu ati fost sau despre care doar "ati auzit ceva de la cineva".


inca odata iti doresc sa te bucuri de fericirea de a fi mama si iti copiez mai sus fraza din care eu am inteles foarte clar cum imi spuneai sa ma abtin de la comentarii - ceea ce nu am cum sa fac, gandindu-ma ca prin impartasirea experientei prin care am trecut, sunt multe persoane care ne citesc si pot evita episodul prin care am trecut eu.

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput