Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(42)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ali laura mersi de raspuns .o sa incerc sa iau si eu probabil unul special.la primul am folosit ce foloseam si la noi dar parca cu atatea alergii as incerca ceva mai safe

35+ amr 4 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

luni primesc carutzul fetelorrr!!! si mi-am comandat tot de la ei si o lampitza de veghe cu sunete pe care vrea buni sa i-o ia nepoatei si am gasit-o la super pret
maria - stai linistita k trece alergia, deh de-ale copilariei...iar legat de nesimtirea celor din jur...ce pot sa zic...si mie mi se urca sangele la cap ori de cate ori vad "melteni" sau "meltence" da' n-ai ce sa le faci, daca n-au cei 7 ani de acasa nu avem noi cum sa-i civilizam acum :( amenzi oha...luptam cu morile de vant
ali - eu o sa iau persil sensitive gel pentru lucrushoarele bebelinei. m-am tot documentat, am vb si cu mamici si se pare ca este cel mai recomandat. nu as vrea sa o obisnuiesc f sensibiloasa nici la cosmetice nici la dero pt k pe urma cand trebuie sa trecem la altceva, alta marca mi-e k o sa avem probleme. persilul are referinte f bune, varianta sensitive e speciala pt bebelusi si pers cu pielea sesibila asa ca n-are cum sa dauneze va recomand varianta gel pt k se dizolva si se clateste mult mai bine.
tamys - welcome back nu te scoatem din lista stai lini ai grija de tine, stai in patuc cuminte si mai asteptam cate un semn cand mai poti
laura - bafta la echo

gagici din bucuresti si imprejurimi, bagam si noi o ieseala saptamana viitoare? limonada rece, frappe, tiramisu... hai k vad k incep sa se coaca piersicutzele si macar sa apucam sa ne mai vedem o data in varianta burticoase pe urma iesim in varianta clubul mamicilor ce ziceti?

Roxy
32+ AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Buna
Vin si eu la raport cu vesti nu prea bune, nu imi trece raceala deloc,tusesc foarte rau, burta ma doare si se intareste rau daca stau in picioare, Robert trage de mine sa ne jucam iar eu abia imi mai tarasc burta prin parculet.Sper sa ajung cu bine la termen, sa mai stea bubulina la caldurica.
Va pup pe toate.

mami de robert 20.10.2010 30+ Miruna Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Si eu la raport, in sfarsit parca vad ceva ameliorari.

Biri, noi avem serbare marti, joi ultimul control si o ecografie de final, vineri copiii merg in excursie cu gradinita, o zi, sambata o sa mai pun la punct ce mai e de rezolvat, duminica vine mama si de luni incolo pot sa nasc. M-am vazut cu sacii-n caruta si-mi permit acum, dupa ce am stat cu morcovul atata timp .
Vezi ca si urmatorul o sa fie cel mai minunat .

Delia, Ada, felicitari pt. grasunire, e semn f f bun .

Kimmy, contractiile BH sunt normale. Daca nu dor si nu sunt sistematizate, nu e nicio problema, asa se pregateste uterul pt. nastere.

Laura, sa stii ca dupa nastere trec toate trosnetele din bazin, pleaca durerile, e surprinzatoare refacerea. In aprox. 5-6 saptamani esti ok din toate punctele de vedere, indiferent cum nasti. La mine s-a verificat si cu asta ma consolez si acum cand imi imaginez ca asa se simte o femeie de 80 de ani.

Roxy, pudra de talc nu se mai foloseste absolut deloc, e nociva pt. pielea bebelusilor, o pot inhala.
La fel buretii de baie, in ei se pot dezvolta bacterii. Cel mai bine e sa folosesti o manusa din prosop pe care o poti spala cu apa fierbinte din cand in cand.
Aleze Happy gasesti in Cora, sunt 5 sau 10 in pachet, nu mai stiu exact.

