Licurici de ianuarie-februarie 2009 (168)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Dark, suntem in concediu, eram la Cluj cand a venit acel proiect. La Cluj am avut zile pline, cu program de plimbat, de vizitat, am fost in Parcul Mare, la Gradina Botanica, am fost si la Felix...

Plecam de acasa pe la 10-11 dimineata si reveneam seara, pe la 18-19, rupti de oboseala...

Am carat laptopul cu mine in primul rand pentru ca are nevoie de niste check-up-uri (se ocupa fratele meu) si pentru ca m-am gandit ca joburile micute le-as putea rezolva. Asta era un job maricel, iar eu treaba de mantuiala nu fac.

Daca eram la Braila, luam jobul, clar.

Acum suntem la mama, tocmai ne-am intors de pe dealuri + padurice, am mancat mure direct din rug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

asparagus, de cand suntem plecati, si Daria mananca putin. Dar e sanatoasa si vesela, deci nu e o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Gata pe baricade la munca .

Porumbita mie mi-a recomandat medicul ginecolog sa ma dau cu contratubex pentru cicatrizare. Sper ca bebe si Robert se inteleg bine si deja v-ati acomodat in 4.

Iulia stai linistita ca o sa fie OK la curs si Carla o sa se reacomodeze repede la gradi. Sper sa inceapa sa si manance. Se vede ca v-ati simtit tare bine acasa.

Miere ce spaima pe tine si singura cu amandoi. Bravo pentru Aidan! Bine ca sunteti OK acum!

Dark welcome back! Cum dom'le sa nu te mai tinem minte?! Felicitari pentru Mister, este foarte istet si scump! Bebe 2 mai are loc in programul vostru ocupat?

Ioana e o scumpa foc Bianca! De greutate nu stiu ce sa zic, ca noi suntem la categoria fulgulet si acum la aproape 1 an, poate si caldura e de vina. Oricum 500gr eu zic ca e bine.

Despre noi acum. Am plecat cu antibioticul si diareea dupa noi si ne-am facut bine la bulgari. Super frumos acolo, dar tare greu cu 2 copii mofturosi. Ei de altfel cuminti, nu am avut probleme decat cu mancarea.

Razvi a mancat in primele 2 zile dupa care a varsat si a spus un NU clar mancarii. Cand intram in restaurant incepea circul: eu nu mananc, mie nu imi e foame, vreau sa plecam. Nu l-am fortat, a mancat in camera ce luam de la restaurant plus biscuiti la greu. Dupa vreo 3 zile i s-a facut dor de mamaia, seara era melancolic rau de tot, se lasa cu vaicareli: eu vreau acasa la mamaia, mamaia e taaare departe, imi e dor de mamaia. Imi cerea creioanele colorate sa-i scrie scrisori lui mamaia si d'astea . Aseara insa vroia la plaja .

Andruska a fost Ok, insa a doua zi dupa ce a varsat Razvi am gasit-o la somnul de pranz dormind in propria voma. Ne-am speriat de numa, pentru ca nu am auzit nici un zgomot, nici un planset...cred ca a regurgitat, s-a usurat si s-a culcat linistita. I-am scos mancarea cu pieptanul din par si ea dormea dusa. Seara la fel a varsat lapticul. In rest voioasa si cu pofta de balaceala, mai mult la piscina decat in mare.

Concluzia e ca la anul mergem pe aici pe la noi si o luam si pe mamaia cu noi ca sa ne priasca si noua concediul un pic . Ne-am intors mai obositi decat plecasem, insa ma bucur ca cu ocazia asta am ajuns si eu la cele 60 de kg mult visate .

fetele si ne mai "auzim"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

are vreuna din voi un landou de imprumutat?

noi avem un cos pt bb care l am folosit si la robert insa e mic, stiu de data trecuta ca o sa il pot folosi pana la o luna jumate maxim

ca urmare as vrea un landou pt in casa, sa doarma in el pana pe la 4 luni si sa imi fie usor sa il mut dintr o camera in alta;

din pacate nici una din prietenele mele nu a avur landou :(

asa ca apelez la voi, dc il mai aveti si sunteti dispuse sa il imprumutati cateva luni (promit solem ca il retunez in aceeasi stare, il folosim doar in casa) dati mi va vor un PM

ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Bun gasit fetelor

Crisspy - ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa
Selene - eu nu prea ma bag la subiectul cu pricina insa sunt de parere ca ai nevoie de un specialist si sper sa gasesti unul bun (conteaza mult). Daria e o scumpa, o frumoasa si desteapta. Astea sunt concluziile mele dupa ce citesc despre ea , insa are ea ceva acolo ce o deranjeaza si trebuie sa ii dai de capat. Uneori trebuie sa recunoastem ca nu ne descurcam si sa cerem ajotorul specialistului. Tin pumnii sa rezolvati problemele
Asparagus - ce dulce e Bianca frumoasa foc.
Miere - ce m-am distrat cu filmuletul de pe FB cu Nadia si Aidan, unde Evadeaza Nadia :)) Super
Asa face si Alice cu Leo, se urca toata ziua pe el, ii ia manutele si piciorusele si le baga in gura....in acelasi timp ii fura toate jucariile Oricum vad clar ca il iubeste, dare il necajeste toata ziua. Joaca favorita: alergatul in 4

