Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata...eu sunt la tara

gio multumim...din pacate eu am trimis banuti in contul de la BTpt caeste apropae de mine si vineri eram pe fuga...hmmm


offf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

fetelor!
Aseara nu erau intrati alti banuti in cont.

Am uitat sa va zic, la telefonul meu cand vrei sa faci poza, se vede jos in stg ultima poza facuta.
Cand am dat sa pozez coroana la arad cine ma privea din poza de jos? MONI ...am descarcat eu o poza de-a ei din drops si mi-a salvat-o la poze. Am impietrit sincer in prima faza, pe urma m-am dezmeticit.

Eu azi am luat baietii, ne-am urcat in masina sotului si am venit in alba. Joi ne intoarcem sa ne pregatim pt mare. Concediul s-a amanat, Clau a plecat de dim la Bucuresti toata sapt, asa ca eu nu mai puteam acasa. Aveam nevoie de putin relax. Ultimele zile au fost enorm de grele, sunt tare obosita.

Deschid forumul si astept sa vad un mesaj scris de moni, tare greu e, nu constientizez nici acum.

Va tin la curent, cand am noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

GIO, bine ca ai putut pleca sa te relaxezi un pic
Noi am fost ieri de i-am cumparat lui Matei birou....deja avem spiridusi mari; peste nici 3 saptamani incepem scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor am ramas muta aseara cand am intrat pe forum! Nu aveam semnal bun si tot asteptam sa se incarce pagina sa vad cum se simte Moni pt ca, inainte de a pleca la mare, stiam ca se simte rau, rau...nu pot descrie in cuvinte ce am simtit cand mi-a aparut poza ei pt .....condoleate?????????? Dumnezeu sa o odihneasca in pace, sa dea putere familiei sa mearga inainte, sa ajute copilasii sa creasca frumos, sa-i dea forta lui Ghita sa se poata descurca cu cresterea lor.
Gio m-ai facut praf cu " imaginile " de la inmormantare! Eu nu as fi putut sa fiu acolo.
Imi pare tare, tare rau ca nu a mai rezistat, a fost neasteptat de rapida evolutia bolii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua mamici,

Mai avem putin si plecam in Germanica. Sapt. viit. marti avem avionul.Tare repede a trecut timpul! Cand ajungem trebuie sa il pregatim pe Angelo de scoalaNu am cumparat nimic deocamdata. Nici nu stiu ce bani avem, nu ne ajung sigur ( daca eu nu am lucrat 3 luni ) Soacra-mea se face ca ploua, nu ne spune nimic cum ca ne-ar da ceva bani pt Angelo si stie situatia noastra foarte bine . revin...santem la o terasa si trebuie sa plecam la Lidl si sa-i fac lui Angelo sa manance.

pup mamicile si spiridusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, sincera sa fiu nici nu imi vine sa deschid subiectul nostru e asa multa durere si tristete si am inima grea de cand vad titlu ...va trece inca multa vreme pana cand o sa putem sa deschidem cu drag acest subiect, ceva va ramane mereu schimbat sunt sigura, sunt lucruri care nu au cum sa marcheze. Al meu sot ma si cearta ca sunt asa sensibila si ca mereu zice el gasesc o tragedie in jurul meu care sa ma influenteze, ca el ar murii de inima daca ar fi ca mine in ce domeniu lucreaza si imi spune ca cel mai bun mod de a comemora pe cineva drag este sa iti traiesti viata din plin cu multumire pentru ce ai si sa cauti fara osteneala fericirea si sa ajuti cand poti si nu stai innecat in tragedie si stiu ca are dreptate dar e greu ....Chiar am avut o perioada in care am aflat o multime de vesti triste, de boli, de familii care s-au separat ...Moni a fost un final cat de tragic se poate la tot acest lant si cunt cumva impietrita si ma gandesc ca tuturor ni se intampla ceva aiurea oare mi ce o sa mi se intample ? Stiu ca e irational dar asta imi trece prin cap, m-am apucat de un program de sport sustinut si o dieta echilibrata, imi caut job si simt nevoie sa imi umplu timpul si mintea cu ceva in fiecare clipa . Imi lipseste tare mult Ana care e in Ro ca vb mult cu ea la telefon si era adesea singura care stia ce sa imi spuna ....
Abia astept sa vina 1-2 septembrie ca am convenit cu Anda ca vine la noi cu familia si nu ne-am vazut de o suta de anis i tare imi e dor de ei de toti, sper sa treaca timpul, sa fie bine, sa regasim cumva energia si drumul pe care trebuie sa il urmam fiecare.
Eu una imi cer scuze dar nu o sa mai scriu la subiectul nostru o vreme , poate in cateva zile imi trece, poate e nevoie de timp dar sincer nu mai pot am si asa o perioada de incarcata emotional pe plan personal incat imi e sufletul asa de plin ca simt ca nu mai pot , nici o farama de tensiune sau tristete nu stiu daca ma intelegeti. Chiar mi-am propus sa deschid si alte subiecte pe Dc sa vad lucrurile care alta data imi placea de la femina si de la bucatarie dar nu am inca linistea de care am nevoie. Imi trecea prin cap si sa imi inchid contul asta si gata sa nu mai aud de tristeti, de probleme, de umanitare, de sotii inselate sa imi traiesc propriile bucurii si tragedii departe de toate astea dar nu pot pentru ca nu pot sa uit sa DC-ul mi-a adus atat lume draga in viata si in cale, atata prietenie frumoasa. Asa ca o sa ma retrag o vreme si promit ca revin cand ne mai linistim toate, stiu ca nu asta e solutia si ca daca toata lumea ar face ca mine s-ar alege praful de grupul asta si imi cer scuze dar nu pot altfel.
Gio sa mi lasi un mesaj pe mess cand au intrat si banutii mei, ii trimiti tu candva in noul cont sau ii pui tu cand iei o atentie la copii lui Moni nu conteaza, decizi tu ce si cum faci am inceredere in tine
Maraki m-am bucurat tare sa te citesc, imi lipseai cu toata agitatia ta de zi cu zi si cu povestile tale, ai adus o gura de aer sa ai concediu frumos si lasa ca gasesti tu banutii sa iei ce trbuie nici eu nu am luat rechizite inca si am o lista cat casa dar astept salarul lui JP ca noi avem si placerea de a plati regularizarea la impozit luna asta care e de cateva mii de euro nici nu vreau sa ma gandesc si sper si eu ca si tine sa gasesc un job cat mai repede ca daca nici in meseria asta nu gasesc nu stiu ce naiba fac, vad ca sunt la putere tinerii, fara obligatii si pretentii mari , parca ma simt pedepsita ca am copil si 35 de ani si concediu placut si muuulta bafta cu job-ul si toate.