Ali, eu folosesc detergentul nostru (lichid), nu am vrut sa le creez sensibilitati. Dau dubla clatire la sfarsit si atat.

Tamys, ai grija de piersicute, mai e putin .

Mihaela, incearca Grintuss sirop sau pastile, la mine vad ca da rezultate. Ori imi trecea de la sine dupa atatea zile, ori are efect bun. E din plante si permis in sarcina.

Pt. colici eu am luat Infacol. Este bun si Colief iar ceaiul pt. lactatie ajuta si el copilul, indirect. Eu am avut copii necolicosi, dar stiu ca masajul burticii ajuta f mult. Unele mamici sunt multumite de saculetii cu samburi de cirese de la DM (se incalzesc si se pun pe burtica).

Eu am inceput sa ma mai misc prin casa, contractiile sunt la fel si daca stau in pat si daca mai merg un pic, asa ca profit sa nu ma achilozez de tot.


Diana, 37+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Eu raportez o noapte f proasta...adormit pe la 2, baie de vreo 4-5 ori, trezit pe la 9 :((. Fi-meu bataie la greu...

Aruba, am uitat sa-ti rasp la aia cu TNS-ul. Eu l-am platit, a fost 72 ron, l-am facut la camera de garda a spitalului, nu in cabinet la dr. Serviciile din spital nu sunt incluse in abonament.

Roxy, vreau si eu lampita. Baga link.

Am dat comanda pe mykids, vine maine.

Maria, as vrea eu sa plec la mare, dar nu :((( Laura e inculpata...si o invidiez la greu. Ca si pe Michelle...si pe oricine se duce la mare.

Me in limo! When, where?

36 sapt + Patrick Andrei
AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

La capitolul kg am 12 luate , poate mai pun unul pana nasc .
Am fost astazi la consultul preanestezic si acum pot sa zic ca m-am calmat, imi era frica s nu ma apuce nasterea fara sa fi vorbit in prealabil cu anestezistul ( si asta din cauza hipoglicemiei care am facut-o prima data ); acum avand in vedere ca avem 36 de saptamani, am vorbit si cu neonatologul, anestezistul , nu ma mai doare capul daca cumva se declanseaza nasterea mai repede; am scapat de un mare stres.
Am spalat 75% din hainitele mandrei, am mai luat una alta, inca mai am . Bagajul de spital inca nu l-am facut, poate nu ar strica daca m-as ocupa de el weekendul asta sau cel tarziu saptamana viitoare ... nu sunt stresata de el ca in principiu va fi foarte mic avand in vedere ca voi naste la Regina Maria.

Mi s-au umflat picioarele ingrozitor ca am fost toata ziua plecata, acum stau cu ele in sus sa isi mai revina ca mai am putina treaba la cabinet astazi si saptamana viitoare, dupa care ma gandesc sa imi iau concediu ... imi ajung si mie vreo 2 saptamani , nu-i asa ?

pe toata lumea, in special pe cele 2 piersicute ale odiseei. pa


R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 36+ Maria Natalia ( AMR 19 de zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

A intrebat cineva de dureri ce pornesc din pelvis si iradiaza in jos pe picior ... am avut eu acum de cateva zile intr-o seara, a durat in total cam 10 minute. Am avut si la Sofia, tot in ultimele saptamani. Sunt dic cauza ca a coborat bebele, si in miscarile lui cred ca atinge ceva nerv , durerea porneste undeva de jos si se duce pe nervul sciatic cam pana la genunchi, parca ar fi o sageata, dureaza cateva secunde; in momentul acela nu pot sa pun piciorul pe pamant. Ce fac : ii vorbesc d-rei si o rog sa se miste putin si sa nu mai traga/impinga sa ce o fi facand pe acolo si astept sa imi treaca .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 36+ Maria Natalia ( AMR 19 de zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