Despre noi:
Am fost doar 1 saptamana in vacanta si asta din cauza varicelei
Dar a fost bine, ne-am distrat.
Speram ca dupa vacanta Leo sa isi mai revina dar deocamdata...nu stiu ce sa zic...Sunt ingrijorata pentru ca el papa bine insa de cand a avut bronsiolita parca nu mai e in apele lui La un an - pe 16 august- are doar 8.9 kg, in timpul varicelei iar a slabit vre-o 3-400gr e tare slabut.
Trebuie sa merg la dr pentru vaccinul de 1 an si mai vedem dupa.
A inceput de la 11 luni sa mearga in picioruse insa face cativa pasi si se dezechilibreaza
Alice e bine, tot mofturoasa dar e bine
Va pup si va doresc o saptamana buna.


" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

noi sambata am iesit cu gasca de prieteni la gratar...
si ne am cam facut de cap, am stat pana la 1 noaptea...
robert si baiatul nasilor au fost exemplari , de la 23 la 1 au desenat cu creta toata curtea (au amandoi 3 ani jumate);

piticii (al nostru 2 sapt, celalat al nasilor 1 an si altul de 9 luni) au dormit super bine in carucioare, de pe la 20:30 ...

asta in cdt in care acasa victor doarme maxim 2 -3 ore primul somn si apoi la maxim o ora jumate cere san.
ma gandeam serios sa il culc pe balcon, poate asa doarme si el mai mult odata (desi in dormitor e racoare, ca ori merge AC ori sunt gemuri usi deschise)


crisspy, da sunt ok in formula de 4;
robert e super intelegator in majoritatea timpului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Criss, chiar m-am tot gandit la voi avand in vedere ca ati plecat cu Andra bolnavioara, dar ma bucur ca sunteti bine Am vazut ca ai postat poze, dar nu am apucat sa le admir, astept un pic de liniste de la copii imi pare rau ca ati mai avut si momente neplacute, dar ma bucur ca nu a fost nimic grag, probabil nu le-a convenit ceva la mancare. Andrusca cum mai e acum? Razvi s-a bucurat de revederea cu mamaia?

Porumbita, din pacate nu te pot ajuta cu landoul, noi am avut, dar landoul ei se monta pe aceiasi rama pe care e montatata si partea sport a caruciorului. Ma bucur ca v-a priit gratarul la toti 4. mai pune poze cu voinicul de 2 saptamani

Veronica, imi pare rau ca ati avut probleme cu varicela chiar in concediu, sper sa recupereze rapid greutatea pierduta.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

anna am trimis pm. ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Am revenit si noi din "concediu", tare repede a trecut.

vero, miercuri avem programare la o d-na specialist, nu mai am solutii, o apuca ragitul din senin, morocaneala din orice, ieri o tineam in bratze si urmaream JO, ii povesteam despre fetitzele care sar, si odata ce a apucat-o ragitul, a sarit din bratzele mele si s-a dus sa ii rupa ziarul buna-sii, ca de ce il citeste, in loc sa i-l dea ei, sa-si faca vant... In conditiile in care eu ii faceam deja vant cu alte doua ziare...

Orice ar vrea sa imi transmita, mesajul ei nu ajunge la mine... Iar verbal, explicatiile ei sunt ca nuca in perete, azi a ragit la cumnata-mea, cand am intrebat-o de ce rage, cica "nu e in roz inchis, e in roz deschis".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aoleo, Selene te rog nu mai folosi expresia asta "a rage", ce e asta? mi se pare asa o lipsa de respect fata de propriul copil sa tot spui ca rage, ce e? animal?? Las-o incolo de treaba...

Ia adu-ti aminte cu "rageai" tu la bietul copil de nici doi ani in miez de noapte pentru ca ti-a pus nu stiu ce in alta parte si ai daramat din cauza asta in toaleta...si acum te intrebi de ce are comportamentul asta si te dai cu capul de toti peretii si vrei sa se schimbe totul peste noapte si eventual cu minim efort din partea ta si a familiei.

Daria e oglinda propriilor voastre comportamente si atitudini.

Am observat asta la copiii mei, nu trebuie sa tip neaparat la ei (caci da, mai tip si eu cateodata dar nu vin sa deschid nspe mii de subiecte pe formum ca sa-mi dau seama ca eu sunt aia dusa cu capul care nu stie sa-si controleze emotiile si atitudinile negative), nu trebuie neaparat sa tip la ei dar uneori cand sunt nervoasa sau obosita imediat percep si fac si ei din ce in ce mai rau.

Schimbarea trebuie sa vina de la noi.


Mergi la inceput