Nasterea la Arcadia - Iasi (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Salutare!

Lena merci info, o sa-i mai povestesc si eu mamicii cu scutecele...

Ce fain si racoare, nu am avut 21 gr in casa din iarna

M-am apucat de gati ptr bebelos,daca tot e racoare, azi am facut paste cu sos de rosii,dovlecel si pui, va zic dupa ce se trezeste daca a fost bun, am facut o portie mai mare sa pap si eu ca-s yami, iar la gustarea de dupa-masa ii fac inca nu stiu ce, orez sau nu stiu sigur,clar va fi o budinca,sa vad ce chestii mai am prin casa :).
Lena mei, hrisca cum le iei? adica cereale si le faci tu acasa(rasnesti) sau faina si fulgi? La mine doar tapioca si quino a mancat pana acum, nu mi-au iesit calumea astea si nu i-am dat ca nu-mi placeau nici mie,bleah
De coacaze stiti daca s-ar gasi in [piata? Eu afine am la mama acasa, cica e 10 lei/kg, dar sclifi de bebe nu haleste fructe aproape deloc.

Azi e marti si vad ca am parte de cele 3 ceasuri rele, de dimi mi-a cazut cana cu cafea de pe pervaz si am facut de comanda un perete, perdeaua,deci mai am de varuit, apoi David a cazut cu capul de parchet, ca deh tre sa se catere in varful varfului , apoi si-a bagat jumate de covrig pana in gat, iar m-am speriat, creca fecioru asta a meu o sa manance bucatele cand s-o insura
Poate nu am ghinion la unghiute azi, ca dupa o absenta a manichiurii de 10 luni ,azi imi fac si eu ,abia astept .

Si inca o intrebare...ca parere aveti despre baia lui bebe impreuna cu unul din parinti, adica ati citit ceva in literatura de specialitate, cheastii de genul.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:


Mei nu am luat. Meiul e cu gluten si cred k dupa 1 an :)
Hrisca am luat faina din MD dar nu e asa fina ca aici, dar e ok, e cam consistenta taratelor.
Quinoa o iau ca atare, o fierb si o pasez putin, nu prea se paseaza k eu fac o lingurita doua :))) i-am dat azi cu afine si iaurt.
Fulgi de hrisca mi-a luat soacra dar nu o sa ii dau Maiei pt ca sunt expandati si nu prea e ok acest proces.
Tapoica nu am incercat, dar quinoa mi se pare delicioasa :)

Eu ieri i-am dat Maiei afine ca atare, am vazut ca mesteca bine si apoi ii dadeam cate una in fata, dupa o analiza complexa o lua cu doua degetele si o baga in gura :)))

Baia lui bebe impreuna cu parintii mi se pare ceva normal atata timp cat nu aveti nici o problema de genu: ciuperca etc.
Mai ales cu mama care alapteaza, copilul are anticorpi pentru tot ce salasluieste pe mami :P
In plus eu cred k mai multi microbi vin de la tanti care ii pupa sau atinge manutele pe care le pune in gurita decat din baia cu parintii.
Tu intrebai din punctul acesta de vedere sau psihologic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:


Daca are cont de FB mama cu scuteceala poate intra in acest grup si lamuri toate necunoscutele http://www.facebook.com/groups/247991668634049/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Buna fetelor !
Eu azi am fost in vizita cu bebe la mine la servici ,am primit complimente si eu si copilul ,dar ce drum ,a trebuit sa merg pe la Biblioteca Eminescu ,e jale ce-i pe acolo
Sotul meu e plecat sapamana asta si avem masina pt noi ,mi-am propus in fiecare zi sa mergem intr-o vizita
Claudia sa va fie de bine nasitul sau cum se spune ! imi pare rau ca a trebuit sa renuntati la concediu din cauza asta dar na trebuie in viata asta sa si nasim macar o data .
LENA am fost la dr LAURA TRANDAFIR ,nu mi-a dat o explicatie doar asa mi-a spus ca acum e cam devreme pt olita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Lena din pct de vedere psihologic ,ca dpdv al igienei nu-i bai , la cat is de zuza m-as baca in sterilizator , glumesc, da musai fac dus, spal cada, apoi balaceala care e pur si simplu dementiala, nu mai zic de bebe care cand vede tzitzi , sare pe mine si face intr-un fel asa de dragut .
Am citit si despre alaptatul baieteilor ca ar fi p--no,chestii de genu...

Iulia
te asteptam in cartier , Corina vii si tu,maine seara sa-l cunoastem pe bebe Andrei?