carmelutz - pt baietei merge asta http://www.soffiplanet.ro/camera-copilului/carusele/summer-lampa-cu-proiectii-si-sunete-fluturasul-somnoros-1.html
eu mi-am luat varianta cu fluturashul roz au preturi ok pe site-ul asta la multe chestii si iti acorda si pcte de fidelitate. am vazut si ceva carusele care mi-au placut, dar deocamdata mai astept (ti-am zis eu ieri ) mai baga si tu o tura de somn de dp masa
diana - ms de sfat cu pudra si buretele eu am tot regasit pudra pe listele de cumparaturi pt bebe si am zis sa fie. in ceea ce priveste buretelul natural - auzisem ca e bun mai ales la inceput ca sa curete bine pielicica...ma reorientez la o manusa de prosop
miha - sanatate multa

Roxy
32+ AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetele,

Am citit tot si am uitat 75%...

Tamys, bine ai revenit, stai cuminte acolo in patut sa duci bebeii cat mai aproape de termen. Imi pare rau ca esti singura si nu ai cum sa faci cumparaturile, dar, pana la urma, nu astea-s mai importante, fa-ti o lista si...bani sa fie, ca se rezolva si astea.

Delia, Ada, multumim pt vesti bune despre piersicute care recupereaza incet dar sigur in greutate! Delia, ma bucur tare ca ai prieteni asa buni si de nadejde...vezi, la nevoie, Dumnezeu ti i-a dat aproape pe ei si nu pe cine te-ai astepta...e mai bine asa.

Freedelia, din partea mea nu va asteptati la nici o surpriza weekendul asta...nu mi-am terminat bagajul si mai sunt in fatza mea Biribu, Diana, etc. (da' nici ele nu vor surprize) asa ca, nu ca vrem sa-ti stricam prezicerea, dar...

Laura, vreme buna si distractie la mare iti doresc si sa-l "aerosolizezi" pe Andrei!

Maria, mersi pt reteta, exact asta o faceam si eu, cu visine. Poti pune si capsuni, nu-s prea zemoase?

Da fetelor, e ultima zi de lucru! Am senzatii amestecate, de usurare dar si un pic de teama ca ma voi plictisi si simti izolata...in fine, vad eu, primele zile oricum voi fi f ocupata cu ultimele cumparaturi si pregatiri si dupa aia probabil ca n-o sa-mi vad capul...

A, Ali, si eu am luat detergent si balsam special pt. bebelusi si ii voi spala separat tot (pt. asta mi-am cumparat si masina de spalat, ca altfel avem spalatorie comuna la bloc aici, la parter).

36 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fetelor, sa-mi aduca si mie cineva aminte ca o gravida tre sa manance putin si des, ca tocmai m-am ridicat de la o masa copioasa si abia am reusit sa urc pana in camera.

Am avut o surpriza in timp ce mancam, mi-a ajuns scaunul de masina de la Amazon, sunt ft rapizi, initial era estimata livrarea pe 18 iunie. A venit prin DHL. Sunt f incantata de el, are si o culoare ft frumoasa, sper sa ii placa si proprietarei, ca sa zic asa :)

Am fost azi la cumparaturi & piata cu mama, si iar simt ca mi se lasa burta si ceva presiune pe col, cred ca ma bag la somn 1-2 ore sa se calmeze treaba. Azi am avut si un "incident" la coada la farmacie, am simtit ca innebunesc de nervi ca in fata mea era o tipa care a stat 20 min sa o intrebe pe farmacista despre 1000 de produse , ceaiuri, creme, geluri de dus... simteam ca ma prabusesc de nervi ca femeia nu cumpara nimic dar intreba de toate, eu eram fix in spatele ei si se facuse si ditamai coada, erau si persoane ft in varsta la rand, dar ea nu se sinchisea. Pana la urma am cedat nervos si i-am spus cat de politicos am putut vreo cateva... S-a ofuscat si a plecat.

fetelor, legat de detergenti, de ce nu incercati din cei organici? Sunt buni atat pt bebe cat si pentru noi. Eu iau de aici: www.organicbaby.ro

32+

Mergi la inceput