Bobocei de sept-oct 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Daniela, eu arsuri nu am, slava Domnului. Ce am inteles de la alte fete, ca ar trece daca bei lapte rece.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Corinuka, eu am simtit la un moment dat o lovitura a lui bebe exact in vezica, am zis ca ma scap pe mine instantaneu, asa intensa a fost . Si la mine cu hartie e la fel. de fiecare data cand mergem la cumparaturi, sotul ma intreaba: mai avem hartie igienica?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Si la noi se termina repede hartia igienica, pt ca in mod normal ma scol si eu o data pe noapte, ori pana in 2, daca m-am culcat devreme, ori dupa 4 dimi cand sunt sanse sa nu mai adorm pana p la 6

Si eu am o senzatie ciudata cu vezica, uneori cred ca impinge bebele cu manutele cumva de simt ca mi-o strange :)) si simt ca ma scap de mine. Si am mai observat de vreo sapt ca presiunea nu mai e asa puternica, acum incepe riscul de infectii si e bine sa repetam sumarul de urina si urocultura.

Apropo, am aruncat un ochi pe la piersicutele de iulie, august si e asa o atmosfera p-acolo, abia astept sa treaca timpul, sa vina



fericita 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Adina si carutul [pe care il vreau eu e cu 4 roti,numai ca difera marimea rotilor din fata cu cele din spate.
La inceput am avut probleme,putine ce-i drept, cu constipatia,dar eu mi-am reglat tranzitul cu o banana coapta pe stomacul gol in fiecare dimineata.

Si eu am luni eco fetelor si am mari emotii,abia astept sa vad bebeloiul...



ANDREEA 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Aha ,inseamna ca n-am vazut eu bine ,m-a fentat poza,
Fetelor mai vomita careva?
Eu de vreo saptamana ,cand ma trezesc dupa somnul de amiaza as putea vomita si ce-am mancat in urma cu 3 zile.Uneori cand mi-e chiar rau rau merg si vomit,alteori inghit in sec si ma abtin.Credeam ca am scapat definitiv la 5 luni ,dar se pare ca nu.
Si ma dor rau salele ,tot mai rau ,dar nu iradiaza durerea pe sub burta deci nu cred ca-s contractii,mai degraba efectele dormitului nud cu cearsaful cand pe mine cand sub mine si geamul deschis deasupra,
Oare infectiile urinare apar si in sumarul de urina sau doar la urocultura ca as face si eu o analiza ca mi-e cam teama ,mai ales ca-s predispusa la probleme cu rinichii.

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Adina eu mai vomit, am avut perioade de maxim 5 zile in care nu am vomitat de loc, am tot sperat sa ma lase, acum nu mai sper, cred ca asa o tin pana nasc.Partea buna e ca de vreo 2 luni nu-mi mai este greata, adica nu ma tine raul ore intregi,vars si gata dupa jumatate de ora pot sa mananc. Mai greu e cu arsurile de astea nu reusesc sa scap deloc nici ziua nici noaptea, am incercat toate metodele. Am auzit ca ar fi permis Renie, maine merg la dr la control ca e de garda si intreb.

28+ Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Anidaz, eu nu am senzatii de voma. De fapt eu in toata sarcina am vomitat o singura data, la 6 saptamani si atunci cred ca nu mi-a picat bine mancarea.

Pe mine ma doare rau fundul de la atata stat la birou. Seara abia astept sa ajung acasa sa ma intind in pat. Si cateodata ma apuca o durere de la mijloc spre un picior de abia pasesc, dar imi trece repede, in cateva minute. Am inteles ca ar fi nervul sciatic apasat pe acolo de bebe.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Asa si eu Adriana,doar vomit si gata fara sa-mi fie rau ore intregi...
Fetele cred ca noi vom da o fuga pana la tara in camera mea racoroasa de acolo .
Va urez o duminica racoroasa sau calsduroasa dupa cum doriti si ne ”revedem ”maine seara,v-am pupat!

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virginia_86 spune:

Anidaz, multumesc pentru caruciorul roz!
Cand am cate o contractie simt si nevoia imediata de a merge la toaleta, cred ca in momentul ala se exercita o presiune asupra vezicii urinare, cum trece contractia atunci imi trece si senzatia de a merge la toaleta.
Pana miercuri cand merg iar la ecografie încerc sa nu ma mai gandesc la lichidul amniotic, va multumesc inca o data pentru incurajari, m-au ajutat mult.
Stella, am tinut eu bine minte ca la Medlife se poate naste de la 32 de saptamani? Miercuri o sa si semnez contractul cu ei ca sa scap de o grija.

28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Olivette, noi suntem cu adevarat norocoase Eu tot la fel, o singura data am varsat, tot la 6 sapt, de la oboseala, m-a luat ameteala si am varsat f putin, aveam oricum stomacul gol. Greturi am avut pana la 10 saptamani, dar le aveam de cand ma trezeam pana cand ma culcam, ma chinuiam sa mananc, ma autosugestionam ca nu mi-e greata si incercam sa pap ce-mi provoca cat mai putina repulsie. Si asa am pus eu 5 kile pe mine in primul trimestru :)) Sunt curioasa, tu daca n-ai avut asa stari de rau, cam cate kilograme ai luat pana in prezent. La mine sunt vreo 15 luate asa treptat. Totusi am pornit de la 45, la 1.60m si presupun ca corpul meu s-a adaptat la sarcina, ca eram un bat. Heh, nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul

La fel, am si eu pb cu statul pe scaun la birou. Fa tot posibilul sa te plimbi 5 minute in fiecare ora, iar seara sa mai faci cate o plimbarica. Ziceam mai sus ca am simtit o imbunatatire cu durerile de cand am inceput sa dorm pe spate.

fericita 28+ cu

Mergi la inceput