Un creion, un caiet, o carte-copiii merg la scoala

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Maine dimineata imi iau un prieten si ma duc iar in targu` de masini....pe racoare asa....poate am noroc si gasesc ceva,mai ales ca stiu ce trebuie....urati-mi bafta.....


Fetelor,am citit la alt subiect de cazul Iuliei,fetita cu cancer(mi se face rau cand ma gandesc)....mai pot fi redirectionati niste banuti si spre cazul ei?Ma gandesc ca,desi au lipsuri,copiii din cazueile de aici sunt sanatosi si au viata in fata,ceea ce nu e poate spune despre Iulia.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Bun gasit dragele mele,
am revenit si eu la servici; am avut un concediu foarte frumos, cu soare mult si apa calda, apoi patru zile de relaxare pe malul lacului cu sotul la pescuit si eu il admiram din piscina....dar a trecut repede si sunt din nou pe baricade.
am vesti foarte bune de la Garbau: scumpul nostru Luca se intoarce acasa mai repede decat credeam noi: saptamana aceasta Luca va veni de tot acasa. Initial i s-a spus dlui Mascasan ca-l va lui pe Luca maine - marti 10.07 si apoi i s-a spuis ca inca nu sunt gata actele si-l va lua joi. Oricum ne apropiem de deznodamantul mult asteptat: LUCA ACASA.
O alta veste buna e faptul ca avem un concurent care a fost la preselectia de la DANSEZ PENTRU TINE care a dansat pentru fam. Mascasan si a trecut de prima preselectia si acum asteptam sa fie sunat in luna august ca daca nu-l suna inseamna ca nu merge mai departe.
Inca o veste buna este faptul ca am reusit sa adunam pana acum suma de 2350 lei pentru achizitionarea terenului necesar constructiei casei. Daca va amintiti de Turturica, fata cu suflet mare care de loc este de langa Cluj, dar pe care destinul a dus-o departe de casa a promis in luna februarie ca va sprijini familiile din Garbau; si s-a tinut de cuvant, am primit lunar suma de 700 lei de la Turturica si dupa cumparaturile lunare am adunat suma de 2350 lei. Asa ca fetelor se poate, impreuna reusim, impreuna suntem mai puternice. Stiu ca pare un vis construirea unei case, dar se poate; avem jumatate din banii pentru teren, avem o mare parte din materialele pentru constructii si vom strange restul....vom reusi.
Mai am nevoie pentru Luca de o bicicleta, de un frigider pt dl. Mascasan (unul mic, nu combina frigorifica cu congelator) si un aragaz, de fapt o plita pe gaz pe care sa o foloseasca vara sa nu mai faca foc in soba pe canicula asta.
Apoi pentru Luca am nevoie de haine masura 116 si pantofiori, sandale nr. 27-28.
Daca sunt fete care ne pot ajuta va rog sa ne anuntati, orice ajutor e bine primit.
Va multumesc.
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dantje

Laura, ceva rechizite pot aduce eu pentru baietii ' tai" daca imi dai o adresa sau un fir cum pot sa le trimit la tine sau direct la ei.
Noi ajungem in Ro saptamana viitoare miercuri.
Astept un semn de la tine, cu ce ar mai fi nevoie.



Am luat azi coletul de la posta. Multumesc mult, Dana, in numele copiilor! Sunt lucruri foarte frumoase (rechizite, jucarii, cateva hainute, ciocolata) si utile copiilor. Cand ajung la ei fac poze si vi le arat.



Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Hello fetelor cochetelor !
Eumada, ai gasit ceva biciclete ?

Laura_s, ARM 1 zi ? Sunt ca pe ace !!! Noi cum putem sa sprijinim cu voturi pe cei care vor dansa pt Luca ?






