Nasterea la Arcadia - Iasi (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Neatza!
Am avut o saptamana incarcata cu multa agitatie si caldura.Claudia noi am cumparat tricicleta asta mai ieftin de la Toys.era la oferta pt ca ultimele ramase aveau doar modelul cu albastru , galben, verde. noua ne-a placut.altele erau si mai scumpe, dedicate bebelusilor incepand de pa la 10luni.fata mea n-ar fi stat la 10 luni in ele....
Sa va zic trasnaie: mi-a alunecat bebe, din picioare stand, si a dat cu capul de stinghia scaunului de lemn.eu cu mainile in aluat...vine tati repede, o ia in brate sa o linisteasca....si cand se uita la fata ei diiitamai hematomul in frunte,in cateva secunde .crestea vazand cu ochii.am pus-o repede la san ca sa reusesc sa-i tin niste mazare inghetata, intr-un prosop.am chemat medicul acasa la care zice ca n-are nimik, daca nu vomita, nu sta prea linistita, inimioara i se simtea batand repede, ea plangea de durere,era 'prezenta'...s-a linistit, iar peste noapte i-am pus cartof crud ras si s-a dezumflat.a ramas o vanataie mica
Mama zice ca de la maselele care ii ies, de la durere, i se invarte capul, si de asta se dezechilibreaza asa usor un ultimul timp.o fi asta o explicatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

Buna,
Nu este exclus. Alla a patit acelasi lucru . M-am speriat ingrozitor dar am monitorizat-o si a fost ok. Vreo saptamana am fost precum uliul.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

claumarcoci merci de precizari. Stiti cumva vreo pensiune, motel in apropiere de Spitalul Arcadia? Exclus hotel unde nu-mi permit preturile astronomice. Multumesc

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Salutare

Oiyoy, imi pare rau pentr pitica. Si noi am patito seara trecuta, putin mai altfel.
Dupa ce papa seara in procesul de adormire se tot invarte prin pat care e cu perne prin jur si eu acolod e straja, ieri am adormit si m-a trezit cand a cazut jos, nu avem cucui , dar m-am speriat maxim :(

Noi iesim dintr-o raceala. Vineri febra 38, i-am dat antitermic la 38,9 axila, pentru ca avea stare nasoala.
Sambata a fost cam nasol... am fost la medic, era gat rosu si ne0a dat panador si nurofen alternat pt febra. Mi-a placut mult de doctorita -> Dr Manole.
Nu a strambat din nas cand i-am spus ca nu dau vitamina D3, nu a comentat cand i-am spus ca ii dau de o sapt carne, nu a sarit in sus cand a vazut 9 hemoglobina.
i-am facut analizele ca sa excludem vreo bacterie. a fost nasol la recoltare :(

Azi am fost la o doctorita care mi-a umplut reteta cu recomandari: fier, vitc, nustiu ce imuno stimulator... eu am impresia ca unii doctori considera ca e cool sa dai multe medicamente... in fine, evident ca nu o sa ii dau nimic de pe acolo... yet :D

Sambata noaptea a fost prima noapte nedormita, deci a fost nasol, greu, plangea in brate... la noi nu exista notiunea aceasta si era ft speriata (eu cred k de la recoltare sange, dar nu bag mana in foc)

acum suntem ok, gatul arata bine, ea se simte foarte bine.






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Neatza!!

Lena ,off ,ai idee de la ce a pornit totul?

Si eu stau tot timpul cu stress ba din cauza curentului,AC-ului sau uneori mi se oare iaurtul nu chiar la temp camerei si daca plange mai ciudat ma activez toata .

Da dra Maia nu doarme in patutul ei? asa patesc si eu, si stau cu mana lasou ,inca nu am invatat tehnica de coborare din pat,tot cu capul inainte....

David a invatat sa se lase jos fara sa cada, acum testeaza usile cu capul,si peretii,ii plac cum suna,cand da mai tare zice AU si apoi nu mai face pret de cateva ore

Voi ce mai folositi ptr calmarea durerilor de dinti la bebei?

In alta ordine de idei e super fain afara,poate o tine toata saptamana :)

si sanatate la puiuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

neata fetele, da clau, fain afara!
pt calmare dinti..eu nu m auzit de la nimeni ca ar fi bune de ceva produsele existente de prin comert! poate stiu alte fete..ca la noi nu a fost necesar .
cine stie cum /cat se dau oua de prepelita la copii de 1 an ? am auzit varianta crude ,2/zi, cu o lingurita de miere.fierte..cica nu ar mai avea rost. Voi cum stiti?
contin f mult fier ,ceea ce noua ne trebuie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

LENA, mula sanatae MAiei,si noi aveam hemoglobina 10 acum vreo 2 luni, am luat fier si peste 2 sapt. refacem analizele. pofta de mancare ioc,deci cred ca a fost apa de ploaie fe hausseman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata :D

CLaudia cred k de la AC, dar e vina mea am lasato pe jos cu el pornit si se simte aer rece in acest caz...
Maia doarme cu noi, demult nu o mai pun in patutul ei si imi pare tare rau ca am puso cat era mica :(
Nu e vb de invatat... k ea e semiadormita cand se invarte misca, deci daca ar sti nu ar ajutao :(

Iulia eu am luat quinoa bio cu 17 ron 500g din mega image cand am fost la sinaia.
este si la auchan la vrac ... nu mai stiu pretul.

Cori, eu i-am dat fierte Maiei de prepelita, asa stiu si eu ca se pot da de la un an. cred k o sa ii fac si eu o cura. deocamdata o sa ii dau carnita si ficatel si suc de sfecla de rosii. nu vreau sa ii dau inca fier.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

so..dupa multe cautari despre cura cu oua prepelita crude am aflat asa-
pana intr-un an se da 1 pe zi ,poate fi amestecat cu miere/iaurt/lapte
dupa 1 an se dau 2/zi ,la fel amestecate sau cum ia copilul.
este fff eficienta cura pt anemie,cresterea poftei de mancare, (confirmat acest lucu de multe mamici cu copii fara pofta d mancare si anemie,cu slabe rezultate de la suplimentul de fier din farmacii), imunitate marita .regret ca nu mi-a trecut prin cap mai devreme, asa ca de maine incepem cura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

CLAUDIA ,LENA mersi de info !
Sanatate lui MAIA !
NOI am fost in COPOU dimineata ! Ce fain a fost ,nu mai vroiam sa plec !
Maine ne ducem si noi la analize !
la fete ! O zi faina !

Mergi la inceput