Nu am avut un real succes cu pastele, acuma tipa dupa



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:



Claudia, o sa caut cand prind un pic de timp liber. Oricum, atunci cand citesti älege cu grija sursa :)))
Si alaptatul in public e porno, deci???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Salutare!!!
Buna, buna asta cu alaptatul in public
Claudia sa va fie de bine nasitul.Insa eu stiu ca la biserica se mai serveste cu prajituri , apa, vin, suc la iesirea din biserica.(astea nasa le aduce).La fel si bomboanele tot nasa si le imparte cineva in biserica cand se face hora in jurul mesei.Dar cate bordeie atatea obiceie.
pe David sa-i treaca cucuiul.Bine ca nu sunt singura care dau cu var.
Andrei al meu nu prea ma lasa sa mai intru sa vb cu voi.Ma solicita la maximum.abia fac fata cu 2 cafele pe zi.se plictiseste repede de jucarii, locuri , etc.Si afara cand iesim nu am liniste.Ba e in carut jos, ba e in picioare, ba vrea sa mearga, ba vrea in brate.Numai cand doarme am un moment de respiro.
De mancat manaca cam orice insa preferata lui e supica crema de legume cu carnita, deschide singur gurita si mai cere.
Lui Andrei i-au iesit dintisorii pe la 7 luni (primii 2 de jos)Acum pe la 8 luni fara cateva zile se vede si cel de sus ca vrea sa iasa.Il astaptam cu drag.Nu mi-a facut febra, mofturi sau sa-mi planga noaptea.
Mamici la voi la cat se culca copilasii ca noi avem un program....Se culca pe la 12:30-1 noaptea si se trezeste la 12-13-14.Iar ziua mai doarme in 2-3 reprize cate 1-2 ore.
Lena felicitari Maiei pt afinele mancate.
Andrei bea din cana cu cioc cat are nevoie apoi trage apa dar o da afara si tot se uda, iar daca-i iau sticluta e jale.
O zi buna la taoata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Pupicei fetelor!Lena casuta noastra e in zona Rediu langa padure.Nu am nici o casa prin jur deocamdata
Clau si eu fac baie cu Anto. De cand am lasat baliuta (parca de pe la 2 luni jumate de cand am inceput baitele cu colacul in cada)facem baita numai impreuna.
Cori noi bem cu paiul.Prima oara am incercat cu pai gros pe iaurt.Am supt intai eu sa vina continutul pana sus, sa simta gustul si apoi a inceput sa suga singurica.
De putin timp am renuntat de tot la bibe si bea din canuta cu tetina moale de formare (tip cioc) de la Avent.
Vreau sa ii cumpar canita asta noua aparuta "Acum sunt mare de la Avent" si canita cu pai.
http://www.avent.ro/philips-avent/gama-magic
Sa aveti o zi frumoasa!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:


http://www.zi-de-zi.ro/social/cas-de-37-de-lei-pentru-copii

Katy multumim

Dada am vazut in aris canuta din asta ca eu vroiam sa cumpar si vazusem doar pe okazii
eu ma mai gandeam la aceasta... http://criticomamica.blogspot.ro/2010/09/cana-canpol-lovi-360-no-spill.html pare faina
Claudia parca isi facuse comanda. Claudia ai primit cana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Salutare!

Azi am o zi groaznica,David a dormit pana la aceasta ora doar 40 min dimi in carut,in rest agitatie maxima, numai in picioare....nu a papat aproape deloc la pranz,eu irascibila deoatece dimineata imi fac un plan al zillei,azi nu am reusit nici sa mananc, dar sa mai fac una alta

Canita nu a venit nici acum,chiar azi am trecut pe la farmacie...o sa ma sune...da nu ma grabesc ca merge asta cu cioc tare

Am punctat pe ziua de azi un singur lucru, am reusit sa scriu un mail si sa dau un tf, sunt tare nu ??(am facut rezervare de zi ptr my 1st year photo session)

Intre timp a adormit "mica bestie" asa ca fug in bucatarie poate reusesc sa sterg peretele de cafea(dau cu ceva abraziv,sper sa iasa), apoi cu var.

Cat despre asigurarea de sanatate la copilasi, ce sa zic, niste hoti, asa ca mai bine dau 50 /luna la Arcadia si fac card,sau fac asigurare privata,greu in tara romaneasca,daca analizez ce-am zis tot nu e bine ca daca e vreo urgenta tot la stat ajungi,asa ca vrei nu vrei dai 37lei. Zvonistii zic ca daca vin la putere astia de la Usl,cica vor sa cresca varsta de pensie la 75 ani si sa cresca taxele si impozitele de o sa se ajunga ca angajatii sa fie obligati sa-si faca PFA ca sunt taxele mai mici, cica asa iesim mai repede din criza,om trai si-om vedea.

Gata am fugit la munci

si o zi faina!!

PS. inainte sa dau send s-a trezit bestiutza,5 minute

Mergi la inceput