PS: cu revenitul fetelor de la celalalt subiect eu una nu am absolut nimic impotriva, sincera sa fiu nici nu mai stiu cine de cea a plecat, in ce etape si ce scandaluri au mai fost , nu mai stiu cine pe cine e suparat ca mi se parea inutile toate povestile alea. Eu personal am si vb si vb pe privat cu o multime de fete de dincolo si daca nu vb cu toate nu inseamna ca am ceva cu cineva doar ca nu mi-am gasit afinitati cu toata lumea dar asa cum am zis-o stiu ca toate sunt mamici dosebite si femei deosebite fiecare diferita in felul ei asa cum suntem si noi Poate furia de moment si diferentele de opinii si caractere au generat toate discutiile din trecut fetele stiu mai bine daca aici le e locul sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi Ma bucur ca ai scris In Mesagala unde am fost la mare, s-a intalnit Giorgos din intamplare,cu colegul lui din scoala generala din Munchen. Este grec, nascut si crescut in Munchen iar parintii lui si-au construit casa in Mesagala. Iti dai seama ce uimit a fost cand l-a vazut pe Giorgos la plaja! Unde vreau sa ajung: baiatul asta este extraordinar! uimitor! Ne-a vorbit atat de mult despre viata, a dat nenumarate exemple despre monahi deveniti sfinti, ne-a invatat ca indiferent de situatie, sa nu facem morala si capul calendar copilului pt ca il incarcam cu energie negativa ( chiar daca noi avem intentii pozitive dar sti cum este atunci cand esti nemultumita de o anumita situatie si vrei sa te asculte si sa faca asa cum crezi tu ca este bine pt el )Cel mai bine este sa te rogi in gand la Dumnezeu sa il lumineze si sa-i dea liniste; zicea ca daca o facem in gand se vor vedea rezultate in timp. O sa incerc si eu cu Robert pt ca degeaba spuneam sa nu iasa prin cluburi, tot ca el facea si noi eram plini de energii negative in urma certurilor. Totul porneste de la minte, cea mai mare forta a omului este puterea mintii; numai sa stim sa o folosim putin pt ca asta se pierde dupa primii ani de viata. Unde vreau sa ajung: sa terminam cu plansete si sa ne rugam in gand sa lumineze Dumnezeu copiii Monicai, asa vor fi inconjurati energii pozitive, isi vor gasi linistea iar Dumnezeu are grija sigur de ei. Asta e valabil si pt Ghita, puneti punct compatimirilor si rugati-va sa-l lumineze si sa-i dea putere Dumnezeu.
Nu va faceti impresia ca am ajuns exagerat de credincioasa, sant doar doua zile de la ultima discutie cu Aris, mi-a placut omul asta extraordinar de mult si am vazut ca-i place sa imparta cu iubire ceea ce a invatat in timp. Imi pare rau ca sant prea saraca in cuvinte, nu sant atat de buna sa va pove asa cum stie Aris.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Fetelor !


Am aflat vesti despre Diana lu' Moni de la "Aradence". Ada a luat-o pe Dia in ultimele zile cu ea la strand si va redau aici noutatile "Am fost si ieri la scalda cu Diana. S-a jucat si s-a balacit cu mai mult curaj decat cu o zi inainte. E atat de cuminte, si-si aranjeaza hainele singura, isi prinde parul singura, si-a impachetat tot pentru plecare...e foarte descurcareata.
Mi-a dat ieri Cristi contul nou deschis:
RO08 BUCU 1620 3181 3024 Alpha Bank, titular cont Jerpel Varvoara.
Eventual sa fie pus la umanitare sa se poata face platile de la bazar."