..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

buna fetelor,
asa este AMR o zi. Azi pe la ora 10 sper sa aflu daca il putm lua azi pe Luca sau numai maine; eu sper sa putem azi sa-l duc eu cu masina, sa-l duc la cumparaturi.
Simo, pentru a-l ajuta pe Luca/ cel care danseaza pentru el va trebui sa-l votam, dar ca sa ajungem acolo mai avem de astepta; copilul a trecut de prima faza la Cluj si i s-a comunicat ca daca va trebui sa mearga la Bucuresti va fi sunat in cursul lunii august. Concurentul nostru se numeste Andrei Groza si are 18 ani, va merge in clasa a XII a la toamna. Eu sper sa ne ajute Doamne Doamne si sa ajunga la Bucuresti si chiar daca nu castiga, va face cunoscut cazul lui Luca si sigur se vor gasi oameni cu suflet care sa ne ajute si pe noi.
Cand stiu ceva va anunt si pe voi.
Pentru Luca am pregatit un bagajel mic: 5 pantaloni scurti si 5 tricouri, o pereche slapi si doua de sandale, din care una sigur e mare, dar creste el....si va creste alaturi de familie.
Va pup si va tin la curent cu toate evenimentele.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

fetelor, AZI il duc pe LUCA ACASA.
M-a sunat fosta AS a lui Luca si mi-a spus ca a rezolvat cu actele si putem merge dupa el, ca e totul pregatit, inclusiv bagajele.
Ceea ce a inceput ca o vizita facuta in pragul sfantului Craciun unei familii nevoiase, s-a transformat intr-o lupta grea si lunga cu sistemul, nu cu oamenii din el, o lupta pe care de multe ori ma gandeam daca mai are rost sa o continui si cand imi era mai greu intram aici pe forum, va citeam incurajarile, va simteam alaturi si parca totul devenea mai usor, eram deja mai multi cei care ne doream ca Luca sa ajunga din nou acasa.
Si mai veneau apoi vesti bune de la Directie si vedeam ca lucrurile incep sa se miste; au fost multe momente pe care mi le amintesc cu mult drag: prima vizita la Garbau, ochii mari si stralucitori ai lui Vasi care ne privea timid din patutul lui. Cand am aflat de Luca ca a fost luat de cei de la Directie am considerat ca este spre binele lui sa ramana acolo decat sa vina acasa in saracie; dar, pe masura ce discutam cu tatal lui si-mi povestea ce dor ii este de copil,cand imi spunea Alin ca tatal lui il cauta noaptea-n pat pe Luca sa-l inveleasca si se trezea vazand ca Luca nu e...cand toate aceste lucruri se intamplau am decis ca trebuie sa lupt pentru Luca; Turturica m-a incurajat si mi-a spus ca si ea gandeste la fel, ca acel copil nu trebuie lasat sa fie adoptat si ca ea ma va ajuta (si a facut-o si o face in continuare) asadar am pornit "lupta" despre care vorbeam mai devreme; daca la Craciun am mers incarcati la Garbau si le-am promis ca voi mai merge si de Paste, dar cu ajutorul vostru am reusit sa mergem in fiecare luna; imi amintesc bucuria dlui Mascasan cand i-am dus soba...nu-i venea sa creada ca nu mai iasa fum in camera....si asta tot cu ajutorul vostru.
Imi cer scuze daca am scris prea mult si vrea sa va multumesc din nou tuturor.
Daca nu ajung prea tarziu acasa asta seara voi pune poze cu Luca acasa.

Va si va imbratisez cu drag pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Laura
Am primit pm-ul tau...dar nu am nimic concret, din pacate...

Sa pui poze neaparat, cred ca toate suntem dornice sa il vedem pe Luca in mijlocul familiei, ACASA!


Caught between the devil and the deep blue sea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

negresit voi pune poze. Merci Iulia, chiar daca nu ai tu nimic, mai vorbesti cu mamicile in parc, la gradi....si sigur vom gasi tot ce ne trebuie pt Garbau.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Laura.mii de .O zi minunata alaturi de protejatii tai,mai ales de Luca

Asteptam poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

dragelor, fara multe cuvinte, ca eu una nu mai prea am, va anunt ca Luca a ajuns acasa si era asa de obosit ca nu a mai vrut sa faca poze si s-a intins pe pat sa doarma, cred ca era felul lui de a ne spune ca el nu mai pleaca de acolo, ca vrea sa doarma.
Emotionant, am plans, am ras impreuna, ne-am bucurat de aceasta zi minunata si-i multumesc lui Dumnezeu ca a fost alaturi de noi.
Va las sa vedeti pozele, sa va bucurati si voi alaturi de noi.
Va multumesc tuturor si va de o mie de ori, minunatelor.

http://www.flickr.com/photos/69163743@N03/7557392698/in/photostream






Mergi la inceput