M-am gandit ca o sa va bucurati un pic daca mai aflati si vesti bune... oooffff!
De-acum avem si un cont in care ii putem ajuta pe copilasi si pe viitori..care cum si cand putem...
In rest... Doamne Ajuta sa fim sanatosi!
MARAKI... m-ai uns la suflet... ma bucur pentru tine ca ai intalnit acolo si oameni care sa te mai mangaie si sufleteste..sa te faca sa-ti recapeti speranta ca totul va fi bine...Sper sa rezolvati si voi cu banii pentru scoala... la intoarcere... asa cum sper si pentru mine... da' am retinut:"Doamne da-ne putere si lumineaza-ne in ceea ce facem!"

Va pup pe toate!
si pe curajoasa de GIO.. si pe plimbareata de Iuliana.. si pe Silvi cea mai tare mamica de pe DC in ale bucataritului si pe Ioana care sta doar la panda

Toate bune tuturor!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua de la Kalampaka,

Teolinda Am inceput deja sa tin cont de sfaturile lui Aris, este foarte greu dupa cum a spus si el dar de pierdut nu este nimic, doar de castigat.
Fetelor ce va sa spun cu Grecia; surprize, surprize!!! Am aflat ca apt si magazinul lui Giorgos, sant inchiriate de 2 ani deja. Initial nu m-am gandit ca sant cele care le stiam din poze, am zis ca sant ale lui cumnata-miu. L-am si intrebat pe Giorgos de ce nu vb sa inchiriem apt si mag. iar el a spus ca nu vrea sa bage pe nimeni in casa, ca distrug usile, peretii, etc. si ca in ziua de azi cu criza, sant rau platnici. Eeeei....trec 3-4 zile si imi dau seama din vb in vb cu socrosenia, ca de fapt astea inchiriate sant ale lui Giorgos. Dezamagire extrema sa stii ca ti.a ascuns un lucru atat de important tocmai persoana cu care traiesti. NOi nu vedem 1 cent din chirii, socra-miu ne abureste ca-i baga in contul lui Angelo si o sa-i scoata el cand va creste. Pe soacra-mea am cunoscut-o la adevarata ei " valoare " pt ca am vazut-o pe terenul ei. O carcotasa, barfitoare, bagacioasa si curioasa cum nu am vazut vreodata pe cineva. La nemtalai nu are cu cine sa barfeasca, nu aveam de unde sti cum este cu adevarat.
Angelo se simte foarte bine la greci,nu am avut deloc probleme; eu am reusit sa nu ma mai plictisesc pt ca am iesit cu prietenul lui Giorgos si nevasta.sa de cateva ori, cu verisoara-sa care e de milioane Mi-am dat seama ca e alta viata la greci fata de cum o stiam eu cand veneam in concedii.Acum am fost bagata 100% in familii de greci, le-am cunoscut mai bine genul, gandirea. Platile la cafeterii si taverne se fac in functie de cunostiinte. Au menu cu preturi mai mari, special facute pt turisti straini .Daca esti grec, platesti mai putin fara sa fie adusa lista de preturi.
La Mesagala am gasit cazare cu 25 pe noapte camera Am avut vedere la plaja, jos era taverna, cafeneaua, suvlaki, etc. 3 mini marketuri in toata statiunea, o uzerie, o cafenea si o taverna. Statiune mica dar tocmai buna pt familisti cu copii care doresc liniste. Plaja aproape goala, cativa oameni in mare, nu cluburi cu muzica insuportabila....imi placea ca seara cand adormea Angelo, stateam pe balcon si ascultam muzica greceasca pe gustul meu de la taverna de jos La anul tot acolo mergem, am luat cartea de vizita de la propietar.

revin, vreau sa il conving pe Giorgos sa iesim, ca am stat numai in casa astazi Grecii nu vor sa iasa cand esste caldura mare, se inchid magazinele de la 13.00 pana pe la 17.00-18.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:


azi am revenit acasa, cu bine, Doamne multumesc!
spal, despachetez si ma pregaesc de calcat si impachetat. sambata dimineata devreme plecam spre Croatia.

Bani nu au mai intrat, daca ajung, i-as pune pe aia in cont, Lili a aparut un nou contt?
daca nu, numai dupa 3 sept. cand ajungem acasa.

Silvia iti inteleg decizia si o respect. te astepam aici pe cand te mai linistesti.
Maraki ma bucur ca a fost ok in Grecia si super sfaturi ai primit. cam are dreptae tipul asta.
da, din pacatte de ce ne-am temut nu am scapat, Moni a plecat dintre noi.
Lili am citit si eu pe la aradence, doar pozele nu le-am vazut. Ma bucur ca fetele sunt alaturi de ei, poate cand vine Ghitza in Tm, ne inalnim si noi, sa tin legatura cu Ingrid.
Iuliana asa e, inca nu-mi vine sa cred.....mai e asa de putin, of....am emotii mari.

va pe toate, fug la treaba.


Mergi la inceput